Årets Spil 2020

Invitation til dommerfamilier

Legebranchen LEG kårer hvert år ’’Årets Spil. Alle spilproducenter har mulighed for at sende deres nyeste og bedste spil til bedømmelse hos de bedste eksperter – Danmarks familier.

LEG vil gerne invitere dig og din familie til at være dommere og således bedømme og udvælge hvilke spil der nomineres til henholdsvis Årets Børnespil, Årets Familiespil og Årets Voksenspil 2020.

Vi har imidlertid kun behov for et begrænset antal familier, der vil derfor om nødvendigt blive trukket lod mellem de tilmeldte.

For at kunne melde sig som dommerfamilie kræver det, at ens husstand har beboere svarende til én af de tre kategorier, som spillene tilmeldes i.

De tre kategorier er:

  • Børnespil: Henvender sig primært til børn mellem 0-6 år. Spillet vil oftest kræve aktiv deltagelse af en voksen.
  • Familiespil: Henvender sig til børn fra 7 år. Spillet skal spilles af børn mellem 7-11 år alene eller sammen med en voksen.
  • Voksenspil: Henvender sig til unge og voksne fra 12 år.

Hver husstand kan kun deltage i én kategori og det er ikke tilladt at deltage, hvis man er i nær familie med en spilproducent, der sender spil til bedømmelse.

Seneste tilmelding som dommerfamilie
Tirsdag d. 21. april 2020

LEGs sekretariat vil herefter udtrække dommerfamilierne, som vil blive kontaktet med henblik på at få tilsendt de relevante spil og bedømmelsesskemaer.

Hver dommerfamilie vil få tilsendt op til 5 spil i den tilmeldte kategori, nogle spil kan være ’prøver’ dvs. ikke endelig færdigproducerede spil. Man forpligter sig ved tilmeldingen til at spille alle tilsendte spil og bedømme dem ud fra et bedømmelsesskema.

Dommerfamilierne vil modtage spillene
Onsdag d. 13. maj 2020
De udfyldte bedømmelsesskemaer indsendes til Legebranchen
Tirsdag d. 2. juni 2020

Dommerfamilierne får lov til at beholde de tilsendte spil efterfølgende. Spillene vil typisk ikke være på markedet endnu.

Kåring af tre nominerede spil i hver kategori
Lørdag d. 20. juni 2020

Hvorefter vi løfter sløret for de tre vindere sidst på sommeren.

Vi glæder os til at kaste terningerne!

Med spilleglade hilsner

Legebranchen – LEG

Har du spørgsmål til konkurrencen,
kontakt da venligst projektansvarlig
Malene Spange, tlf. 8619 9522
kontakt@aaretsspil.dk