Tilmeldt legetøj – kreativitet & konstruktion 2023

Learn to Build Glow – Plus-Plus

Med LTB Glow kan børn bygge og lege med Plus-Plus helt som de plejer, men med en ekstra sjov feature i form af selvlysende Plus-Plus, som lyser op i mørket. Ved hjælp af en inspirationsfolder kan de bygge spøgelser, rum-enhjørninger eller mange andre sjove figurer, som kommer til live, når lyset slukkes.

At lege med Plus-Plus giver børn tid til fordybelse, og det kan være et roligt afbræk i en hektisk hverdag at fordybe sig i leg. Når børn bygger, aktiverer de deres logiske tankegang, når de skal finde måder at Plus-Plus sammen på, ligesom deres kreative evner sættes i spil.

Æsken indeholder 500 stk. Plus-Plus i et mix af selvlysende og neonfarver samt 2 små byggeplader.

Alder: 5+

Vejledende Udsalgspris: 249,95 kr.

Learn to Build Sports – Plus-Plus

Learn to Build Sport er den perfekte kombination af leg, læring og sport! Her kan børn lege med Plus-Plus ganske som de plejer og bygge figurer og elementer fra sportens verden som fodbold-eller basketballspillere, bolde, pokaler og meget mere. Når de er færdige med at bygge, kan de bruge det medfølgende ”spilleunderlag” som arena for f.eks. en fodboldkamp eller et slag ishockey. Brug underlaget eller lad hele værelset være legeplads, skab en ny sportsgren, dyst og leg – med Plus-Plus er det kreativiteten, der bestemmer kampens udfald.

Sættet indeholder 600 stk. Plus-Plus, 1 stk. dobbeltsidet ”spilleunderlag” med 4 forskellige sportsgrene og en instruktionsmanual.

Alder: 5+

Vejledende Udsalgspris: 249,00 kr.

LEGO NINJAGO Zanes isdrage-væsen – LEGO

LEGO® NINJAGO® legesættet Zanes isdrage-væsen (71786) er fyldt med alt, hvad børn fra 10 år behøver for at udspille rolleleg med deres ninjahelte. Denne NINJAGO 2-i-1-model kan bygges om til en bevægelig isdrage med 6 ben, en lang hale, horn og vinger med gyldne klinger og derefter ombygges til en bevægelig dragekriger, der står på 2 ben og holder en stor gylden klinge.

Byggesættet indeholder 5 minifigurer: Zane og Pixal, hver med et sværd, som kan udspille kampe mod skurkene Knogleridder, Knoglekriger og Knoglekongen, som hver har et våben fra de grønne knoglekrigeres våbenpakke. Denne skurke-trio har også et klodsbygget tempel, hvor de kan samles.

Lad LEGO Builder appen guide dig og dit barn på et nemt og intuitivt byggeeventyr. Zoom ind på og drej modeller i 3D, gem sæt og hold styr på, hvor langt I er kommet.

Vejledende Udsalgspris: 899,00 kr.

LEGO City Højhus – LEGO

LEGO® City kvalitetssættet Højhus (60365) til børn fra 6 år indeholder kombinerbare modulære rum med masser af indvendige detaljer til fantasifuld leg, bl.a. købmandsbutik, stue, køkken, soveværelse og badeværelse med toilet og badekar. Sættet omfatter også en handicapscooter, en cykel, 6 minifigurer og en LEGO vejplade til at forbinde sættet med andre fra LEGO City sortimentet.

Vejledende Udsalgspris: 789,95 kr.

LEGO Minecraft Ender-Arenaen – LEGO

Minecraft-spillere får en Ender-kriger og en drage-bueskytte til at kæmpe mod hinanden i den legendariske Ender-arena. Modstanderne er udstyret med rustning og våben, men der er andre farer at overvinde, hvis de vil overleve. Et skub fra en affyringsfunktion skyder lavablokke ud af munden på statuen af en Ender-drage, der tårner sig op over arenaen, og et bevægeligt gulv glider til side for at afsløre en lavasø under deres fødder. Der er flere spilmuligheder inspireret af 2 populære Minecraft-mobs – en endermand og en shulker – og velkendt tilbehør fra spillet, bl.a. en gylden gulerod og en eliksir. Som ekstra digitalt sjov indeholder LEGO Builder appen intuitive zoom- og drejeværktøjer, så børn kan visualisere deres model, mens de bygger.

