Tilmeldte kreativitet & konstruktion 2021

Kreativt Designersæt, LEGO DOTS – Lego

The Ultimate DOTS designersæt er et produkt centreret om endeløs kreativitet. Det giver dig mulighed for at skabe utallige kreationer i dit værksted såsom opslagstavler, blyantholder, skuffer, fotoholdere, bakker osv. Med inspiration og mønstre kan børnene udforske og skabe alt, hvad de vil.

Det mest efterspurgte fra nuværende LEGO DOT-brugere er større sæt med mere variation, så de kan skabe større og mere detaljerede mønstre. Med dette designersæt opfylder vi pigernes behov og ønsker.

Sættet leveres med et inspirerende magasin, der viser hvordan forskellige modeller kan bygges, herunder bygge trin, forskellige mønstre, konstruktioner og kombinationer, der hjælper barnet i gang.

Vejl. pris kr. 349,-

Pix Brix – Upcoming Minds

Pix Brix er små byggeklodser udviklet i USA, der kan sættes sammen på alle 6 sider, så man både kan bygge 2D, 3D og helt fladt – så man kan hænge sin kreativitet op på væggen. Der er en tilhørende App, hvor man kan tage et billede f.eks. af sin hund og få oplyst præcist hvordan man skal bygge dette billede med Pix Brix byggeklodserne. Æske med 1.500 stk.

Vejl. pris kr. 239,-

Geomag – Amo Toys

Geomags magnetiske verden byder på forskellige farverige byggesæt af magneter! Sæt de kraftfulde aflange magneter og kuglemagneter sammen, og byg flotte 3D konstruktioner. Denne pakke indeholder 93 byggedele. Der findes mange forskellige størrelser af pakker. Når man leger med magneterne, stimuleres kreativitet, geometrisk forståelse og fingerfærdighed, og det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne. Geomag er læring gennem leg for alle aldre fra 3 år. Alle delene i denne pakke er miljø-venlige, da de er lavet af 100% genbrugsplast. Det samme gælder også alle andre pakker i Geomags Classic serie. Denne pakke indeholder 93 byggedele. Der findes forskellige størrelser pakker i varierende priser.

Vejl. pris kr. 499,95

Mazzy – Amo Toys

Med bare en skruetrækker og en trin-for-trin samlemanual kan børn nyde den sjove oplevelse, det er at bygge robotten Mazzy. Mazzy er en robot designet til at begynde en læringsproces, der introducerer en tilgang til programmering på en nem, sjov og kreativ måde. Mazzy indeholder modulære dele, der gør, at du kan bygge to forskellige robotter: en ANDROID og et ROVER off-road-køretøj. MAZZY følger ordrerne, som børnene programmerer gennem kontrolpanelet, der sidder på robotten (bevægelse) eller gennem app’en (bevægelse, udtryk, lyde, musik og labyrintspil). Kræver 4 x AA batterier. Fra 8 år.

Vejl. pris kr. 499,95

Plus-Plus Monster Trucks – Plus-Plus

Plus-Plus Monster Trucks kombinerer byg og leg på en helt ny måde. Med de helt nye store Monster Trucks-hjul bliver dine biler endnu større og vildere end tidligere. Sætter man flere hjul sammen, bliver de endnu coolere. Byggeplader gør bilerne stabile og klar til leg. I sættet er der 600 brikker, 18 store Go hjul og 3 chassis byggeplader – alt så du kan bygge dit eget Monster Trucks scenarie med 2 super cool Monster Trucks, ramper og accessories. En guidebog viser step-by step instruktioner til hvordan bilen bygges.

Vejl. pris kr. 249,95

Plus-Plus BIG Make and Go – Plus-Plus

Plus-Plus BIG Make and Go er en ny produktserie, som åbner en helt ny verden for børn, der elsker at lege med Plus-Plus BIG. Som navnet antyder så handler det om at bygge og siden køre. Med det helt nye Plus-Plus BIG hjul, samt den stabile byggeplade kan børn enkelt skabe deres helt egen sjove figurer. Produkterne er skabt til små børn mellem 3-6 år og er derfor enkle at bygge med, hvorfor man hurtigt er i gang. Serien er lavet i glade farver for at passe ind til alle de fine farver, som allerede findes i Plus-Plus BIG.

Plus-Plus BIG Make & GO 70 sættet indeholder alt du behøver til at komme i gang med Plus-Plus BIG og til at lave forskellige typer køretøjer. Dette sæt indeholder 2 byggeplader, 8 BIG GO hjul og 70 brikker.

2 Guidebøger som giver step-by step instruktioner.

Vejl. pris kr. 299,95

Play Doh Crunchin T Rex – Hasbro

Der er så mange sjove måder at være kreativ på med dettes Play-Doh T-Rex-legetøj til børn fra 3 år! Find på forhistoriske eventyr igen og igen med den grønne dinosaurfigur og dens flyveøgle-ven samt de 3 Play-Doh-æg fyldt med 71 g giftfri modellervoks. Når man aktiverer figuren, kan man høre dinosauren knase, synke, slubre, prutte og bøvse og se, hvordan Play-Doh-stykkerne bevæger sig gennem maven og ud af bagdelen. Flyveøglen laver små halve æg til reden. Det er et brølesjovt dinosaurlegetøj til drenge og piger fra 3 til 5 år og alle tiders gave til børn, der elsker dinosaurer!

