Tilmeldt legetøj – småbørn 2024

LEGO® DUPLO® By Byg selv-personer med store følelser

Fyld legetiden for små børn fra 3 år med glad kreativitet med sættet Byg selv-personer med store følelser (10423) fra LEGO® DUPLO® By. Nysgerrige børn vil indse, at mennesker findes i alle former og størrelser, og legetøjet med venskabstema hjælper dem med at forstå, at selvom vi alle ser meget forskellige ud, kan vi alle være venner.

Børn kan bygge og ombygge 5 figurer med sættets 71 klodser og elementer, bl.a. 5 klodser med hår og 1 undervogn. Børns fantasi flyder frit, når de blander og matcher legetøjets kroppe, ben, ansigter og hår og skaber et endeløst galleri af venlige karakterer. Med 10 forskellige ansigtsklodser kan de mindste udtrykke figurernes sindstilstand og beskrive udtrykkene. Sættet er også perfekt til at starte samtaler mellem voksne og børn om, hvordan alle er fantastiske og forskellige!

Vejledende udsalgspris: kr. 499,95

Jellystone Designs – Rainbow Stacker and Teether Toy – rainbow – Spilbræt

Regnbue Stacker er det ultimative alsidige legetøj, da dit barn hurtigt vil opdage, hvordan de stablede ringe fungerer som de bedste beroligende bideringe! Babyer elsker at tygge på de beroligende silikoneringe, og ældre børn vokser op med at øve deres hånd-øje-koordination ved at stable ringene, bruge kreativ tænkning og problemløsningsfærdigheder for at sætte stackeren sammen igen. Regnbuelegetøj er altid engagerende for små børn, og denne sjove og uddannelsesmæssige stacker vil blive en fast favorit, efterhånden som årene går.

Vejledende udsalgspris: kr. 169,95

Modimi – Giraffe – Spilbræt

Modimi er et miljøbevidst, sikkert, modulært legetøjssystem lavet af holdbart genanvendt plastik. Med sensoriske funktioner er det blevet skabt til at hjælpe dit barns tidlige udviklingsår. Lavet til at holde, kan Modimi-legetøj gives videre til yngre søskende eller venner og næste generation.

Vejledende udsalgspris: kr. 249,95

Tiny Teamsterz Tumbling Tower – 12M+ – Tactic Games

Tiny Teamsterz Tumbling Tower med 1 Tiny Teamsterz Tumbling køretøj! Har tip launcher på øverste niveau til ‘tumle’ biler ned af tårnet i aktion! Har 3 tumbling niveauer. Afrundet design der passer perfekt til små hænder Designet i lyse farver

Vejledende udsalgspris: kr. 279,95

BRIO Steam & GO Tog

Dette legetøjstog er designet til småbørn med en batteridrevet skub-og-kør mekanisme, der hjælper børns udvikling ved at stimulere finmotoriske færdigheder og bevægelse. Tryk på knappen, og toget kører af sted, hvilket producerer damp effekter, der er sikre at røre ved, fra dens skorsten, mens det kører gennem rummet. Løb efter toget og lad legen begynde igen. Alle BRIO’s legetøj til småbørn er designet til at støtte små børns udvikling på en legende måde. De er lavet af stærke materialer, der kan modstå hårdt behandling, og inkluderer alderspassende funktioner for at øge legens værdi og udviklingskvaliteter.

Vejledende udsalgspris: kr. 349,95