Tilmeldte familiespil 2020

Smart 10 junior er et quizspil for børn fra 7 år og opefter. Spilmekanismen er unik og bevirker at du som deltager ikke behøver vente længe på din tur. Til hvert spørgsmål findes der 10 svar alternativer og alle spillere må svare på hvert spørgsmål. Målet er finde frem til så mange korrekte svar som muligt. Svarer du rigtigt, får du point. Tager du fejl, er du ude af runden og mister pointene som du netop har samlet sammen, så det gælder om vide, hvornår det er på tide at melde pas og være på den sikre side – men vinder du mon ved altid at spille sikkert ? – Hele spillet med alle 200 spørgsmål, 2000 svar, pointtællere og alt, er samlet i Smartboxen. Den er let at tage med på tur og giver god underholdning hvor som helst. Hvor mange rigtige svar finder du ? Spørgsmålene i Smart 10 Junior er varierede: på hvert kort findes der noget som 1. klasses elever kan vide, men også noget for dem som har behov for en udfordring. Jo mere du spiller spillet, jo mere lærer du.

Forventet salgspris: 299,95 DKK

Nu har du gået længe på Ninjaskolen,… I har trænet rigtig meget og din lærer Sensei siger at I er klar til den afsluttende eksamen: I skal sammen snige jer omkring i ninjaslottet og samle alt det udstyr som en ninja har brug for – og smide det ud gennem porten uden at Sensei fanger jer. Hvis I klarer det bliver I godkendte Ninjas. Men tiden er begrænset! Ninjajagten er et nyt spændende eventyrspil, hvor spillerne skal klare opgaverne sammen. Snig jer ud af borgen uden at blive fanget af Sensei. I vinder eller taber sammen. Anbefalet alder fra 6 år for 1-4 spillere.

Forventet salgspris: 249,95 DKK

Med spillet GÆT kan hele familien konkurrere på underholdende vis om hvem, der har den bedste hukommelse og er bedst til at gætte. Spillet består af en række kort i 6 forskellige kategorier, hvor hvert kort har fem ledetråde og et svar. For den enkelte deltager gælder det om at gætte det rigtige svar med så få ledetråde som muligt. Jo færre ledetråde man bruger, jo flere felter må man rykke. Den der kommer hurtigst rundt på pladen, har vundet.

Forventet salgspris: 249,95 DKK

Super football er et brætspil for fodboldtosser i alle aldre, du er både træner og spiller, når du skal forsøge at vinde ved at læse modstanderens taktik. Spillet går ud på at du stiller den stærkeste holdopstilling ud fra dine tildelte kort, hvorefter du både skal forsøge at score mål på din modstander, samt forsvare dig mod hans angreb. Super football er et fantastisk fodboldspil, som samler strategi, kløgt og held i et simpelt og jævnbyrdigt spil uanset alder.

For 2 spillere. Spil tid: 20-30 min. Alder 5+.

Forventet salgspris: 129 DKK

En lokal slikbutik har fået stjålet en kiste fyldt med slik og alle spor peger på Candymonstrene. Hvem slår de bedste terningeslag og bruger den bedste taktik, for at komme hurtigst frem til slikbutikken? Pas på, for på vejen kan der gemme sig monstre.

For 2-4 spillere. Spil tid: 30 min. Alder: 7+.

Forventet salgspris: 199 DKK

Arctic Race er et løb hen over isen. Hop op på isflagerne og læg den rigtige strategi, skyd genvej gennem det arktiske univers for at blive den første der kommer over målstregen. Men pas på ikke at blive skubbet ud af dine modstandere, så du skal starte forfra.

For 2-6 spillere. Spil tid: 30-60 min. Alder: 8+.

Forventet salgspris: 199 DKK

I dette spil er ingenting afgjort før de sidste terninger er kastet. Terningepetanque udfordrer dine taktiske, motoriske og matematiske færdigheder. Men føl dig ikke for sikker! Alt kan hurtigt ændres hvis heldet svigter. Terningepetanque er en nyfortolkning af det klassiske spil petanque.

Forventet salgspris: 199 DKK

En spiller læser ordet på kortet op, og så gælder det bare om at være hurtig til at snuppe de billedekort, der passer til det oplæste ord – FØR DE ANDRE SPILLERE – for det er alle mod alle! Ordet på kortet skal lede spillernes tanker hen på et eller flere af de billedkort der ligger på bordet, enten i form af at de har en direkte relation til ordet eller at det er noget man kan associere ordet med. Fra 7 år.

