Tilmeldte aktiv leg 2021

Rockboard RBX – Upcoming Minds

Rockboard RBX Step Scooteren er et supercool, avanceret løbehjul, hvor man står på boardet med begge ben, og får løbehjulet til at køre ved at rocke frem og tilbage og dermed sætter gang i kædetrækket som på en cykel. Den er udstyret med støttefod, smart affjedring ved baghjulet for at reducere bump fra vejen og håndbremse. Styret kan reguleres i højden så du får det perfekte drive. Til børn fra 20 kg. 6 år+.

Vejl. pris kr. 1.299,-

Crossed Signals – Mattel

Læs lysene rigtig i det spændende elektroniske spil Crossed Signals. Vælg et af ud af 4 forskellige spil på enheden. Spillerne ser lysene og skal handle hurtigt! Er der en pil? Bevæg håndtagene i den retning. Ser du et ”x”? Bevæg dig i den modsatte retning. Lyser begge pile? Ryst håndtagene! Spil alene eller med op til 3 venner. Med lys- og stemmekommandoer får The Crossed Signals dig op på dupperne og udfordrer din hastighed og nøjagtighed. Sjov til enhver spilaften – inde og ude. Op til 4 spillere kan nyde dette vanvittige spil med lys og action! 8 år+.

Vejl. pris kr. 224, –

Little Tikes Cozy Coupe – Amo Toys

Cozy Coupe er en solid ikonisk gåbil fra Little Tikes, der har en aftagelig platform og et håndtag forældrene kan holde i for barnets sikkerhed. Den har 1 opbevaringsrum bagi, 1 tændingsnøgle, der kan drejes, et benzindæksel, der kan åbnes og lukkes og 1 horn. Forhjulene drejer 360 grader og gør det nemt for barnet at manøvrere med fødderne. Barnet kan bruge gåbilen både ude og inde. Little Tikes Cozy Coupe gåbilen opfordrer til aktiv leg, fantasi, kreativitet og udvikling af fin- og grovmotorik samt sociale evner og forståelse af årsag og virkning. Fra 18 mdr. – 5 år.

Vejl. pris kr. 799, –

Loopy Looper Hoop – asmodee Nordics

Med Hoop udgaven har du flere forskellige spinne muligheder. Begynd at spinne din kugle med Loopy Looper mens den ligger fladt på bordet. Find den perfekte rytme så kuglen spinner og prøv at få kuglen til at lande i kurven! Hold din Loopy Looper vertikalt og sving kuglen i gang med et ryk fra håndleddet. Find din ideelle vinkel og rytme for at få kuglen i kurven flere gange i træk! – den klassiske Loopy Looper, hvor du spinner bolden rundt i. Denne 2-i-1 Loopy Looper er dobbelt så sjov, og ideel til dem, der leder efter en hurtig udfordring, som de kan have med sig i hånden. 8 år+.

Vejl. pris: kr. 49,95

Nerf Ultra One – Hasbro

Prøv Nerf Ultra-blasterne, og få den bedste blasting-oplevelse med Nerf-pile! Nerf Ultra-blasterne har et avanceret design og en ydeevne, der gør, at de kan skyde ekstremt langt, nøjagtigt og hurtigt. De leveres med de banebrydende Nerf Ultra-pile, der er konstrueret med innovative spidser og Aerofin-teknologi og fremstillet i Nerf Ultra-skum, og er dermed er de længst flyvende Nerf-pile NOGENSINDE. Nerf Ultra-blasterne fungerer kun med Nerf Ultra-pile. Nerf Ultra One-blasteren med motor har en tromle med kapacitet til 25 pile og leveres med 25 Nerf Ultra-pile. Affyr mere end 2 dusin pile med den høje ydeevne. Pilene kan flyve op til 120 meter. Med indbygget pileopbevaring, så du hurtigt kan lade igen. Brug af sikkerhedsbriller anbefales (medfølger ikke).

Vejl. pris kr. 499,-