Vejledende Udsalgspris: 219,95 kr.

MINIVERSE Make it Mini Foods – Amo Toys

Stift bekendtskab med MGA’s Miniverse, Make It Mini Food™! Det eneste samlerobjekt du kan lave, lade hærde & udstille. Alle kugler indeholder realistiske mini “ingredienser” og køkkentilbehør, som gør dig i stand til at lave egne minikopier af dine yndlingsretter og -drikke. Hver pakke er en overraskelse. Følg opskriftskortet bag på, hvordan du skal lave minikopien. Når du er færdig med at lave minien, skal du lade den hærde i dagslys i ca. 5 minutter. Så snart minien er hærdet, har du et samlerobjekt, du kan udstille! Men her stopper legen ikke. Det er ikke kun dine færdige kopier, der er værd at samle på. Også køkkentilbehøret og emballagen er nuttet og værd at samle på.

Der er 18 forskellige Cafe minier at samle på. Fra 8 år.

Vejledende Udsalgspris: 99,95 kr.

SO SLIME Marble Twist and Slime Studio – Amo Toys

En maskine, der kan blande dine slim ligesom en rigtig professionel køkkenmaskine! Der medfølger en guide med opskrifter, så du virkelig kan skabe dine helt unikke slim. Kom hvidt slim ned i maskinen, tilsæt farve og dekoration, og se maskinen mikse det sammen. Fra 6 år.

Inkluderer:

 • 1 slimblandemaskine
 • slimbøtter
 • slimposer (til 10 slim)
 • 3 farvepulver
 • 1 måleske
 • 6 poser dekoration
 • 1 brugsanvisning

Vejledende Udsalgspris: 299,95 kr.

Rainbow Loom Loomi-pals Dino – Maxtoys

Lav dine egne elastikarmbånd med Loomi-Pals Dino kollektionen. Der er op til 30 forskellige karakterer, se om du kan finde dem alle!

Pakken indeholder:

 • 600 elastikker
 • 35 figurer med dinosaur tema
 • 50 g-clips til at sammensætte armbåndet
 • 1 væv til at lave armbåndene med
 • 1 instruktionsmanual
 • 7 +

Lav armbåndene til dig selv eller giv dem som gave til venner og familie.

Vejledende Udsalgspris: 79,00 kr.

Rainbow Loom Loomi-pals Fairy – Maxtoys

Lav dine egne elastikarmbånd med Loomi-Pals Fe kollektionen. Der er op til 30 forskellige karakterer, se om du kan finde dem alle!

Pakken indeholder:

 • 600 elastikker
 • 35 figurer med fe tema
 • 50 g-clips til at sammensætte armbåndet og figurerne.
 • 1 væv til at lave armbåndene med
 • 1 instruktionsmanual
 • 7+

Lav armbåndene til dig selv eller giv dem som gave til venner og familie.

Vejledende Udsalgspris: 79,00 kr.

Rainbow Loom Duo Combo – Maxtoys

Lav de mest fantastiske kreationer. Rainbow Loom® startede med at være elastikarmbånd, men har siden udviklet sig til at man kan lave næsten alt hvad fantasien tillader. En hue, et halsbånd eller endda et jakkesæt er nogle af de ting som man kan lave med de små farverige elastikker.

Dette combo sæt indeholder:

 • 4000 elastikker
 • 150 perler
 • 150 C-clips
 • 2 Rainbow Loom® store væv
 • 2 Håndholdte Happy Loom væv til at tage med på farten
 • 2 Kroge
 • Instruktionsmanualer samt en opbevaringskasse
 • 7 +

Lav fantastiske kreationer til dig selv eller som gave til dine venner og familie.

Vejledende Udsalgspris: 299,00 kr.

Magna-Tiles 100 pcs. – LINIEX

Magna-Tiles er magnetiske transparente fliser i flotte farver og former, de klikkes nemt sammen med hjælp fra magneter i fliserne. Du kan bygge fantastiske farverige bygningsværker og det er kun fantasien, der sætter grænser for dine værker!

Vejledende Udsalgspris:  899,00 kr.