Tilmeldte voksenspil 2021

Wavelength – asmodee Nordics

Wavelength er et selskabsspil, hvor to hold konkurrerer om at læse hinandens tanker. Det er en intens oplevelse med TALE, TANKER og en overflod af HIGH FIVES, der kan spilles af alle, og som samtidig på magisk vis rummer dybe strategiske beslutninger, der føles både nervepirrende og vigtige. 14 år +.

Vejl. pris kr. 399,95

BEZZERWIZZER Ord – Bezzerwizzer

BEZZERWIZZER Ord er det klassiske BEZZERWIZZER med helt nye udfordringer. I skal lege med bogstaver og løse opgaver om ord, og så skal I selvfølgelig quizze om en masse fantastiske og finurlige ord og udtryk! Undervejs kan du være en Bezzerwizzer og score ekstra point, hvis du kan svare på et spørgsmål, som de andre spillere ikke kan svare på – men husk at de kan gøre det samme mod dig! Spilletid ca. 60 min. Fra 2 spillere. Fra 15 år.

Vejl. pris kr. 399,-

Skal du være fræk? – Game Inventors

Udstyret med ord, skal du forsøge at vinde kortoplæserens gunst, når du eksempelvis skal navngive hans eller hendes selvbiografi, bagdel eller den erotiske novelle, som kortoplæseren skrev som teenager. Et skørt, kækt og måske en lille smule frækt ordspil. Fra 15 år og opefter. 3+ deltagere.

Vejl. pris kr. 249,95

Switch – Game Inventors

1800 spørgsmål i 12 klassiske og ikke så klassiske kategorier. Er der et spørgsmål, hvor du er helt blank eller har du en hadekategori, så kan du bytte den ud, hvis du har været dygtig til at samle switch-brikker. Alle deltagere mødes i den store finale, hvor dem, der kom først, har fordele der kan vise sig at blive en ulempe. Fra 15 år og opefter. 3+ deltagere. Spilletid 45-60 minutter.

Vejl. pris kr. 349,95

Party Alias – Tactic Games

Forklar ordene normalt, men hold øje med partyfelterne – når du havner der, kræves en speciel måde at forklare på for at få ekstra point. En livlig og udfordrende udgave af spillet Alias.

Anbefalet alder: 15 år+. Antal spillere: 4+. Varighed: 45+ minutter.

Vejl. pris kr. 249,95

Chronicles of Crime – asmodee Nordics

Chronicles of Crime er et samarbejdsspil om kriminalefterforskning. Med Scan & Play-teknologien blandes det digitale med brætspil, og talrige historier om kriminalefterforskninger kan udfolde sig med de samme komponenter. Afhør mistænkte, saml bevismateriale, og arrestér morderen, inden tiden er gået! 12 år+.

Vejl. pris kr. 319,95

Smart i en fart – Danspil / Juna Pack

”Smart i en fart” er et vildt sjovt anderledes holdquizspil. Spillet går i sin helhed ud på at samarbejde med sin makker hurtigt. I spillet er paratviden og at kende sig selv, sin makker og modstanderens stærke og svage sider, afgørende for at kunne sikre sejren. Det særlige ved denne udgave, at alle spørgsmålene har en tilknytning til Danmark.

Vejl. pris kr. 149,-

Color Brain – Danspil / Juna Pack

Color Brain er selskabsspillet hvor farven er svaret. Spillet kan spilles i hver for sig, eller i hold, hver spiller/hold har 11 farvekort og 1 farveplukkerkort. Spørgsmålet læses højt og alle lægger det/de kort ned de tror der er farven på svaret. Feks. hvilken farve har Teenage Mutant Ninja Turtles

Maskerne? Hvilken farve kort vil du smide ned? Farveplukkerkortet kan kun spilles mod den/det hold det fører, men skal bruges inden spørgsmålet læses op, og kan kun bruges en gang i spillet. Med farveplukkerkortet kan man fjerne så mange kort fra sin modspiller, som der står på det kort spilleren eller holdet har fået ved spillets start.

