Tilmeldt legetøj – karakterer 2023

Pets Alive Pooping Puppies – ZURU

Disse yndige hvalpe er så ægte som de kan blive. De vil kæle med dig, gø for dig og endda spise som rigtige hvalpe også. Når deres maver er fulde, bliver de nødt til at gå! Din nye Pets Alive Pooping Puppy kan ikke vente med at blive din nye pelsede ven! Der er 3 hvalpe at samle, vil du adoptere mops, dalmatiner eller husky?

Vejledende Udsalgspris: 299,95 kr.

Rainbocorns Fairycorn Princess Surprise ZURU

Disse Fairycorns er prinsesse royalty! De er fyldt med over 35 overraskelser, der kan pakkes ud, herunder en prinsessetiara og tryllestav. Del tilbehøret med din Rainbocorns for at forvandle jer begge til prinsesser! Disse Rainbocorns kommer også med bærbare vinger, så du kan matche med din nye nuttede bedste ven. Der er 6 Fairycorn prinsesser at samle på, hver med deres eget hjerte, der viser, hvad din Rainbocorn elsker!

Vejledende Udsalgspris: 399,00 kr.

5 Surprise Mega Gross Minis ZURU

Disse Minis er dine yndlingsmærker lavet GROSS! Hver kapsel er fyldt med 5 afskyelige overraskelser, der får dig til at føle dig dårlig. Vil du pakke McCavities Poop Paste eller Starbarf Coffee ud. Der er over 36 parodi Mini’er at samle på egen risiko og smattet slim at opdage i hver kapsel. Sig ikke, at vi ikke advarede dig, dette er så groft som det bliver! Mega Gross Minis – Dine yndlingsmærker gjort afskyelige!

Vejledende Udsalgspris: 69,95 kr.

Squishmallows Ximena the Winking Mango – Amo Toys

Squish-tid er legetid, når du føjer en 40 cm Squishmallows til din Squishmallows samling! Den elskelige og super krammevenlige plys er fremstillet af højkvalitets- og superbløde materialer.

Squishmallows’ bløde og farverige personligheder bringer verden sammen og giver uforglemmelige oplevelser, som du kan dele med alle. De fås i forskellige størrelser og farver, og hver Squishmallows har sit eget navn og sin egen unikke personlighed. De bringer glæde og giver en følelse af eventyr og venskab til alle deres fans, uanset hvor de er. Højde 40 cm. For børn i alle aldre.

Vejledende Udsalgspris: 299,95 kr.

FINGERLINGS Basic Monkey – Amo Toys

Aberne har mere end 70 lyde og reaktioner med en unik personlighed. Deres hjerte lyser, når de sidder på din finger, for de ved godt, hvor de er. De reagerer på berøring, når du aer deres hoved og rører ved deres mund. De har en blød pels på hovedet og en fleksibel hale, der gør, at de kan sidde. Fra 5 år.

Vejledende Udsalgspris: 249,95 kr.

BABY born Magic Girl – Amo Toys

Den lille kan ikke forstå, hvorfor hun allerede skal i seng. Det er jo stadig helt lyst udenfor. Da er det, at mor og far har et trick: bare dreje sutten i munden, så lukker hun øjnene, og det er mørkt. Hvis det var sådan med alle babyer ….

BABY born Magi med 10 livagtige funktioner. Afvekslende leg med BABY born fremmer fantasien og understøtter børns sociale kompetencer.  Suttens øjenfunktion virker kun med BABY born Magi. Der kræves ikke batterier. Fra 3 år.

Inkluderer:

 • BABY born Magi pigedukke 43 cm med body og hue
 • 1 potte, 1 ble, 1 tallerken med ske, 1 portion grød, 1 magisk sut, 1 flaske, 1 fødselsattest, venskabsbånd til barn og dukke

Vejledende Udsalgspris: 549,95 kr.

AIRBRUSH PLUSH Glow in the Dark Unicorn – Amo Toys

Sæt kulør på din plys! Brug airbrushen til at give din fantastiske, selvlysende plys et helt unikt design. Du kan vælge at bruge skabelonerne til at få ikoner i flotte farver på din plys eller at være kreativ og freestyle. Du skal bare klæbe skabelonerne på plysdyret, vælge en farve, og spray med airbrushen – og når du er klar til et nyt design, vasker du plysdyret og starter forfra med nye dekorationer. Leg med lyset, og få øjet og vingerne til at lyse i mørke. Fra 6 år.

