Tilmeldte familiespil 2023

Quick Words – TACTIC

Find ord på bogstavterningen. Lav ord ud fra bogstaverne på terningerne, mens sandet i timeren bliver ved med at løbe. Fælden er, at du ikke får point for ord, der vises på dine modstanderes plade. – Et hurtigt ordspil med masser af variation. – Sværhedsgraden er let at justere. Alder 8 år. +

Vejledende Udsalgspris: 179,95 kr.

BAM! – Spilbræt

Træn dine reflekser og dit visuelle overblik til superhelteniveau i spillet BAM!! Du skal være først til at komme af med kortene ved at matche symboler og udnytte mægtige kombinationer. Let at lære og let at spille.

Vejledende Udsalgspris: 149,95 kr.

Match Madness Duo – Spilbræt

Shift your brain into higher gear in this clever game of logic and perception. Be quick to recreate a pattern on a card with your set of 5 blocks! Perfect dual fun for up to 2 players!

Vejledende Udsalgspris: 249,00 kr.

Lad Miliooo.ooonerne Rulle – LINIEX

Et sjovt familiespil. I spillet gælder det om hvem, der først går fallit ved at leve det ultimative luksusliv ved at ødsle milliooonerne væk. Spillet kan spilles af 2-4 spillere fra 8 år. Spillet du vinder, ved at tabe en million.

Vejledende Udsalgspris: 249,00 kr.

S.O.S – Juna Pack / Danspil

Skibet er ved at synke og skibsrotterne står i vand til halsen. Men vejen til det øverste dæk er lang og vandstanden stiger. Hvem tænker mest taktisk og får reddet sine rotter op på dækket, inden vandet stiger og tager rotterne med ned i dybet?!

Et sjovt og taktisk spil for familien

Udviklet af Reinar Knizia.

 • Alder: 7+ (familie)
 • Antal spillere: 2-4
 • Spilletid: 30 min.

Vejledende Udsalgspris: 199,00 kr.

Modspil Family edition – Juna Pack / Danspil

Quiz og giv din familie kamp til stregen!

Modspil er et sjovt og underholdende quizspil for hele familien, hvor det gælder om både at bruge sin viden og sine strategiske evner til at besejre modstanderne. Hvilken sværhedsgrad og kategori vælger du selv – så hvor stort du vil satse er op til dig!

 • Alder: 7+ (Kids)
 • Antal spillere: 2-4
 • Spilletid: 30 min.

Vejledende Udsalgspris: 299,00 kr.

Traxit – Juna Pack / Danspil

Vær på toppen når det gælder!

I TRAXIT gælder det om at placere dine brikker så tæt på toppen som muligt.

Men pas på, for du bestemmer ikke alting selv. Dine modstandere kan tvinge dig ned

af brættet, eller værre endnu, sende dig i TRAXIT og trække dig helt ud på kanten.

 • Alder: 7+
 • Antal spillere: 2-4
 • Spilletid: 30-60 min.

Vejledende Udsalgspris: 299,00 kr.

Tegn og Spjæt – Juna Pack / Danspil

Tegn og spjæt: Et sjovt spil lavet i samarbejde med Lakserytteren

Besøg den eventyrlige Put-and-Take-sø. Den er fyldt med alle mulige skøre og farverige kort, som skal tegnes eller spjættes (mimes) og så gættes. Men det her er ikke en almindelig fisketur, for lander du på et “Challenge”-felt bliver du udfordret til at tegne på skøre måder, fx med en gummiblyant eller med lukkede øjne. Pas på krogen, for hvis du lander på den, ryger du måske selv på hovedet i søen! Er du klar – så er det tid til en omgang Tegn og Spjæt!

 • Alder: 6+
 • Antal spillere: 2-8
 • Spilletid: 30-60 min.

Vejledende Udsalgspris: 299,00 kr.

Perudo – Asmodee Nordics

Perudo spilles over en række runder, hvor spillerne skiftes til at overbyde eller udfordre hinanden. I starten af hver runde skal hver spiller på samme tid ryste sit bæger, der indeholder de fem terninger, og vende bægeret på hovedet på bordet og derved skjule sine terninger for de andre spillere. Derefter kigger hver spiller i hemmelighed under sit eget bæger for at se sine terninger. Derefter begynder den første spiller at byde. Når spilleren byder, skal han/hun erklære højt, hvor mange terninger med samme værdi han/hun tror der gemmer sig under alle spillernes bægre. Dette startbud er primært baseret på spillerens eget terningekast og det samlede antal terninger i spillet. Dog kan spilleren bluffe for at snyde de andre spillere.

Vejledende Udsalgspris: 149,95 kr.