Tilmeldte familiespil 2024

Snylt – Game Inventors

SNYLT er så enkelt, at det kan læres på under 2 minutter og missionen er ganske enkel – du skal have 10 point.

Hvis du har det godt med at få andre til at gøre det beskidte arbejde for dig og kan du samtidig lide at se dine modstandere vride sig på stolene i frustration og ærgrelse, så er SNYLT præcis spillet for dig. Det handler nemlig om at snylte mest muligt på de andre deltagere!

Jagten på sejren er et forrygende ræs, hvor det handler om at bevæge sig rundt om spillepladen. Man bruger terningekast til at bringe sig fremad og man opsamler point hver gang, man passerer målstregen – medmindre man bærer rundt på en anden deltagers spillebrik!

SNYLT er en hektisk og taktisk affære, hvor deltagerne hele tiden skal vurdere, hvor mange terninger, de tør kaste i jagten på point. Man er nemlig nødt til hele tiden at balancere troen på egne evner og sit held, for oversatser man, så betaler man prisen…

Et let, hurtigt og meget vanedannende spil – et spil, der ofte får pulsen op hos deltagerne og indimellem endda bringer temperamenterne i kog.

Vejledende udsalgspris: kr. 199,95

Samtalespillet Small Talk – Big Questions® – SKÆRMSUND

Denne særudgave af samtalespillet Small Talk – Big Questions® bygger på bogen SKÆRMSUND og er udviklet af Katja Bamberger Bro, Imran Rashid og Marie Brixtofte.

Bogen og kortene er lavet på baggrund af det øgede skærmforbrug, vi alle har fået og alt, hvad det medfører konflikter, bekymringer og tvivl i familier, skoler, institutioner og på arbejdspladser. Vi ved godt, at vi bliver nødt til at tage ansvar for vores egen og vores børns mentale sundhed, men hvor skal vi starte? I denne æske får du 71 spørgsmål på dansk og engelsk, som kan hjælpe dig og din familie til større bevidsthed om jeres skærmvaner. ’Men hvad skal jeg så lave?’ spørger dine børn måske, når du siger, at nu er skærmtiden slut.

Måske tænker du det samme. Derfor har vi på bagsiden af spørgsmålskortene sat 71 analoge aktiviteter ind, som alternativ til skærm. Alle spørgsmål er udarbejdet med henblik på at give familier sjove og nærværende stunder sammen.

Nogle af aktiviteterne på bagsiden af spørgsmålskortene kræver simple rekvisitter eller er vejr/årstidsbestemt.

God fornøjelse!

Forhandles i Bog&idé og boghandlere over hele landet.

Vejledende udsalgspris: kr. 99,95

Thrill Bomb – Vilma Toys

Et utroligt sjovt spil for hele familien, hvor alt drejer sig om perfekt timing! Spillet består af en tragt øverst og fem baner, hvor den femte opsamler spillernes bolde til pointtælling. En af spillerne sætter den sorte bold i tragten, hvor den snurrer, indtil den langsomt stopper og til sidst glider ned gennem tragten. Mens bolden snurrer, holder spillerne fingeren på udløseren for at frigive deres egne farvede bolde på det helt rigtige tidspunkt! Jo tættere du kommer på den sorte bold, desto flere point får du! Point markeres på kanten af boldbanen, og målet er at være den første til at score 10 point.

2-4 spillere, 15 min, 6+.

Vejledende udsalgspris: kr. 249,95

Postrøveriet / Afrikas stjerne – Brio

Her kommer efterfølgeren til det populære spil Afrikas Stjerne. Perfekt til de, der ønsker at fortsætte eventyret. Diamanten er fundet, og den skal sendes til kong Edward VII i Storbritannien som en fødselsdagsgave.

Transporten foregår i bil, men røvere lurer langs vejen, og de kan skabe alvorlige problemer. Postbudenes opgave bliver på en så sikker og hurtig måde som muligt at transportere diamanten til kongen, uden at røverne indhenter dem.

Det postbud, som har held til at aflevere diamanten til kongen på hans fødselsdag, vinder spillet.

