Tilmeldte børnespil 2018

Tumball – AMO Toys A/S

Observation, kontrol, strategi og en lille smule held – det er, hvad der skal til for at spille Tumball. Hver spiller starter med 5 hvide kugler. Man skiftes til at placere 1 hvid kugle oven på de farvede kugler – uden at få kuglerne til at falde ned. Jo flere hvide kugler, der bliver placeret, desto tungere bliver det og så deler de farvede kugler sig. Vær tålmodig og forsigtig, når kuglerne skal placeres… Ellers BADABUM! Den spiller, der får kuglerne til at falde, skal tage alle de faldne kugler. Den spiller, der først kommer af med sine kugler, vinder. Der er mulighed for 2 forskellige niveauer.

For 2-4 spillere. Fra 5 år.

Quick Draw – Maki

Er du den hurtigste cowboy på prærien? I spillet Quick Draw kan du udfordre dine venner og familie i at skyde som en ægte cowboy. Spillet indeholder 3 pistoler med skum pile. Du skal nu skyde efter ting på prærien men action kortene tilføjer et ekstra twist som vil udfordre dig! F.eks. kan du blive bedt om at dreje 360 grader inden du skal affyre pistolen. Er dine skydeevner i top bliver du præriens bedste cowboy og er dermed vinder af spillet.

For 2-4 spillere | Fra 6 år | Spilletid: 20 min

Yeti in my Spaghetti – Maki

Hjælp!!! Der er en Yeti i min SPAGHETTI!
Hvem vidste at en Yeti, kunne lide spaghetti?? I dette skøre og sjove spil sidder Yeti på spaghettierne. Prøv at fjerne spaghettierne én efter én uden at Yeti falder ned i skålen. Men pas på! Falder Yeti ned i skålen taber du.

For 2 eller flere spillere | Fra 4 år| Spilletid: 10-15 min

Mimespillet – Tactic

Sjovt mimespil for de små | 4+

Bubble Jungle – Danspil

Hvem får først samlet de kugler, der er vist på kortet i vilkårlig rækkefølge i sin snabel. Træk et kort og fyld din snabel hurtigst, og du vinder kortet. Vinderen er den der først har vundet 10 kort.

Spilletid: 10 Min. | Antal spiller: 2-4. | Alder: 5+

My First Carcasonne – Asmodee Nordics

My First Carcassonne er børneversionen af det berømte Carcassonne. Spillet går i al sin enkelthed ud på at være den der først kommer af med alle sine ‘meeples’. I hver tur trækker man en brik fra en af flere bunker, og placerer den i forlængelse af en eksisterende brik. Hvis dette resulterer i at man lukker en vej, sætter alle spillere ’meeples’ op på brikkerne der passer med de afbillede farver. My First Carcassonne er en fremragende måde at lære de mindste at være med i spillene, og så er tegningerne enormt søde og tiltalende.

Spilletid: 10-20 minutter | Antal Spillere: 2-4 personer | Alder: 4 år og opefter

Baluba – Spilbræt

Velkommen til den van(d)vittige junglefest! Optoget starter ved lejrbålet. Børnene skal krydse svingende tovbroer, gamle træstammer og frådende floder! Baluba er et farverigt og sjovt børnespil, hvor der både er plads til at fjolle og lære strategi undervejs.

Lagoonies – Spilbræt

I Lagoonies bliver børnenes reaktionsevne og evne til at observere testet samtidigt – for under havets overflade bliver alle billeder forvrænget! I hver tur gælder det om at finde lige netop den rigtige klovnefisk før alle de andre. Et utroligt smukt børnespil, hvor de små hurtigt bliver bedre end de voksne.

Who did it? – Spilbræt

I kortspillet Who Did It? kæmper spillerne om at skyde skylden på de andre – for det var helt sikkert ikke DERES dyr, der lavede en bæ på stuegulvet. Hvert spil går lynhurtigt: Find dit kort, smid det før alle andre, og anklag så et anden. Var det din kat, der lavede en pølle i sofaen? Fordi det var helt sikkert ikke min kanin!