Tilmeldte karakterer 2021

My Squishy Little Dumplings – Amo toys

Squishy Little Dumplings er søde figurer, som har sine egne personligheder og lyde, og de kommer med 2 unikke stykker tilbehør/påklædning hver. De lyser op, når du leger med dem, og laver de sødeste lyde! Tryk på deres kinder, og deres krop popper ud og afslører karakteren. Der findes 4 figurer at samle på. Der er over 50 reaktioner alt efter hvad man gør ved dem. Klæd dem på, kildr dem, ryst dem, vend dem på hovedet, kast dem op i luften og meget mere. Fra 5 år.

Vejl. pris kr. 179,95

BABY born Magic Girl – Amo Toys

Den kendte BABY born fylder 30 år, men er helt ny. I år findes der en ny version af den verdenskendte dukke med helt nye funktioner. Drej på sutten, og dukkens øjne åbner og lukker sig – uanset, hvilken position hendes krop er i. Hvis du lægger hende på ryggen uden hendes sut, så lukker øjnene automatisk. Dukken kan drikke vand fra sin flaske og tisse i sin ble eller potte, og den græder rigtige tårer. BABY born kan også spise grød og lave pølser. Soft Touch-kroppen er blød og livagtig. Hendes arme, ben og hoved er ekstremt mobile, så det er ren barneleg at give hende det stilfulde tøj på og at tage det af igen. Dukken er 43 cm høj. Inkl. 10 styks tilbehør til at støtte hendes funktioner, en pink bodysuit og en hat.

Vejl. pris kr. 499,95

L.O.L. Suprise O.M.G. 3.8 – Amo Toys

Fra det meget populære brand L.O.L. Surprise fra serien O.M.G. findes dukken 3.8. Dukken fås i 3 forskellige karakterer med flot outfits, masser af tilbehør og 20 overraskelser De 3 dukker har fantastisk hår og deres helt egen stil. Hver dukke kommer i en unik indpakning, som kan forvandles til et påklædnings-værelse/skab. Man kan lære dukkerne at kende ved at læse de individuelle personlighedsbeskrivelser. Der kan samles 3 dukker: 24k DJ, Downtown B.B. og Uptown Girl. 4 år+. Inkluderer: 20 overraskelser – 1 L.O.L. Surprise! O.M.G. modedukke – Sejt outfit, sko, tilbehør – Dukkestativ – Indpakning som bliver til et skab.

Vejl. pris kr. 349,95

Squishmallows – Amo Toys

Squishsmallows er ultrabløde plyskarakterer, som er elsket af både drenge og piger i mange aldre. Værdien ligger ikke kun i at Squishmallows er meget blødere end de ser ud, men også i at man kan samle på de mange forskellige karakterer, der har hver sin personlighed. Karakterernes unikke personligheder er beskrevet på deres tag. Karaktererne findes i flere størrelser. Denne er på 30 cm.

Vejl. pris kr. 119,95

Ternet Ninja Bamse – Goliathgames

Ternet Ninja er tilbage i nye farver! Den lidt frække, og udspekuleret ninja – børn elsker Ternet Ninja bamsen, men dens ironi og humor – og den er god af sove med. 35 cm.

Vejl. pris kr. 179,95

T-Rex: Battle of the giants – Playmobil

Det ultimative dino-eventyr! I en action-fyldt legeverden med et stærkt team, særligt udviklede dinosaurer og forræderiske kamprobotter bliver børnene heltene i deres eget, store dinosaureventyr.

Robotmaskinen er på krigsstien, og hvem kan stoppe den? Den frygtløse Ian blokerer maskinens vej, men han er ikke alene. Ian sidder på ryggen af en ægte T-Rex, der er udstyret med et titanpanser og bevæbnet med kanoner og en katapult. Sammen med dinosauren og den superavancerede kampudrustning tager de to kampen op mod maskinen. Giganternes kamp begynder!

Vejl. pris kr. 599,-

Rainbocorns Fairycorns – Liniex

Stort æg med mange overraskelser. Plys bamse mm.

Vejl. pris kr. 299, –

Scruff-a-luvs Cutie cuts – Liniex

Den sidste nye Scruff-a-luvs. Det stakkels efterladte kæledyr skal klippes og styles inden du kan se hvilken hund det er.

Vejl. pris kr. 349,-

Smashers Dino æg – Liniex

Overraskelses æg fyldt med kreativt indhold i form af slim, putte og andre ting. I hver del gemmer der sig et stykke af en dino. Når alle dele er fri, kan dinoen samples og bruges til at lege med.

Vejl. pris kr. 299,-

Pokémon Volcano Playset – Proxy

Tag din helt egen taske med dig overalt og kæmp episke kampe mod andre Pokémons! Mød andre Pokémons ved vandet eller kravl op på bjerget og kig ud over horisonten Dette legesæt er fyldt med sjove funktioner til dig og din Pokémons!

Vejl. pris kr. 449,95

Little Live Pets Gotta Go Flamingo – Proxy

Sherbet er en Gotta Go Flamingo og en helt igennem en super sjov fugl! Denne interaktive, lyserøde Flamingo elsker at snakke, synge, danse, spise og gå på toilettet! Åbn Sherbets mund og giv ham hans magiske flamingo mad med skeen. Se derefter hans lange hals bølge og bule, mens han synker det lækre mad! Når han begynder at synge sin sjove sang, så ved du, at “Uh Oh He’s Gotta Go!” Sæt ham hurtigt på det medfølgende gennemsigtige toilet og se ham lave fantastisk, magisk, farverig bæ i den vandfyldte toiletskål! Når han er færdig, kan du hælde bæen tilbage i skeen! Den tørrer på magisk vis tilbage til Flamingo mad, så du kan made Sherbet igen og igen! Ud over at synge elsker Sherbet også at tale. Den optager det, du siger, og gentager det! Med sine sjove bevægelser, lyde og reaktioner vil Gotta Go Flamingoen Sherbet få alle til at grine.

Vejl. pris kr. 349,95