De nominerede spil i 2017

Børnespil:

Fabeldyr (Scandinavian Boardgames)

Fabeldyr er et sjovt børnespil, hvor det gælder om at være den hurtigste til at finde de rigtige brikker på bordet. Vend et kort og se om du kan finde brikken, med dele fra en giraf. Men pas på, for på brikken må der ikke være dele fra en krokodille! Hvem samler flest brikker?

Spilletid: 20 minutter
Antal spillere: 2-6
Alder: 4+

Five Little Fish (Alga)

Finurligt hukommelsesspil til fiskeglade børn – Hvor er fisken blevet af?

Saml fisken op fra bordet og se, hvordan den folder sin farveglade hale ud. Og husk hvem der har hvilken fisk! Hver gang du svarer rigtigt, får du et kort – spilleren med flest kort vinder! Et fantastisk fint og smart hukommelsesspil for de mindste, som udfordrer dem på flere forskellige niveauer. Træner hukommelsen, styrker finmotorikken og indbyder til festligt, farverigt samvær.

Antal deltagere: 2-4
Alder: 3+

Coral Reef (Tactic Games)

Velkommen til koralrevet! Find de havdyr, som de to kort viser og peg på dem samtidigt. Klarer du det inden de andre spillere, belønnes du med en dyrefigur.

  • Flotte havdyr i plast, der vidner om det fascinerende liv i havene.
  • Den dobbeltsidede spilleplade består af et enormt puslespil, som er forskelligt hver gang.
  • Alle spiller samtidigt.

Familiespil:

Bucket King 3d (Spilbraet.dk)

En variant af kortspillet ‘røvhul’ hvor taberen hver runde skal knipse en spand ud af sin pyramide. Når hele din pyramide er faldet er du ude af spillet.

Kingdomino (Spilbraet.dk)

Domino er blevet nytænkt fra bunden og op i denne moderne udgave af spillet. Hver brik bygger skridt for skridt dit kongerige større.

Match Madness (Leikkien)

Lad den hæsblæsende morskab begynde! Spillerne konkurrerer om at være den hurtigste til at samle fem blokke, så de matcher mønstret på et kort. Den, der kommer først, tager kortet – og et nyt kapløb begynder. Spændingen stiger, mens du kæmper for at være hurtigere end dine modstandere i dette geniale hjernevriderspil. Så fyr op under dine neuroner, og lad dig skyde af sted af Match Madness!

  • 1-4 spillere
  • Anbefalet alder 7+
  • Varighed af spillet 20 min

Voksenspil:

Sig det videre (Marektoy)

Sig Det Videre er partyspillet for venner og familie, hvor gætterier og tegninger skaber masser af urkomiske stunder i festligt lag! Det er spillet, hvor du TEGNER det, du hører, og GÆTTER, det du ser.

BEZZERWIZZER Familie (BEZZERWIZZER)

Nyt quizspil, der samler familien til en dyst på alverdens paratviden. Indeholder 2.400 underholdende spørgsmål og ledetråde til børnene, så de kan spille på lige fod mod de voksne. Spillepladen er spækket med billeder, der både indgår i spørgsmål og ledetråde. Til alle familier, der elsker at have det sjovt sammen og samtidigt blive klogere. Spilletid 30-60 min. Fra 2 spillere. Fra 10 år.

Imagine (Spilbraet.dk)

Et stærkt associationsspil hvor én spiller skal kommunikere en hemmelig ting, uden at måtte snakke eller tegne. Spillet indeholder derimod gennemsigtige kort, som man ved at lægge ovenpå eller ved siden af hinanden kan bruge i stedet.