Tilmeldte småbørn 2021

SmartMax My First Sound & Senses – Spilbræt

SmartMax: My First Sound & Senses er en spændende sanseoplevelse for det nyeste medlem af familien. De farverige, forskellige formede og søde smiley-ansigter giver en lærende oplevelse for et nysgerrige spædbarn.

Vejl. salgspris kr. 199,-

BB Junior Ubådsprojektor – Amo Toys

Undersøg den magiske verden under vandet med Splash’N’Play ubådsprojektoren! Tryk på periskopet, og lad lyskeglen oplyse det utrolige liv på havbunden. Ubåden og projektoren er vandtætte. Fra 12-36 måneder.

Vejl. pris kr. 129,95

BB Junior Ferrari, Min Første Fjernstyrede bil – Amo Toys

Radiostyret lille Ferrari bil til de yngste børn med lys- og lydeffekter Fjernkontrollen er formet som et rat og kan få bilen til at køre fremad og baglæns. Bilen styres til højre og venstre ved, at drejer rettet fra side til side i luften. Fra 24 mdr.

Vejl. pris kr. 399,95

R/C Racerbil – Brio

Den strømlinede røde BRIO racerbil med fjernbetjening giver barnet mange timers sjov med fuld fart på. Denne racerbil med fjernbetjening er det perfekte legetøj til 2-årige med den intuitive fjernbetjening med knapper, der giver barnet mulighed for at styre bilen rundt efter lidt øvelse. Målet er at opbygge barnets fingerfærdighed, motorik og hurtighed på en sjov og lærerig måde. Racerbilen har skjult antenne og er lavet af sikre dele af høj kvalitet. Bruger 7 stk. AA batterier (ikke incl.). Fra 24 måneder.

Vejl. pris kr. 429,95

SmartMax My First Safari Animals – Spilbræt

”My First Collection” fra SmartMax lader de mindste udforske, lege og lære med magnetiske safaridyr i skønne farver og former. Børnene kan sikkert opdage magnetismens magi. De ekstra store bløde dyr klikker let sammen. Lav 6 forskellige safaridyr eller ”mix & match” for at skabe de sjoveste kombinationer! Alle dele er 100 % kompatible med alle andre SmartMax-sæt. Alder 1+.

Vejl. pris kr. 199,-

POWERMAN – Liniex

Powerman robotten er fuld af aktiviteter. Den kan tale og fortælle historier og vittigheder på dansk. Derudover går, danser og skyder den med skum ringe.

Vejl. pris kr. 499,-

Cocomelon JJ Dool – proxy

Bring CoComelon-vuggeviser til live med Musical Bedtime JJ Dukken! Dette bløde plysdyr er inspireret af JJ, en populær karakter fra den lærerige CoComelon YouTube-serie! JJ er klar til at komme i seng klædt sin ikoniske pyjamas. I sin hånd har han sin søde plysbjørn pude! JJ er den perfekte sovekammeret og han kan endda sige 7 lyde og sætninger! Bare klem JJ på maven, og lyt til, at han siger ikoniske sætninger fra serien og endda synger “YesYes Bedstime“-sangen! Dit barn vil elske at putte sig ind til sin yndlings CoComelon-ven!

Vejl. pris kr. 249,95

Paw Patrol (Tablet) – proxy

Lær om bogstaver og figurer sammen med Ryder og vovserne fra den populære serie Paw Patrol. Tryk på figurerne eller bogstaverne og Ryder taler til dig.

Tabletten hjælper børn med at lære, lytte og kende forskel på bogstaver og motiver.

Vejl. pris kr. 249,95