Forventet salgspris: 249 DKK

Rubik’s Cage er en udfordring til flere spiller i flere dimensioner som kan udfordre selv den bedste Rubik’s spiller. Spillere skiftes til at indsætte kuber i buret eller til at vende og dreje det for at udfordre modspillerne. Den første spiller med tre på stribe i den samme farve vinder. Alder: 7+

Forventet salgspris: 195,95 DKK

Just One er et super sjovt spil og fester og sammenkomster, hvor I arbejder sammen om at finde så mange hemmelige ord som muligt. Find de bedste ledetråde for at hjælpe din holdkammerat. Det gælder om at være unik, da alle identiske ledetråde bliver annulleret. Alder: 8+.

Forventet salgspris: 199,95 DKK

En ældre dame prøver at kysse dig. Lyder det bekendt? Ulækkert!

Denne lille ældre bedstemor leder efter en undskyldning for at kunne kysse dig! Så vær forsigtig med at gøre hende alt for stolt, for ellers….smaaask!

Taberen får et bedstemorkys på kinden! For 2-5 spillere. Spil tid: 20 min. Alder 8+.

Forventet salgspris: 149,95 DKK

Dette morsomme, tempofyldte spil er baseret på strategi og held og din skæbne afhænger af nøglen. Se om du kan komme gennem slottet før de andre riddere. Bag hver dør venter en overraskelse… Åbn og lås døre for at være den første til at krydse den udfordrende labyrint. For 2-4 spillerer. Spil tid: 10-20 min. Alder 8+.

Forventet salgspris: 149,95 DKK

Goal 10 er det første strategiske kortspil om fodbold, som har mange af de samme elementer, der findes i en ægte fodboldkamp – engagement, passion og handling. Gå til angreb mod modstanderholdet eller forsvar dit eget hold ud fra de kort du har.

For 2-5 spillere. Spil tid: 10 min. Alder 7+.

Forventet salgspris: 99,95 DKK

Her kommer man højt til vejrs!

Troldmænd og hekse og andre iler gennem labyrinten op og ned ad trappe på jagt efter de begærede skatte. Det gør de ved at flytte kæmpemæssige tårne og trylle sig op på de højeste bjerge og ned i de dybeste dale! Dette udspekulerede brætspil i 3D vinder man nemlig ved at være hurtigst til at samle sine skatte sammen!

Alder 8+.

Forventet salgspris: 349,95 DKK

Et helt nyt Minecraft-eventyr lige foran dig! Saml sjældne blokke, og byg spektakulære strukturer, men vær på vagt over for farlige mobs og intrigante modstandere.

Må den klogeste og modigste håndværker vinde!

Alder 10+.

Forventet salgspris: 399 DKK

En asteroide har ramt rumskibet, og computeren er nu indstillet på selvdestruktion. Du har 15 minutter til at slukke for alle de røde knapper, inden rumskibet eksploderer. I samarbejde med de andre spillere skal du forsøge at undvige ulykken i en desperat kamp mod uret.

Forventet salgspris: 279,95 DKK

Prøv at komme med de mest skøre men troværdige forklaringer til fakta på kortene. Bedste bluffer vinder.

Forventet salgspris: 249,95 DKK

Taco! Cat! Goat! Cheese! Pizza! – det er både titlen på spillet og også næsten alle spilleregler i dette lynhurtige og dybt originale spil, hvor det gælder om at tænke hurtigt og komme af med dine kort! Alder 7+.

Forventet salgspris: 129 DKK

I Second Chance dyster mellem 2 og 6 spillere i at udfylde hver deres blok mest effektivt. Hver runde trækkes der et kort, som så hver spiller skal placere ved at tegne den på deres egen blok. Hvem er bedst til at få de Tetris-formede blokke til at passe og hvem har mindst tomrum på blokken, når spillet er forbi? Second Chance er et kreativt og afslappende spil, der er let at tage med på farten og giver en herlig tilfredsstillelse, når man lærer at “pakke” alle klodserne på en optimal måde. God træning inden rejsekufferten skal pakkes! Alder 8+.

Forventet salgspris: 149 DKK

Dejlige Danmark er quizspillet, hvor alle kan være med. Pusserløjerlige spørgsmål om Danmark dukker op, men ved du, hvornår broccolien kom til Danmark – eller hvilket år, gennemsnitstimelønnen var under 4 kr.? I Dejlige Danmark har alle det sjovt, mens de vandrer ned af en lidt anderledes og farverig udgave af Danmarkshistorien end den, vi fik indterpet i Folkeskolen. Alder 10+.

Forventet salgspris: 179 DKK

Et dybt originalt samarbejdsspil, hvor 3 eller 6 spillere sammen skal bygge en figur af klodser. Udfordringen er: Den ene spiller må ikke sige noget, men er den eneste, der kan se plantegningen på det, der skal bygges. Den næste spiller kan kun se de fagter, de første spiller laver, men må gerne snakke. Den sidste spiller kan ikke se, og skal bygge selve figuren. Det er fjollet, sjovt og skaber en masse sjove situationer – både når 3 sammen dyster mod uret, eller når to hold spiller mod hinanden om, hvem der kommer først. Alder 14+.

