Tilmeldte voksenspil 2024

Frække Tankestreger – Sky High Games / quizzone

Frække Tankestreger er et på alle måder upassende tegnespil for voksne.

Her skal I tegne og gætte pinlige, grove og tabubelagte ord og begreber.

Mange af dem er under bæltestedet, mens andre blot er sjove og skøre.

Vejledende udsalgspris: kr. 249,95

Close Call (+/-) – Game Inventors

ALLE kan være med i Close Call. I dette quiz-lignende spil gælder det nemlig ikke nødvendigvis om at kende de præcise svar, men derimod om at komme så tæt på som muligt – dog indenfor en indbygget margin, som man selv vælger. Hvis et rigtig svar ligger inde for den valgte margin, så er det størrelsen af margin, der bliver afgørende for, hvem der snupper pointene.

Spørgsmålene er ofte vanskelige og kryptiske og derfor er det som regel nødvendigt, at bruge sin mavefornemmelse, viden og intuition, kombineret med lidt taktiske overvejelser.

Hvis du er typen, som ved en virkelig masse, men ikke altid kan huske de præcise svar, så bliver Close Call dit nye yndlingsspil. Hvis du på den anden side har en masse viden, som du bare gerne vil blære dig med, så er det også helt ok, for det belønner spillet også.

Vejledende udsalgspris: kr. 199,95

Small Talk – Big Questions® – QUESTIONS OF LIFE

QUESTIONS OF LIFE er lavet af holdet bag samtalekortspillet Small Talk – Big Questions® og stiller livets væsentlige spørgsmål, som du og andre kan svare på. Denne udgave var lavet, da mange efterspurgte samtalekort og sorg, men det kan være tungt at åbne en æske med samtalekort om tunge emner, hvis man er stresset eller i sorg, så derfor handler deRe spil, om hvad der gør LIVET VÆRD AT LEVE – om viden, sorg, drømme, frem=den, for=den og alt derimellem.

Small Talk – Big Questions® har ingen regler, men kan spilles på mange måder. Træk et kort og læs spørgsmålet op, så både du og dem, du spiller med, kan svare. Kortene kan også bruges til at starte nye samtaler med folk du ikke kender – brug fx kortene som bordkort. Grunden til at spillet også hedder ’Big Questions’, er fordi også store spørgsmål kan blive besvaret, når man spiller.

God fornøjelse!

Forhandles i Bog&idé og boghandlere over hele landet.

Vejledende udsalgspris: kr. 99,95

Herd Mentality – Junapack / Danspil

Dette er et selskabsspil for familier, venner og kvægopdrættere! Alle spillere svarer i hemmelighed på et spørgsmål. Hvis dit svar på spørgsmålet, er det samme som størstedelen af medspillernes, vinder i alle sammen en ko! Hvis dit svar er anderledes end alle de andres, så bliver din samling af køer ubrugelige, indtil en anden kommer med et svar, som ikke er ligesom alle andres. Kan du tænke som flokken?

Spilletid: 25 min. Antal spillere: 4+. Alder: 10+

Vejledende udsalgspris: kr. 249,-

Shit happens – Spilbræt

Lad os se det i øjnene – vi kommer alle sammen ud for noget lort, ikke? Så vi kan lige så godt grine af det. Du kommer til at læse nogle virkelig mærkelige ting på disse kort og bagefter rangere dem efter, hvor lortede de er. Er en tredjegradssolskoldning BEDRE eller VÆRRE end at se din far nøgen? Er det VÆRRE end at tabe din telefon i toilettet? Ranger kortet, og hvis ‘Elendighedsindeks’ er enig med dig, beholder du det. Du vinder, hvis du rangerer 10 kort korrekt.

Vejledende udsalgspris: kr. 199,95

Forræder – Spilbræt

Med inspiration fra TV-serien bliver en af spillerne udpeget som forræder. Både loyale og forræderen skal udføre missioner, for at tjene sølv til præmiepuljen. Forræderen kan fuldføre hemmelige opgaver og dermed opnå retten til at myrde, og de loyale må forsøge at finde og forvise forræderen. De to spillere, der ender med mest sølv, skal spille om præmiepuljen. Vil du dele puljen? Eller vil de forsøge at få det hele selv?

Vejledende udsalgspris: kr. 249,95