Tilmeldte voksenspil 2023

Setup – Bezzerwizzer

SETUP er et nyt, udfordrende familiespil med talrækker og taktik. I SETUP skal du kombinere brikker med tal og kulører for at score point og rykke frem på spillepladen. Jo flere brikker du har med i hvert sæt, jo flere point får du. Selv når det ikke er din tur, kan dine modstanderne give dig bonuspoint, så husk at holde godt øje. Saml venner og familie til en dyst alle mod alle, eller kast jer ud i holdversionen med endnu mere taktik! Spilletid 25 min. Fra 2 spillere. Fra 8 år.

Vejledende Udsalgspris: 279,00 kr.

MEMEMEISTER – Game InVentors

Memes har væltet internettet og de sociale medier i de senere år med deres mytiske billeder med skøre og skæve billedtekster.

Nu kan du sammen med dine venner, bekendte og familie dyste om, hvem der kan skabe de fedeste memes! MemeMeister garanterer latterkramper, spas og tåkrummende øjeblikke i rigelige mængder, fordi spillet overlader morskaben til din egen krøllede fantasi.

Træk et emnekort og et foto – og find så ellers på den billedtekst, du synes er lige i skabet! Alle har mulighed for at skabe et meme, som slår benene væk under modstanderne. Skab ravage med en intern stikpille eller brug en pinlig episode fra det sørgelige liv, de levede, inden de fik øjnene op for dette spil

Fra 15 år og opefter. 3+ deltagere. 30-60 minutter.

Vejledende Udsalgspris: 299,95 kr.

SPØRGSMÅL FRA HELVEDE! – Game InVentors

Du tror, du lige har svaret på, “hvad dit yndlingsdyr er”, men i stedet viser det sig, at du har svaret på, “hvad du gerne vil proppe i numsen” eller “hvad der senest fik dit toilet til at stoppe”… I dette spil svarer du, mens alle de andre bytter spørgsmålene ud, hvilket ofte får dit svar til at fremstå yderst uheldigt, fjollet, sjofelt eller det, der er værre! Det perfekte spil til en festlig aften med masser af grin.

Fra 15 år og opefter. 3+ deltagere. 30-45 minutter.

Vejledende Udsalgspris: 249,95 kr.

Musikquizzen – TACTIC

Musikquizzen er et af DR P4´s allermest populære radioprogrammer. Nu kan du spille Musikquizzen hjemme hos dig selv, og teste din egen og vennernes viden om populærmusik! Spillet giver dig som noget nyt også mulighed for at quizze dine venner i din egen musiksamling. P4´s quizmaster Kenneth K har lavet samtlige 350 musikspørgsmål til brætspilsudgaven af det populære radioprogram. Alder 16 år. +

Vejledende Udsalgspris: 329,00 kr.

Hard to Get – Spilbræt

Er Dronning Magrethe mere ‘Bamse’ end ‘Kylling’? Og er en kaktus mere ‘Brev’-agtig end ‘E-mail’-ish? I finder svarene på disse skøre spørgsmål i festpillet Hard to Get, hvor I samarbejder om at finde frem til det hemmelige ord ved netop at komme til bunds i mindst lige så skøre dilemmaer som ovenstående! Hard to Get er et underholdende selskabsspil, som med garanti vil medføre livlige diskussioner omkring bordet.

Vejledende Udsalgspris: 249,95 kr.

quizzone HVEM VED? – Sky High Games

quizzone HVEM VED? er en dyst på paratviden og på, hvor godt spillerne kender hinanden.

Her er alle spillere involveret i hvert eneste spørgsmål. I hver runde skal én spiller besvare fire spørgsmål i fire specifikke kategorier, mens de andre spillere skal gætte på, om svareren kender de rigtige svar eller ej. Det skaber et sjovt og underholdende spil for alle, hvor det er muligt at vinde blot ved at være den, der kender sine modspilleres stærke og svage sider bedst.

HVEM VED? er ligesom de andre spil fra quizzone hurtigt at komme i gang med, og alle er med hele tiden.

Vejledende Udsalgspris: 299,95 kr.