Forventet salgspris: 199 DKK

Kluster er et behændighedsspil for 1 til 4 spillere. Det er hurtigt, lille og sjovt.

Læg dine magneter ind på pladen, en ad gangen. Den første, der kommer af med alle sine magneter, vinder spillet. Men pas på, for hvis dine magneter rammer de andre, skal du samle den anden. Alder 14+.

Forventet salgspris: 199 DKK

Hvem kommer først af med alle deres kort? Ligretto tester din opmærksomhed og dine reflekser. Alle spiller på samme tid og prøver at komme af med deres 40 kort. Hver spiller lægger 10 af sine kort foran sig i en bunke med billedsiden opad. Tre kort lægges ved siden af, også med billedsiden opad. Har du en synlig 1’er, smides den midt på bordet. Her kan du så lægge en 2’er i samme farve – hvis ellers du er først. Har du ingen synlige kort at spille, må du tage de tre øverste kort fra resten af dine kort og se, om du kan bruge dette tredje kort. Hvis ikke, må du tre kort længere ned i bunken, osv. Men husk at holde øje med kortene midt på bordet, som hele tiden ændrer sig, når dine modstandere smider nye kort. Et sjovt og lynhurtigt spil, hvor ung og gammel har lige gode chancer for at vinde. Findes i en rød, blå eller grøn æske. Du kan kombinere æskerne, hvis du ønsker at spille flere spillere i samme spil. Alder 9+.

Forventet salgspris: 129 DKK

I det charmerende frø-spil Froggit skal du krydsen dammen – men pas på fiskene! Mens du hopper og springer, skal du samtidig forsøge at spærre vejen for de andre spillere. Den første spiller, der får hele sin frø-familie over på den anden side, vinder.

Froggit er et smart og sjovt spil for 2 til 6 spillere, hvor det både gælder om at planlægge sin egen rute såvel som holde øje med modspillerne. Alder 6+.

Forventet salgspris: 269 DKK

Hjernegymnastik for alle aldre – klar til en udfordring man ikke slipper med det samme? En virus har angrebet dit system!  Du skal starte dit immunsystem og slippe af med virussen, før den spreder sig. Anti Virus er et glidende puslespil med et nyt twist: Brikkerne kan kun flyttes diagonalt og de skal flyttes i grupper.  Anti-Virus indeholder 60 udfordringer, der stiger i sværhedsgrad, og udfordrer virkelig din logiske og strategiske tankegang. Alder 8+.

Forventet salgspris: 199 DKK

I HINT Junior skal I dyste i de klassiske HINT-discipliner Mime, Tegne, Lyde og Tale samt den helt nye HINT-disciplin Hintmoji. Det gælder om at få sine medspillere til at gætte så mange ord på HINT-kortet som muligt, inden tiden løber ud – men pas på, for der er også et forbudt ord, som de ikke må gætte på! Med 400 kort og overskrifter som ‘Den er behåret’, ‘Slik der ligner en ting’, ‘De findes kun i eventyr’ og ‘Verdens øer’ er der garanteret underholdning rundt om spisebordet igen og igen. Glæd jer til at finde ud af, hvem i familien der fatter et HINT!

Forventet salgspris: 299 DKK

Et spil hvor man skal samarbejde. Her handler det ikke om at bryde ud som i Escape Room, men derimod om at bryde ind. Samarbejd om at få åbnet pengeskabet og se hvor mange penge du kan få skrabet sammen inden tiden går. 6 niveauer. Alder: 8-99 år.

Forventet salgspris: 240 DKK

Spil der er lavet i samarbejde med BBC og bygget på de populære naturprogrammer Planet Earth. Se flotte videoer på din tablet eller PC og quiz med hele familien om jeres kendskab til dyr og deres verden. Med strategi, undervisning og masser af underholdning. Alder: 8-99 år.

Forventet salgspris: 249 DKK

Vi præsenterer Pictionary Air™, en morsom måde at spille det klassiske tegnespil på. Tegn i luften, og se det på skærmen med denne spændende twist på det klassiske spil. Download Pictionary Air™ appen til din smartphone eller tablet for at komme i gang. Peg kameraet i appen på personen, der tegner, så vises han eller hun og deres tegning på skærmen på din enhed. Hvis du vil gøre spillet endnu sjovere kan du caste tegningerne fra din enhed til dit tv med Apple TV, Chromecast eller lign. Kompatibel streaming enhed påkrævet.

Forventet salgspris: 229 DKK

Det kan være både godt og skidt at have rappe hænder! Når rundens opgave kan løses, skal der reageres hurtigt og det handler om, ikke at få fingrene i lorten. Et familiespil, der giver sved på panden. Fra 7 år.

Forventet salgspris: 199,95 DKK