Tilmeldte voksenspil 2020

Helt Blank er et party spil hvor det gælder om at forudse hvad de andre spillere tænker på. Skriv et ord som fuldfører frasen, match med hvad andre har skrevet og scor point for a vinde.

Spillet går i sin enkelhed ud på at finde begyndelser eller endelser på i ord som der trækkes. Hver spiller noterer sit bud på en lille tavle og når alle har noteret, så sammenlignes resultatet. Er der match mellem spillernes bud, så scorer disse point. Hvad tænker du? Og hvad tænker de andre?

Find ud af det i spillet HELT BLANK? – et spil for 3-8 deltagere!

Forventet salgspris: 299,95 DKK

PARTYBOX er et festspil med skøre udfordringer og lumske missioner. Spillerne danner hold og konkurrerer mod hinanden i forskellige typer af spil såsom skeflipper eller pindekampen. Samtidigt forsøger spillerne at udføre forskellige missioner i henhold til missionskortene – uden at blive opdaget af de andre. Partybox indeholder det vigtigste tilbehør, som behøves for at kunne udføre udfordringerne, men mange af udfordringerne bruger også ting, der findes i hjemmet. Når spillet slutter, beregnes point ud fra udfordringerne og opgaverne. Holdet med flest point vinder!

Forventet salgspris: 199,95 DKK

Har du styr på berømte citater, ordsprog eller filmcitater fra de største film? Eller kan du huske sangtitler, remser, titlerne på Tv-serier og film i forskellige genrer?

Så er der lagt op til masser af dyst på viden. Du får den første sætning, ord eller strofe – og så skal du fuldende teksten derefter – kort sagt COMPLETE! Alder 15+.

Forventet salgspris: 349 DKK

I Unlock! finder du tre scenarier som tester dine evner i Escape Rooms. Det kræver opmærksomhed og du skal være logisk tænkende for at kunne løse de problemer og udfordringer en gal forsker, en professor og en excentrisk milliadær har lagt ud. Ved hjælp af kort og Unlocks gratis app udfolder disse eventyr sig og sætter dig og dine medspillere på prøve. Alder 10+.

Forventet salgspris: 269,95 DKK

Prisvindende kortspil om fugle. Spillerne er fugleentusiaster eller bare nogle som elsker et rigtig godt spil. Man skal samle madbrikker og fugle skal lægge æg, hvor der bruges miniature æg. Der er hundrevis af unikke fuglekort at spille med. Alder 10+.

Forventet salgspris: 579,95 DKK

Konkurrér med vennerne om at blive den bedste YouTuber.

I spillet får du lov til at være en karakter med interesse indenfor et bestemt tema (Mode, Spil, Rejser, Teknologi, Videnskab og Legetøj), som gerne vil være den bedste YouTuber.

Du starter spillet med 5000 følgere. Flyt som terningen viser og svar på tematiske spørgsmål for at få 100.000 følgere og vinde spillet! Hent den gratis app for at ekstra underholdning! (Ingen registrering eller køb er krævet). For 2-6 spillere. Spilletid: 90 min. Alder 8+.

Forventet salgspris: 249,95 DKK

I Gravity Chess skal du søge at få mest muligt vægt placeret på din modstanders banehalvdel. Spillet spilles med seksten spillebrikker for hver person. Spillebrikkerne skal bevæge sig på brættet og søge at komme så langt frem på spillepladen som muligt. Dine spillebrikker kan slå en af din modstanders brikker ved at overtage det felt, hvorpå din modstanders brik står. Når du har slået en af din modstanders brikker, tages den ud af spillet og placeres uvilkårligt på et af de mørke-lilla felter bag din modstanders brikker, så du skaber din overvægt på brættet. Alder 11+.

Forventet salgspris: 399 DKK

Catan – også bedre kendt som Settlers of Catan – er det moderne brætspils Godfather og har med over 30 millioner solgte eksemplarer på verdensplan vist sig at være det bedst sælgende brætspil i nyere tid. Det kræver både taktisk snilde, gode forhandlingsevner og held med terningerne at vinde i Catan, der også har et væld af udvidelsespakker. Alder 10+.

Forventet salgspris: 299 DKK

Velkommen til den Røde Planet! Menneskehedens næste store skridt: At gøre planeten Mars beboelig ved at ‘terraforme’ den. Som strategispil findes det næsten ikke bedre end Terraforming Mars – en indædt kamp om at være den, der først forvandler den smukke, røde planet Mars til et sted, hvor menneskeheden kan leve! Alder 12+.

Forventet salgspris: 399 DKK

Quizzone SKILLS er et anderledes quizspil, hvor der dystes på færdigheder (’skills’) frem for paratviden. Spillerne konkurrerer på tid om at løse små opgaver med ord, regnestykker, bogstaver, sangtekster, logik og meget mere. Det betyder, at SKILLS er meget intenst og virkelig sætter de små grå i bevægelse.

Forventet salgspris: 249,95 DKK

Hvem ved mest om at fejle? Hvem taler mest uden at andre hører efter? Du kender måske svaret på, hvem det kunne være? Og vi ved, at dine venner med garanti gør! Når du spiller Reality Check, finder du ud af, hvad dine venner tænker om dig. Og lad os bare sige, at vi har taget det der med, at sandheden gør ondt til et nyt niveau. Indimellem bliver det hele bare en smule sjovere, hvis man sætter lidt strøm til. Alder 15+.

Forventet salgspris: 299,95 DKK