Tilmeldte familiespil 2016

EGO Family (Gameinventors)

Så er der EGO til hele familien. Det klassiske EGO er endelig kommet i familieklæder. De gode spørgsmål, som familien sikkert aldrig får stillet, kommer i spil og man kan blive en del klogere på sig selv og hinanden. Der er tre forskellige typer spørgsmål i spillet, som sikrer en masse grin, overraskelser og familiehygge.

Totem (Tactic)

Vær den første der rykker dine totem-brikker over spillepladen, men pas på de specielle symboler, som kan hindre dig.

Skal vi vædde (Tactic)

Hver enkelt spiller prøver at løse fysiske og mentale opgaver for at vinde, mens de andre spillere vædder om vedkommende klarer opgaven eller ej.

Få tungen på gled (Tactic)

Et kapløb mod tiden, hvor du prøver at nævne de 10 ting, der relaterer til emnet på kortet. Kun svar, der stemmer eksakt med kortet accepteres, så du skal tænke hurtigt.

Solkongen (Scandinavian Boardgames)

Solkongen er et underholdende spil for voksne og børn fra 7 år og opefter. Ved hjælp af enkle symbolkort flytter spillerne deres ekspeditionsbrikker op og ned af trinnene på Solkongens pyramide i kampen om at nå toppen først. Undervejs kan spillerne skubbe deres modstandere ud over kanten og tilbage til start og måske endda få hjælp af Solkongen selv.

Noa – Animals on Board (Spilbræt.dk)

Tiltræk dyr til din ark med kasser med mad. Men pas på, du ikke får par, for så tager en fyr ved navn Noa dem!

Coloretto (Spilbræt.dk)

Et skønt og flot lille spil, hvor man prøver at samle stik, men endelig ikke for mange af dem! Du får nemlig kun point for dine tre bedste stik, og resten giver minus. Så simpelt, som det er svært.

6 Nimmt! (Spilbræt.dk)

I denne moderne og prisbelønnede fortolkning af det klassiske kortspil ‘Røvhul’ skal du samle så få point som muligt. Alle starter med 10 kort på hånden og spiller et kort i runden, så man får færre og svære muligheder des flere runder der er spillet.

Team Diamond Detectives (Brio-Alga)

Find den skjulte diamant! Et hold gemmer ædelstenen. Det andet hold går på skattejagt ved hjælp af spillets detektor. Detektoren har op til 30 meters rækkevidde og fungerer både indenfor og udenfor. Spillets detektor reagerer på skjulte skatte og fungerer også som tidtager. På skærmen kan du se om sporet bliver varmere – eller koldere. Det hurtigste detektivhold vinder spillet!

MimiQ (Four Esses)

Få fat i de andre deltageres kort ved at efterligne forskellige ansigtsudtryk. Hvis du ikke har det kort, modspilleren spørger om, rækker du tunge! Sæt hukommelse og ansigtsmuskler på den ultimative prøve MIMIQ!

I MimiQ er der masser af grin og sjov til hele familien!

Ravnerok (Four Esses)

Simpelt, spændende og sjovt!
Hver ravn har sin foretrukne hvileplads på ravnemuren. Men der er kamp om pladserne. Ravnene vælter konstant hinanden ned. Find de bedste pladser til dine ravne og vælt samtidig din modstanders ravne af pladserne. Hvem vinder? Vinderen er den deltager med flest ravne på sin side af muren ved spillets afslutning – må den snedigste ravn vinde!

KLASK (Marektoy)

Hvad får man, når man blander bordfodbold og air hockey med pladsmangel og magneter? Det danske brætspil KLASK, der kan nydes af alle aldre, når den hurtige leg med magneter spreder liv og glæde.
Otrio (Marektoy)