Tilmeldt legetøj – kreativitet & konstruktion 2024

LEGO® Creator Retro-kamera

Inspirer til fantasifuld leg med LEGO® Creator 3-i-1-byggesættet Retro-kamera (31147) til drenge og piger fra 8 år. Det ikoniske legetøjskamera har en bevægelig linse, knapper øverst til at tage billeder, en bagside, der kan åbnes med plads til en klodsbygget film indeni, og en flerfarvet tekstilrem til at bære det. Der er også 6 klistermærker, som børn kan sætte på filmen som deres fotos.

Vejledende udsalgspris: kr. 179,95

Learn to Build Robots – PlusPlus

Den frie leg er central, når man leger med Plus-Plus. For hvem har bestemt, hvordan en robots skal se ud? De kan være lange, smalle, runde eller have flere øjne i forskellige farver. Med dette produkt lærer man at bygge sjove og farverige robotter samtidig med, at man bliver man udfordret til at skabe sine helt egne. De kan være præcis, som man ønsker, de skal se ud! Træd ind i Plus-Plus’ levende verden, hvor alt er muligt, og hvor fantasien og finmotorikken sættes i spil. Sættet indeholder 275 dele. En guidebog giver trin-for-trininstruktioner og inspiration til hvad man bygge.

Vejledende udsalgspris: kr. 129,95

Hexel – PlusPlus

Plus-Plus HEXEL er et sjovt fidget legetøj, som består af 6 BIG brikker (store Plus-Plus), som holdes sammen af en elastiksnor. Snoren gør det muligt at rykke rundt på brikkerne, så man kan kreere alverdens geometriske former. Det er en god måde at reducere stress og uro på, idét fingrene holdes beskæftiget, så hjernen kan fokusere på noget andet. Hexel Spectrum er inspireret af farvespektrummet, hvor der er de fineste regnbuefarver. Den har farverne Rød, Orange, Gul, Grøn, Blå og Lilla. Findes også i farvevarianterne Bubblegum og Waterfall.

Vejledende udsalgspris: kr. 99,95

Planet Dough 500g asst. – Vilma Toys

Lav din egen silkebløde modellervoks. Tilsæt bare vand og rør, så er modellervoksen klar. Ingen behov for at koge det tilsæt bare varmt vand (50 grader). Når det tørrer, hærder massen til fast form. Den sikre modellervoks er vegansk og indeholder ikke parabener. Pakken indeholder 1 pose Planet Dough modellervoks-pulver, der giver i alt 500 g modellervoks, og modelleringsredskaber. Tilgængelig i fire forskellige farver: grøn, rød, blå og gul.

Passer til børn fra 5 år og opefter.

Vejledende udsalgspris: kr. 69,95

Water Art klistermærker med 12 tusser – Vilma Toys

Lav billeder med magisk liv med Water Art tusser! Tegn og mal hvad du vil på bagsiden af den medfølgende porcelænsske. Når billedet er færdigt, lægger du skeen i en skål med vand, vipper den rundt i et stykke tid og ser, hvordan din smukke kunst flyder op til overfladen! Indfang billederne på et klistermærke ark for at lave dine egne klistermærker! Sjov og kreativt projekt for alle små vandkunstnere! Indhold: 10 Water Art tusser, porcelænsske, 2 skabeloner, 40 transferpapirer. Fra 6 år og opefter.

Vejledende udsalgspris: kr. 139,95

Abacus VR Solsystem – Amo Toys

Udforsk rummet i Virtual Reality, og byg dit eget planetarium!

Rejs gennem vores solsystem og derudover med 8 medrivende Virtual Reality oplevelser, mens du klatrer ombord på dette læringsrumskib i Virtual Reality. Brug det medfølgende malegrej til at designe og bygge en funktionel model af vores solsystem, og se planeterne kredse om solen!

De medfølgende Virtual Reality briller giver dig en intensiv læringsoplevelse og er kompatible med alle smartphones, der har Google Play og Apple iOS app store adgang. Fra 8 år.

Inkluderer: – model af planetarium – Virtual Reality briller – 40-siders bog – sæt med maling og pensler.

Vejledende udsalgspris: kr. 399,95

SO SLIME Drinks Fabrik – Amo Toys

Nyd at lege med denne elektriske slimmixer, hvis unikke design gør, at den ligner en rigtig kaffemaskine. Brug mixeren til at kreere mere end 10 slimdrinks. Følg opskrifterne, eller lav din helt egen drink i slim. Det er bare at blande slimpulver med vand og derefter tilsætte dekoration og færdiglavet slim. Det er virkelig nemt at skabe noget flot! Fra 6 år.

Vejledende udsalgspris: kr. 299,95

Doctor Squish Squishy Maker Maskine – Amo Toys

Doctor Squish elsker at finde det bedste squishy legetøj og se, hvad der er indeni! Hun kan godt lide at lave sine egne squishies og alt, der kan klemmes på. Med Squishy maskinen kan du nu også lave dine egne squishies i 3 forskellige størrelser. Du skal bare tilsætte dekoration og slimpulver og derefter fylde op med vand. Du kan vælge at bruge, hvad der følger med maskinen, men du kan også anvende din egen dekoration. Fra 8 år.

Vejledende udsalgspris: kr. 349,95

PHOTO CREATOR Instant Pocket Printer – Amo Toys

Denne trådløse instant lommeprinter fra Photo Creator må du bare eje! Du kan printe hvad som helst med det samme: billeder, tekster, labels, tegninger, to do lister, rammer m.m. og endda generere nye billeder ved hjælp af kunstig intelligens (AI) teknologi. Alt du skal gøre er at downloade den gratis app på din mobil og forbinde mobilen til lommeprinteren via Bluetooth, så er du klar til at skabe dine egne designs i appen og printe dem ud med det samme. I appen kan du tage, redigere og forvandle billeder, skabe nye billeder med AI generatoren og printe direkte fra internettet. Du har også mulighed for at dekorere dine prints med tusserne og klistermærkerne, som følger med.

Vejledende udsalgspris: kr. 549,95

Gecko Run – Spilbræt

Gecko Run er den ultimative kuglebane. Hurtige kurver og fleksible spor – denne bane er bygget på lodrette overflader. De forskellige komponenter hæfter på glatte overflader som vinduer, hylder, døre eller fliser takket være innovative nanopuder. Så hele lejligheden bliver spillebane – bortset fra gulvet! Det betyder, at Gecko Run også er sjov at have med på rejsen.

Vejledende udsalgspris: kr. 299,95

Magneti’ Stories Farm

Kykeliky! Kald alle kommende landmænd! Børn i alderen 3 år og derover er inviteret til gården med denne illustrerede magnetiske baggrund, der kombinerer høst med smågrise. Dette magnetiske spil består af en magnetisk baggrund og 30 magneter. Dit barns finmotorik – en vigtig udvikling i tidlig læring – vil blive forbedret, når de griber de magnetiske figurer. Og det er uden at glemme fantasien… når hver magnet er placeret på den naturskønne baggrund, vil det udløse skabelsen af utallige historier.

Vejledende udsalgspris: kr. 79,95

MAGNA-TILES microMAGS Combo 62 pcs – LINIEX

Sæt med standard Magna-Tiles samt de mindre MicroMags.

Vejledende udsalgspris: kr. 499,-