Årets børnespil 2017:

Coral Reef (Tactic Games)

Velkommen til koralrevet! Find de havdyr, som de to kort viser og peg på dem samtidigt. Klarer du det inden de andre spillere, belønnes du med en dyrefigur.

Årets familiespil 2017:

Match Madness (Leikkien)

Lad den hæsblæsende morskab begynde! Spillerne konkurrerer om at være den hurtigste til at samle fem blokke, så de matcher mønstret på et kort. Den, der kommer først, tager kortet – og et nyt kapløb begynder. Spændingen stiger, mens du kæmper for at være hurtigere end dine modstandere i dette geniale hjernevriderspil.  Så fyr op under dine neuroner, og lad dig skyde af sted af Match Madness!

Årets voksenspil 2017:

Sig det videre (Marektoy)

Sig Det Videre er partyspillet for venner og familie, hvor gætterier og tegninger skaber masser af urkomiske stunder i festligt lag! Det er spillet, hvor du TEGNER det, du hører, og GÆTTER, det du ser.

Kategorierne i Årets Spil:

Børnespil: Henvender sig til børn i alderen 0-6 år og vil oftest kræve aktiv deltagelse af en voksen. Spillet er bedømt af familier med børn fra 0 til 6 år.

Familiespil: Henvender sig til familier med børn fra 7 år og kan spilles af børn mellem 7 og 11 år alene eller sammen med en voksen. Spillet er bedømt af familier med børn i denne aldersgruppe.

Voksenspil: Henvender sig til unge og voksne fra 12 år. Spillet er bedømt af personer over 12 år.

For yderligere oplysninger kontakt Betina Schiønning på tlf. 9137 3120 eller bsc@legebranchen.dk