Tilmeldt legetøj – Småbørn 2022

BB Junior Volkswagen My First Electric Car – AMO Toys

Dit barn vil være superbegejstret for sin allerførste elbil. “Min første Elbil” er en fuldfunktions radiostyret bil med lys og lyde. Bilen har sjove elbillyde, som får barnet til at lade som om, at bilen lades op, mens batteriindikatoren på taget lyser. Bilen kræver 3 x AA batterier (inkluderet) og fjernbetjeningen 2 x AAA batterier (ikke inkluderet). Bilen måler 21 cm. Fra 24 mdr.

Vejl. pris kr. 399,95

Taf Tissue Box – Rossen Commercial Group

Taf Tissue Box kan bruges i lang tid af barnet, som kan hive stofstykker op af boksen og tilbage i boksen, blive stimuleret af de forskellige materialer af stof, samt  farveindtrykkene.

Anbefalet til børn fra 9 måneder.

Vejl. pris kr. 249,95

Bluey Home – Liniex

Du kan nu få Bluey familens store hus! Bluey Family Home er det perfekte legesæt.
Huset er både stor i størrelse og funktioner! Dette enorme hus har komplette støbte detaljer med døre, der kan åbnes, så du får lidt ekstra sjov. Bluey’s Familie hus har 4 forskellige værelser og et stort vægpanel, der kan trækkes ned for at danne en fantastisk udendørs gårdhave. Hjemmet er fyldt med mange stykker flytbare møbler til at lege med.
Med dette Bluey familiehus kan du lege i timevis og få alle tv-historierne til at blive til virkelighed hjemme hos dig selv!

Vejl. pris kr. 499,-

Vtech Gurli Gris opdagelsesbog – Maki

Gurli Gris fortæller alt om sin dag med familie og venner i Vtech Gurli Gris Opdagelsesbog. Hør Gurli Gris læse historien med sjove lyde og sætninger og med Gurli Gris, Mor Gris, Far Gris og Gustavs rigtige stemmer. Gurli Gris fortæller om alle bogstaverne i alfabetet ved at bruge ord fra historien. Denne 14-siders interaktive bog indeholder søg-og-find-spil med bogstaver og genstande på hver side. Opdagelsesbogen er nem at bruge og motiverer de børn, der elsker en god historie, til at læse.

Vejl. pris kr. 349,00