Tilmeldte børnespil 2022

Løb, Fido Løb! – Danspil

Et spændende væddeløb med menneskets bedste ven!

Spilleren slår med terningen og rykker sin gravhund, det antal felter frem terningen viser. Hvis forpoterne lander på et felt med poteaftryk, skal spilleren med denne farve forlænge sin hund med et kropsstykke. Lander en gravhunds forpoter på et felt med poteaftryk i sin egen farve, må der fjernes et kropsstykke fra gravhunden.

Spillet slutter, når en gravhund har fået sine bagpoter over målstregen.

Spilleren med denne gravhund har vundet!

Vejl. pris kr. 149

Grabbit – Spilbræt.dk

Husk grøntsagerne!

Som spiller er man en sød kanin, som er sulten, og man skal hjælpe den med at lede under bladene på spillebrættet og få indsamlet fire forskellige grøntsager.

Det gælder om at huske hvilke grøntsager, der er plantet hvor. Ellers bliver de spist af muldvarper.

Den første, der opnår fire forskellige grøntsager, har vundet spillet.

Memory-spil kommer i mange udformninger. I Grabbit er der tilføjet en ekstra udfordring, da man ikke kun skal huske, hvor på brættet grøntsagerne befinder sig, men at de også bliver skubbet rundt.

Grabbit er et hyggeligt spil at spille med de små og træner fx hukommelse og koncentrationsevne.

Vejl. pris kr. 199

My First Monopoly – Hasbro

My First Monopoly Game er et sjovt læringsværktøj for familier. Spillet har et dobbeltsidet spillebræt med 2 spilleniveauer, så I kan vælge det niveau, der passer bedst til familien. Den ene side fokuserer på at tælle og matche og anbefales til børn i alderen 4 til 5 år. Vend brættet om for et mere avanceret spil, der fokuserer på læsning og enkel matematik – anbefales til børn fra 6 år. Hvert spilleniveau har sine egne Monopoly-penge og -kort samt regler. Spillet er inspireret af det klassiske Monopoly-spil – alle milliardærer skal jo starte et sted!

Vejl. pris kr. 299

Kolort Katapult – Impulse

Det er tid til kolort katapult ! – det er kampen om bondegårdens hæderstitel.

Placer dine køer på din egen side af bondegårdens hegn, lad din katapult med en lort, og lad kampen begynde.

På 3-2-1 skydes lorten afsted og lander med forrygende splat.

Den spiller som først vælter alle modstanderens køer vinder spillet.

Spillets regler er simple og nemme at lære.

Vejl. pris kr. 249,95

Gobblet Gobblers – Asmodee Nordics

Test din hukommelse og din lyst til at grine med dette nemme og hurtige strategispil, der er let at lære. Tegneserieagtige træfigurer bruges til at spille dette kryds og bolle spil. Du skal bare stille tre af dine Gobblers på række for at vinde. Men pas på! Disse Gobblers er sultne efter sjov og andre Gobblers. Gobblet Gobblers er det perfekte første strategispil for børn til at udfordre deres forældre.

Vejl. pris kr. 159,-

Zombie Kidz Evolution – Asmodee Nordics

Zombie Kidz Evolution er et samarbejdsspil, hvilket betyder, at alle spillerne forsøger at nå et fælles mål, og I vinder eller taber som et hold. I spillet er de unge spillere i skolen, da zombier begynder at angribe, infiltrere indgange og spærre vejen til klasseværelserne. Spillerne bevæger sig gennem skolens rum og indgange for at eliminere zombier og holde zombiereserven fuld. Hvis en zombie skal ind på skolen, men der ikke er nogen til rådighed, er skolen blevet overrendt, og er spillet tabt. For at vinde spillet skal spillerne låse hver af de fire indgange, da pedellen tilsyneladende har forladt sin post og opgivet skolen. Efterhånden som spillerne bliver bedre, kan de gennemføre missioner, og følge deres udvikling gennem et trofæ klistermærke hæfte, der minder lidt som i et videospil. Herudover skal spillerne også åbne kuverter jo flere gange de spiller spillet, som indeholder nyt materiale til spillet, hvilket øger sværhedsgraden, samtidig med at de får nye kræfter og nye helte.

Vejl. pris kr. 159,-

Lær om: Færdigheder – Tactic

Sommetider er spil den bedste måde at lære nye ting på. Dette spil er proppet med sjove opgaver, der aktiverer børns hjerne eller krop, og de lærer nye færdigheder. Vis hvad du duer til med Lær om – Færdigheder og fortsæt med at lære nyt.

Vejl. pris kr. 249,-

Den Magiske Skov – Tactic

Den magiske skov har brug for dig. De frække trolde har blandet krystallerne, der beskytter den magiske skov. Du og de andre spillere skal tage dem, hvor de hører hjemme. Vær forsigtig – troldene vil forsøge at komme i vejen for dig, så vælg din rute med omhu. Spilleren, som først slipper af med alle sine brikker, vinder spillet.

  • Det er sjovt at have et eventyr på den store spilleplade.
  • Leveres med bedårende spilfigur i træ med stofrygsække!
  • Velegnet til hele familien.

Vejl. pris kr. 249,-

Verdens Børn – Tactic

Herligt at lære om andre kulturer!

Vi er alle forskellige, men alle er lige. Med så mange lande at lære om, vil dette være den perfekte start på en livslang forståelse for andre kulturer. At udforske mennesker og andre kulturer vækker børns naturlige nysgerrighed, og de vil engagere sig i spillet igen og igen.

Vejl. pris kr. 249,-