Tilmeldt legetøj – fartøjer 2022

BATMAN™ FJERNSTYRET BAT-TECH RACER – MaxToys

Ved tophastigheder op til 25 km/t er BatmanTM Fjernstyret Bat-Tech Racer klar til at komme på gaden! Næsten 50 cm lang, denne fanstastiske maskine har blå LED-hjul, ægte gummidæk og proportional controller for den ultimative køreoplevelse på gaderne i Gotham City! Med 2.4 GhZ kan man køre op til 5 biler ad gangen. Opladningstid: Ca. 3 timer. Køretid: Ca. 30 minutter.

Vejl. pris kr. 549,-

Nikko 20cm Nano VaporizR XT Green – AMO Toys

Nikko Nano VaporizR XT er et (2,4GHz) radiostyret køretøj, der virkelig klarer hvad som helst. Snavs, mudder, sne og vand – Nano VaporizR XT’s firhjulstræk og amfibiske formåen indtager ethvert terræn – den kan endda køre i vand. Den ultimativt terrængående Nano VaporizeR XT  er klar til at tage dit radiostyrede ræs til det næste niveau. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 40 m og bruger 3 x AAA batterier (ikke inkluderet). Køretøjet bruger 4 x AA batterier (ikke inkluderet). Fra 6 år.

Vejl. pris kr. 599,-

Robosapien Remix – AMO Toys

Oplev Robosapien – én robot med 4 personligheder. Alt du skal gøre er at udskifte karakterchippen, så ændrer du legen og robottens personlighed. Robosapien er proppet med lys, sensorer og lyde, som du aktiverer ved berøring, bevægelse og lyd. Han ikke bare danser, han spiller også musik og kan danse til rytmen. Hver karakter har sin egen type hånd, sine unikke lyde og reaktioner, og gentager, hvad du siger på forskellig måde. Kræver 4 x AAA batterier (ikke inkluderet). Fra 5 år.

Vejl. pris kr. 349,95

Mercedes-Benz 300 SL – Playmobil

Mercedes-Benz 300 SL, en klassisk sportsvogn med et særligt look, nu i PLAYMOBIL-format. Da Mercedes-Benz 300 SL blev præsenteret på International Motor Sports Show i New York i 1954, blev den betragtet som den hurtigste sportsvogn på sin tid, da den nåede en topfart på 228 km/t. Med sine fløjdøre, direkte benzinindsprøjtning og rørformede ramme har 300 SL en genkendelsesværdi som ingen anden bil.

Opskriften på 300 SL’s succes er den perfekte blanding af en rå og hårdfør racerkarakter med et strejf af luksus og ekstravagance. Den nødvendige elegance leveres af tillægsdelene i et elegant kromlook. Nu kommer det 20. århundredes drømmesportsvogn naturligvis også i en PLAYMOBIL-version med de legendariske mågevingedøre, elementer som kofangere, kølergitter og hjulkapsler i kromlook og sjovt tilbehør i 50’er-look. For at placere figurerne foldes vingedørene opad for at få dem på plads. Værktøjskassen er gemt i bagagerummet. Ved hjælp af pitboardet holdes køreren informeret om sin position under løbet. Racerkøreren vil helt sikkert komme først over målstregen i sin Mercedes-Benz 300 SL. De vigtigste data om den klassiske bil kan læses på den medfølgende skærmtavle.

Vejl. pris kr. 649,-

Nintendo Super Mario 2.5” Deluxe Bowser Ship Playset – Jakks Pacific

Nintendo Deluxe Bowser’s Airship er et propeldrevet fort, der er designet til at bringe dine Super Mario™-legesætdrømme til live. Luftskibet er udstyret med kanoner, roterende propelmaster, hjul og autentiske spil-lyde, og der medfølger en Mario-figur på 6 cm, der er klar til sejr. Kør med luftskibet for at aktivere de roterende propeller, og åbn skibet for at gemme alle dine figurer! Tryk på knappen for at aktivere Bowsers faretruende latter og andre spil-lydeffekter. Mario skal erobre luftskibet for at stoppe invasionen af svampekongeriget. Sammen med Mario og hans venner skal du besejre Bowser.

Dette legesæt fungerer sammen med de fleste figurer på 6 cm. Kræver 2 x AAA-batterier (medfølger ikke). Velegnet til børn fra 3 år.

https://youtu.be/sytpS_VQ6Fg

Vejl. pris kr. 399,-

Rock N Rollerskate Rainbow Riley – Jakks Pacific

Rulleskøjteløb var en af de største trends i 2021, og nu kan du få et stykke legetøj, der afspejler essensen i denne trend: Dukken RC Rock n’ Rollerskate! Nu kan børnene snøre skoene sammen med Rainbow Riley. Ved hjælp af den højttalerformede fjernstyring kan børnene få Rainbow Riley til at køre fremad og baglæns, dreje 360 grader og endda gå i spagat, imens musikken spiller! Og for at gøre legen endnu mere spændende lyser hjulene på dukkens rulleskøjter op i forskellige farver, når den bevæger sig! Så er det blevet tid til masser af rulleskøjtesjov med Rainbow Riley!

https://youtu.be/Qvz_aKu-vWA

Vejl. pris kr. 399,-

Sonic Movie 2 – Sonic Speed R/C – Jakks Pacific

Det elskede blå pindsvin er tilbage for at deltage i et vildt eventyr i Sonic the Hedgehog 2. Efter at have slået sig ned i Green Hills er Sonic ivrig efter at bevise, at han er en ægte helt.

Hvor hurtigt kan du komme fremad med den fjernstyrede Sonic Speed R/C? Genskab handlingen fra filmen Sonic the Hedgehog 2, hvor Sonic kører om kap for at redde verden og konfrontere Robotnik! Dette fjernstyrede køretøj inkluderer en aftagelig Sonic-figur på 6 tommer, et fjernstyret køretøj og en ring-fjernbetjening. Fjernbetjeningen er inspireret af Sonics ringe fra filmen og har 3 knapper til total kontrol: fremad, dreje og 360-graders snurren rundt, og en turbofunktion, der får hjulene til at lyse op for at give et ekstra boost! Sonic Speed R/C har et målestoksforhold på ca. 1:5, med design, der er inspireret af filmen. Den aftagelige Sonic-figur er over 6 tommer høj og har 13 artikulationspunkter, så den kan sættes i fantastiske positioner. Tag dit fjernstyrede køretøj og hav det sjovt på farten! Dette fjernstyrede køretøj kræver 8 AA-batterier (sælges separat). Den har en rækkevidde på ca. 30 meter og kører bedst på flade og jævne overflader. Den bruger en frekvens på 2,4 GHz. Voksent opsyn er påkrævet. Nogle børn kan have brug for hjælp til samlingen.

https://youtu.be/TcBqoUyqGXA

Vejl. pris kr. 399,-