Kan spilles uafhængigt af Afrikas Stjerne. Fra 9 år. 3-5 spillere. Spilletid: 30-60 min.

Vejledende udsalgspris: kr. 299,95 

Ubongo 3-D – Junapack / Danspil

I denne version af Ubongo, det populære puslespil, kæmper spillere for at placere tredimensionale Tetrisblokke, så de passer perfekt i et specifikt område på et puslespilskort og helt udfylder en bestemt tredimensionel plads. Hver gang du vinder, samler du farverige plastikædelstene. Puslespilskortene har flere puslespil på begge sider: på den ene side de lettere, den anden de sværere. I alt fire sværhedsniveauer gør dette til det perfekte spil for både begyndere og eksperter, hvilket gør det muligt for hele familien at spille sammen. Puslespillet kan spillet spilles med op til fire spillere – eller udfordre dig selv i solospil.

Spilletid: 25 min. Antal spillere: 1-4. Alder: 8+

Vejledende udsalgspris: kr. 299,-

5 Seconds Stafet – Junapack / danspil

5 Seconds Stafet er lige blevet endnu mere spontan og uforudsigelig med den helt nye stafetstav! Det burde være nemt at nævne pizza toppings, men kan du gøre det under pres, mens der tælles ned fra 5 sekunder? Angiv én ting inden for din kategori, og overræk den elektroniske stafetstav til en anden spiller – du beslutter, hvem der skal svare næste gang! Tiden er ikke på din side, så sig bare dét, der kommer til dig, og løb risikoen ved, at latterlige svar slipper ud!

Spilletid: 20 min. Antal spillere: 2+. Alder: 8+

Vejledende udsalgspris: kr. 249,-

Fauna – Spilbræt

Vidste du, at en giraf kan være mere end 5 meter høj, og at en rød kaiman kun vejer 60 kilo? Ved du, hvor lang en isbjørns hale er, og hvor snabelfrøen mon lever? I Fauna er det ikke forventet, at du kender alle svarene, men tænk dig godt om, og kom med et kvalificeret gæt. Ramte du plet? Fantastisk! Var du tæt på? Det er også godt, for du får stadig point. Jo mere du spiller, jo bedre bliver du til spillet. I Fauna satser du for at vinde point, men bliv ikke overmodig, hvis du vil beholde skindet på næsen!

Vejledende udsalgspris: kr. 399,95

Sushi-Go – Spilbræt

Du er på sushi-restaurant, og prøver at sammensætte den absolut bedste sushimenu fra de ‘tallerkener’ (kort), der suser forbi dig. De forskellige sushistykker kan sammensættes på unikke måder, og giver point på vidt forskellige måder. Hvis du dypper din yndlings-nigiri i wasabi tredobler du dens pointværdi. Eller går du efter at få helt sæt sashimi – hvis ikke du får tre sashimi-kort, får du slet ikke point for nogen af dem. Sushi GO udgør den perfekte introduktion til dybere strategiske spil – især de, hvor det handler om at ‘drafte’ (altså sammensætte) kort på en mest strategisk måde! Hver spiller sidder med et sæt kort, vælger en af dem, og afslører dem samtidigt med de andre. Så giver alle spillere de resterende kort til spilleren til venstre for sig, og gentager det forrige. Sådan fortsætter det, indtil alle kort er spillet, og så tæller man point. Mere er der ikke i det, så absolut alle kan være med.

Vejledende udsalgspris: kr. 149,95

Genius Square – Spilbræt

Konkurrér og opgrader dine puslespilsfærdigheder! Tænk hurtigt for at løse udfordringerne, før din modstander når det højeste niveau. Kast terningen, placer de 7 blokkere på spillebrættet derefter og fuldfør firkanten ved hjælp af de 9 puslespilsbrikker før din modstander. Færdig først? Start det næste spil på et højere niveau og efterlad din modstander bagud! Vær den første til at løse alle 5 niveauer. Indeholder mere end 60.000 puslespil fordelt over 5 sværhedsgrader, alle med mindst 1 mulig løsning. Test din hastighed og opfindsomhed med dette unikke og sjove spil for 1 eller 2 spillere.

Vejledende udsalgspris: kr. 249,95