Tilmeldt legetøj – kreativitet & konstruktion 2022

Puzzle by Number Space – Plus-Plus

Puzzle by Number Space er en perfekt kombination af et puslespil og ”mal-efter-tal”.

Puzzle by Number Space er Plus-Plus, som man kender det, men vi har tilføjet en skabelon, som gør det nemt at være kreativ og bygge flotte rummosaikker. Det er leg og læring på en sjov måde, som udvikler børns kreativitet og styrker deres evne til at koncentrere sig. Helt uden brug af skærme.

Ved at matche tal og farver kan man ved hjælp af den vedlagte skabelon bygge en metor -og en planetmosaik. Når man er færdig, kan man bruge dem som udsmykning og f.eks. hænge dem op på væggen, eller bygge noget helt andet. Kræver hverken lim eller strygning.

Dette produkt er velegnet til børn fra 5 år og op.

Vejl. pris kr. 179,95

Puzzle by Number Butterfly – Plus-Plus

Puzzle by Number er en perfekt kombination af et puslespil og ”mal-efter-tal”.

Puzzle by Number Butterfly er Plus-Plus, som man kender det, men vi har tilføjet en skabelon, som gør det nemt at bygge en flot og farverig sommerfugl. Det er leg og læring, som udvikler børns kreativitet og styrker deres evne til at koncentrere sig. Helt uden brug af skærme.

Ved at matche tal og farver kan man ved hjælp af den vedlagte skabelon bygge en kæmpe sommerfugl i et væld af flotte farver. Når man er færdig med at bygge, kan den bruges som udsmykning og f.eks. hænges op på væggen, eller man kan bygge noget helt andet. Kræver hverken lim eller strygning.

Dette produkt er velegnet til børn fra 7 år og op.

Vejl. pris kr. 249,95

Blingle Bands Studio – Liniex

Skab 8 unikke og skræddersyede hotte armbånd til dig og din BFF’s med dette Deluxe Studio!

Deluxe Studioet indeholder alt hvad du behøver for at skabe trendy venskabsarmbånd. Blingle Bands kombinerer diamantkunst og smykketrend med kreativt perlehåndværk. En både sjov, nem og magisk konstruktionsproces. Du kan lave fantastiske mønstre og kombinere farver, så du får dit helt eget personlige Blingle Band eller bruge de medfølgende skabeloner.

Vejl. pris kr. 249,-

Doctor Squish Maker Station – AMO Toys

Doctor Squish elsker at finde det bedste klemmelegetøj, og se hvad der er indeni! Hun kan godt lide at lave sine egne klemmebolde og alt, der kan klemmes på. Med Squishy maskinen kan du nu også lave dine egne squishies i 3 forskellige størrelser. Du skal bare tilsætte dekoration og slimpulver og derefter fylde op med vand. Du kan vælge at bruge, hvad der følger med maskinen, men du kan også anvende din egen dekoration. Fra 8 år.

Vejl. pris kr. 349,95

Cool Maker Stitch n Style Fashion Studio – Maki

Skab din egen stilfulde mode på magisk vis med Cool Maker Stitch N Style Fashion Studio. Med ny innovativ trådpatron, der gør det nemt at sy – Ingen trådning nødvendig! Stitch N Style Fashion Studio inkluderer symaskine, trådpatron med tråd, hydroprint stemple inkl. 12 hydroprints, syklemmer og stof samt forskåret stofark til mulepose. Lav nemt Scrunchie’s, etui til dine solbriller eller en smart lille taske. Stitch N Style Fashion Studio fungerer naturligvis også med dine egne stof-stykker.

Vejl. pris kr. 399,00

Big Message Board – LEGO

LEGO® DOTS opslagstavle inspirerer børn og DIY-fans til at skabe personlige budskaber og designs med farverige mosaikker, som små og store kunstnere vil elske.

Med dette LEGO® DOTS sæt får børn uendelige kreative selvudfoldelses muligheder alt efter humør, interesser eller værelsesindretning. Sættet er yderst fleksibelt, eftersom tavlen kan bygges på 3 måder. Designet til at lade børn udtrykke sig gennem budskaber, designs eller begge dele.

Vejl. pris kr. 349,00

Andrea’s Theatre School – LEGO

Børn fra 8 år vil være begejstrede for at spille på scenen i dette smukke teater og udforske både de spændende og dramatiske aspekter af modellen og skuespilverdenen. Sættet indeholder også legetøjsrekvisitter, som børn kan bruge, når de selv finder på dramatiske scener. LEGO® Friends Andrea, Ollie og Freja kan prøve kræfter med forskellige roller under kyndig vejledning fra professor Adrian.

Den victorianske facade gemmer på et teater med orkestergrave og balkoner, som vil dukke op, når modelbygningen åbnes. Åbn scenegardinet hvor to forskellige scenarier dukker op – en middelalderborg og silhuetten af en by om aftenen. Drej teatret for at se belysningsriggen og garderobeskabet, hvor skuespillerne er klædt ud og lagt makeup, ligesom i et rigtigt teater.

Vejl. pris kr. 899,00

Ninja-Ultrakombirobot – LEGO

Børn fra 9 år vil være begejstrede for at udspille timevis af ninja-actionscener med denne Ninja-ultrakombirobot (71765) – et 4-i-1-legesæt baseret på fartøjer. Robotlegetøjet er den ultimative kampmaskine og består af en mech-robot, en bil, en kampvogn og et jetfly, der alle kan leges med hver for sig.

Vejl. pris kr. 749,00

Stuntarena med dobbelt loop – LEGO

Byggelegetøj til børn fra 7 år.

LEGO® City legesættet Stuntarena med dobbelt loop (60339) er fyldt med funktioner og detaljer og indeholder 2 svinghjulsdrevne stuntmotorcykler og en monstertruck med en rampe til at lave rigtige stunts. Arenaens rekvisitter omfatter en flammemur, loop med snappende slange og et loop med ild, samt masser af cool tilbehør. Bare tilføj de 7 minifigurer, bl.a. 2 stuntkørere, for at skabe spændende shows og konkurrencer.

Vejl. pris kr. 1.299,00