Tilmeldte bæredygtigt-legetøj 2021

Fisher-Price® Eco Baby’s First Blocks & Rock-a-Stack® – Mattel

Fisher-price gavesættet kombinerer to stk. klassisk babylegetøj, som er fremstillet af plantebaseret materialer (Min. 90% ethanol fra sukkerrør). Åben en spandfuld sjov med Baby’s first Blocks, et sæt med 10 farverige formblokke til sortering, stabling og problemløsning. Det ikoniske Rock-a-Stack- legetøj har en vippebase og 5 farverige ringe til at stable med. Dette søde gavesæt er fyldt med praktisk leg, der hjælper din baby med at udvikle finmotorik, fingerfærdigheder, hånd-øje-koordinering og færdigheder til problemløsning. 6 mdr. +.

Vejl. pris kr. 179 kr.

Row Crew – Amo Toys

Saml så mange pointmønter som muligt ved at placere talbrikkerne rigtigt.

Vejl. pris kr. 50 byggeklodser lavet af bæredygtigt materiale. Dette legetøj er lavet af Eco Wood 2.0, som indeholder forskellige plantefibre, genanvendt plastik og almindelig harpiks. Det er mere holdbart end trælegetøj, splintrer ikke og er bæredygtigt. Denne bærepose med byggeklodser indeholder 50 klodser, der kan stimulere fantasien og opmuntre og udvikle dit barns færdigheder gennem leg. Fra 2 år.

Vejl. pris kr. 179,95

Geomag – Amo Toys

Geomags magnetiske verden byder på forskellige farverige byggesæt af magneter! Sæt de kraftfulde aflange magneter og kuglemagneter sammen, og byg flotte 3D konstruktioner. Når man leger med magneterne, stimuleres kreativitet, geometrisk forståelse og fingerfærdighed, og det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne. Geomag er læring gennem leg for alle aldre fra 3-99 år. Alle delene i denne pakke er miljøvenlige, da de er lavet af 100% genbrugsplast. Det samme gælder nu alle andre pakker der kommer i Geomags Classic serie Denne pakke indeholder 93 byggedele. Der findes forskellige størrelser pakker i varierende priser.

Vejl. pris kr. 499,95

Resoftables – Amo Toys

Resoftables er verdens blødeste legetøj af 100% genbrugsplastik fra husholdningsaffald. Der er brugt ca. 11 plastikflasker til at lave denne 35 cm bamse, som kommer i en fin æske lavet af genbrugspap! Bamsen fås i forskellige udgaver. Nye karakterer i samme størrelse vil være tilgængelige til efteråret.

Vejl. pris kr. 149,95