Vejl. pris kr. 199,-

Last One standing – Danspil / Juna Pack

Last brick standing er et sjovt lettere strategispil, hvor det gælder om at spærre sine modstanderes brikker inde, så de ikke kan bevæge sig. – brikkerne udgår derefter af spillet. Man skiftes til at bruge sine kort til at rykke med, hver spiller har fire kort med tallene 1,1,2 og 3 som angiver hvor mange felter, en brik kan rykke. Man kan også vælge at bruge et af de unikke felter man har, inden man rykker. De unikke felter har flere funktioner bl.a. Ryk et ekstra felt, Tunnel, bro mm.

Vejl. pris kr. 199,-

Pensum – Danspil / Juna Pack

Pensum er et sjovt brætspil om paratviden, hvor ALLE kan deltage på én gang. Hvert spørgsmålskort/kategorikort Indeholder 5 spørgsmål som varierer i sværhedsgraden fra let til svært. Hvad ved du f.eks. om byggeri, øgrupper, NFL, vejrfænomener, Astrid Lindgren, kvindelige Oscarvindere? Alle deltagere starter hvert emne/spørgsmålskort med karakteren 0, og tildeles karakter inden for de forskellige emner, afhængigt af hvor mange spørgsmål de hver især kan svare på. Karakteren afgør der antal felter der rykkes på spillepladen. Ca. 2000 spørgsmål.

Vejl. pris kr. 349

My City – Spilbræt

My City er et af de første Patchwork/Tetris-agtige ‘legacy’-spil. Hvad betyder det?

Patchwork/Tetris: I spil som Patchwork lægger spillerne brikker af forskellige former, størrelser og slags på sin plade. Sådanne spil handler for det meste om at optimere placeringen af de spillede brikker for at score flest mulige point. Legacy-spil: Legacy-spil er oppe i tiden. Her har man taget brætspilsgenren og givet dem et mere narrativt komplekst aspekt. Man spiller oftest igennem ‘baner’/’missioner’/’niveauer’ blot én gang, og afslører bid for bid, den næste del af historien, og flere spilmekanikker. Det er lige præcis det, My City gør. Her er der 24 ‘episoder’, som de samme 2-4 spillere over flere gange spiller igennem. Her skal man bygge en by ud af Tetris-formerne – en by, der starter i den pre-industrielle stadier og ind i industrialiseringens innovative verden. De valg – hvor og hvordan, du placerer dine brikker – har indflydelse på, hvordan dit næste spil forløber sig. Langsomt men sikkert bliver spillet mere og mere komplekst, og der vil i de forskellige episoder hele tiden være nye problemer, du skal tage stilling til.

Vejl. pris kr. 299,-

Pictures – Spilbræt

Pictures er et skægt familiespil, der kan læres på 2 minutter! Kan du få de andre til at gætte dit hemmelige fotokort, kun ved snedigt at arrangere enten snørebånd, terninger, symbolkort, pinde og sten eller byggeklodser?

Vejl. pris kr. 249,-

Mixing Box – Spilbræt

Mixing Box er et nyt brætspil, som er perfekt til hygge med venner eller familie. Spillet har tre kategorier; Kendte personer, Tegneserier & animerede figurer og Film/Serier/Programmer.

I spillet er der tre omgange, i den første omgang må man kun tale, den anden omgang må man kun mime og den tredje omgang må man kun sige ét ord. Det hold som er kommet længst rundt på spillepladen, når de tre omgange er færdige, vinder spillet. Et underholdende selskabsspil, hvor holdånd, samarbejde og talegaver er gode evner at have i spillet. Hvis du ikke har det, så skal spillet nok være sjovt at spille alligevel, for det er helt tilladt at grine af sig selv og de andre spillere.

Vejl. pris kr. 299,-