Sættet indeholder:

 • plysenhjørning, der lyser i mørke
 • airbrush
 • 1 LED-lys
 • 3 forskellige airbrush farver
 • 60 genanvendelige klæbeskabeloner
 • 1 brugsanvisning

Vejledende Udsalgspris: 349,95 kr.

Tamagotchi Japanese Ribbon – Amo Toys

Tamagotchi er dit virtuelle kæledyr! Opfostr din Tamagotchi fra æg til voksen, og se din figur vokse i din hule hånd. Fodr den, tænd og sluk lysene, leg med den, giv den medicin, skyl ud efter dens toiletbesøg, og tjek dens sundhedstilstand. Du skal også disciplinere din Tamagotchi, hvis den forstyrrer dig, selv om den er tilfreds, mæt og du har rengjort efter den, ellers bliver den bare en usympatisk og uopdragen alien, når den bliver stor. Inkluderer også spil, hvor du skal gætte, i hvilken retning den bevæger sig hen næste gang. Denne Tamagotchi har et skaldesign med Japanese Ribbon. Fra 8 år.

Vejledende Udsalgspris: 249,95 kr.

BABY born Bear white 36 cm – Amo Toys

En ny ven til BABY born og alle BABY born fans. Eller er det en veninde? Det er fuldstændig lige meget, for bamsen kan være alt: pige, dreng, baby, krammebamse, legekammerat, trøster, prinsesse eller brandmand – og det helt fra barnsben til langt over dukkealderen.

Den lille bamse med det søde smil har en blød, udstoppet krop. Til dens basale udstyr hører en hvid sparkedragt. Bamsen har sin egen modekollektion og sit eget tilbehør, men kan også passe og bruge næsten alt BABY borns tøj og tilbehør. Dens figur er formet således, at den kan passe alle 43 cm BABY borns beklædningsgenstande. Det er kun skoene, som ikke passer. Men hvilken bamse bruger da også sko? Bamsen har bevægelige arme og ben og et drejeligt hoved, hvilket gør den nem at klæde på og af. Dens bevægelighed er perfekt til mange forskellige slags (rolle-) lege. Hvem mon først bliver ført ind i venskabsbogen med ekstra klistermærkeark? Fra 24 mdr.

Inkluderer:

 • BABY born bamse 36 cm inklusive sparkedragt
 • venskabsbog og klistermærkeark

Vejledende Udsalgspris: 349,95 kr.

Super Mario Movie 7: Fire Breathing Bowser Figure – Jakks Pacific

Pust liv i Bowser-figuren på 18 cm fra Super Mario Bros – Filmen med hans ildspyende effekt!  Bowser er inspireret af filmen og har fantastiske detaljer, såsom 15 bevægelsesled. Få Bowser til at “spy ild” ved at hælde vand ned i beholderen bagpå hans hoved ved hjælp af den medleverede pipette og trykke på spidsen i siden – så strømmer illumineret damp ud af hans mund!  Præsenteres i en flot æske med vindue.

 • Figur på 18 cm med fantastiske detaljer
 • 15 bevægelsesled
 • Med ”ildspyning”-effekt
 • Flot æske med vindue
 • Til børn i alderen 3+
 • Kræver vand og 3 x AAA-batterier (ikke indbefattet)

Vejledende Udsalgspris: 399,95 kr.

My Fuzzy Friends Magic Whispers Kitty – LINIEX

Ny sød killing fra My Fuzzy Friends, hvor du har en helt speciel forbindelse til, da kun du kan høre hvad hun siger. Kitty vil fortælle dig, hvordan hun har det og hvad hun ønsker, samt give dig råd. Killingens lysende hjerte sender et vælg af farver til dit hjerte.

Vejledende Udsalgspris: 249,00 kr.

Magic Mixies, Pixlings – LINIEX

Magic Mixies Pixlings! Skab rigtig magi! Tilsæt de magiske ingredienser og mix eliksiren i flasken. Sig’ ‘Magicus Mixus’ og se hvilken smuk Pixling dukke, du på magisk vis har skabt! 3 varianter. 5+ år

Vejledende Udsalgspris: 249,00 kr.