Vejl. pris kr. 249,-

Ravensburger GraviTrax PRO – Brio

Nå nye højder med GraviTrax PRO! Byg megakonstruktioner med endnu flere muligheder. Byg endnu højere, slip kreativitet løs og se kuglerne køre gennem vægge og søjler.

GraviTrax kan bygges lodret med GraviTrax PRO-startsæt. Med 153 elementer, der inkluderer unikke komponenter, giver dette sæt dig alt, hvad du skal bruge for at kunne bygge dine egne lodrette, actionfyldte baner. Byg med vægge, søjler og balkoner, der kan sættes sammen, så de danner tredimensionelle strukturer. Elementerne kan nemt integreres med eksisterende GraviTrax-sæt, så du kan bygge mere dynamiske kuglebaner. Søjlerne har specielle hak, så de kan forbindes med de gennemsigtige vægge og derved skabe mere avancerede kuglebaner. Hæng banen op i luften med balkonerne.

GraviTrax PRO Starter Set kan bruges sammen med alle GraviTrax-produkter. Fra 8 år.

Vejl. pris kr. 699,95

The Boombox, LEGO VIDIYO – Lego

Åbn for en verden af musikvideoer for børn, og lad dem instruere og være stjernen i deres egne musikvideoer med LEGO® VIDIYO™ The Boombox (43115). Download den gratis app, og scan de 4 minifigurer. Scan derefter modellen, og se den blive til scenen, når dit barn skaber en musikvideo, der kan deles med andre i det sikre sociale feed. En hyldest til musikgenrer. The Boombox er fyldt med funktioner, der rummer timevis af leg både offline og digitalt i appen. Børn vil elske at dreje hoveder, højttalere og lys på modellen for at ændre sceneriet og lyssætningen i deres musikvideoer. Hvert element har 4 valgmuligheder, så børn kan udfolde deres kreativitet – skift f.eks. hovederne for at vælge en scene i troperne, rummet, skoven eller på et slot. Skab musikoplevelser: LEGO VIDIYO sæt giver en sikker social legeoplevelse, hvor børn kan være instruktør og stjerne i deres egne musikvideoer. Se kreativiteten vokse, når de producerer videoer fyldt med sjove figurer, sange, moves og utrolige effekter.

Vejl. pris kr. 899,-

Eventyr med Mario startbane – LEGO Super Mario

Børn kan slå sig sammen med deres yndlingsfigur i virkeligheden med denne LEGO® Super Mario™ Eventyr med Mario – startbane (71360). Sættet indeholder en LEGO Mario™ figur, der giver øjeblikkelige og udtryksfulde svar via LCD-skærmene og højttaleren. Spillere kan optjene virtuelle mønter ved at flytte LEGO Mario fra startrøret til målpælen via dreje- og skyplatforme. Flyt om på klodserne for at skabe nye baner, du kan mestre. Den gratis LEGO Super Mario app kan give en udvidet legeoplevelse. Den indeholder zoom- og drejeværktøjer, der kan gøre byggeprocessen lettere, foreslår andre kreative måder at bygge og lege på og er et sikkert forum til at dele idéer med venner. LEGO Super Mario sæt er fantastiske til selvstændig leg eller gruppekonkurrencer og fører hele familiens yndlingsfigur ind i den virkelige verden. Denne startbane og udvidelsessættene giver ubegrænsede udfordringer og styrker evnerne til problemløsning.

Vejl. pris kr. 549,-

Blopens Fashion designer – Liniex

Kreer dine egne modetegninger med dette pustetusser sæt.

Blopens (blæsepen), en helt ny måde at farvelægge på. Tag proppen af, vend pennen, sæt mundstykket på, og pludselig har du en lille airbrush eller spraydåse! Pust hårdt for at få meget farve, lettere for at få mindre farve. Der er masser af kreative film på YouTube, som viser, hvad man kan lave med Blopens.

Blopens Fashion Set – Det store modestudie indeholder masser af tøjskabeloner, modelpapir, stickers, småjuveler og 10 mini Blopens.

Vejl. pris kr. 229,-

smART Sketcher – Proxy

Med forbedret hardware, nyt indhold, mere holdbare indholdspatroner, en mere robust base og en indbygget patron holder. Et enestående STEAM læringslegetøj der gør det sjovere at tegne og skrive for børn med trin- for- trin skitsering og læseplans baseret lærings aktiviteter. 60 forskellige alders- og klassetrins aktiviteter som tilskynder deres motoriske og kreative færdigheder. Med app kan børnene tage et foto, projicere det på papir og begynde at tegne som en professionel. Inkl. 20 ark skabelon papir og 4 farvede blyanter. Mulighed for mere indhold, herunder staveaktiviteter med undervisning, kursiv skrivning, sprogundervisning og tema tegninger plus blyanter, farveblyanter, tudser, rammer og professionelle kunstværktøjer. 5 år+.

Vejl. pris kr. 599,95