Tilmeldte familiespil 2021

Virus – Amo Toys

Et kortspil for 2 til 6 spillere, hvor man skal samle en menneskekrop mens man forsøger at forhindre sine modstandere i at inficere, ødelægge og stjæle ens organer. Hvis du placerer 4 forskellige, sunde organer på bordet foran dig, vinder du. Brug din bedste taktik til at undgå dine modstanderes forsøg på at smitte dig og vind med en rask krop. Fra 8 år.

Vejl. pris kr. 99,95

Ludo Quiz Teams – 1concept

Nu kan du spille Ludo Quiz med dine venner i hold.

I kan spille 2,4 eller 6 personer – altså 2 eller 3 hold sammen for at få jeres brikker samlet i mål først. Alle de kendte regler fra Ludo er gældende, nu tilsat spørgsmål om alle mulige begivenheder; kendte, mad, musik osv. Sværhedsgraderne på spørgsmålene varierer fra let til meget svær, hvilket gør det svært at forudse, hvem som vinder spillet. Det kræver held, strategi og en god portion paratviden. Teams er en helt ny videreudvikling på årets familiespil.

Vejl. pris kr. 349,-

BEZZERWIZZER Timeline – Bezzerwizzer

I BEZZERWIZZER Timeline skal I placere kort med historiske begivenheder i den rigtige kronologiske rækkefølge. Du kommer på en rejse gennem historien, hvor du skal bruge viden og taktik for at finde ud af, om DYNAMITTEN virkelig blev opfundet efter TYGGEGUMMIET, men før DET FLETTEDE JULEHJERTE. Undervejs kan du få ekstra point, hvis du tror, at en modstander har lagt en begivenhed forkert, eller du kan stjæle deres yndlingsbegivenheder – men husk, at de kan gøre det samme mod dig!

Spilletid ca. 30 min. Fra 2 spillere. Fra 10 år.

Vejl. pris kr. 299,-

Carcata – Goliathgames

Et ”let” strategispil hvor man skal forsvare stammes ære og vise mod til at samle ædelstene – og undgå den fare der evt. venter.

Vejl. pris kr. 349,95

Triominos Deluxe – Goliathgames

Få så mange point som muligt ved at placere de trekantede brikker strategisk og få dem til at passe sammen.

Vejl. pris kr. 249,95

Temple Rush – Jacobsbrickgames

Et action-fyldt familiespil, hvor spillerne dyster om at bygge templerne fra et fortabt rige og vinde flest point. Spillerne skal i hver runde placere én byggesten på deres spillerbræt for at bygge figurerne på tempelkortene. Terningerne afgør hvilken byggesten hver tempelbygger må anvende. Hver gang en spiller bygger en tempelfigur færdig, vinder spillerne pointene på det matchende tempelkort, og et nyt kort trækkes fra bunken. Spillernes særlige power tokens gør kapløbet om at bygge tempelfigurerne

og vinde flest point, ekstra spændende.

Vejl. pris kr. 249,-

15 Minutes to Self-Destruct – Tactic Games

SS Nebula er på vej hjem til jorden efter en vellykket mission i en fjern galakse. Besætningen har lagt sig i hver sin sovekapsel, da en asteroide pludselig rammer rumskibet. Kollisionen skader rumskibets computer alvorligt, og udløser sekvensen for selvdestruktion. Besætningen har 15 minutter til at tænde alle kontakter som aktiverer redningskapslen, inden rumskibet sprænges i luften. Du skal samarbejde med de andre spillere i dette galaktiske og fartfyldte flugtspil og redde besætningen fra tilintetgørelse.

Der er ingen tid at spilde!

Anbefalet alder: 8 år+. Antal spillere: 2-4. Varighed: 15 minutter.

Vejl. pris kr. 249,95

Skal vi vædde 2 – Tactic Games

Hver enkelt spiller skal prøve at løse fysiske og mentale opgaver for at vinde, mens de andre spillere vædder om vedkommende klarer opgaven eller ej. En bred variation af morsomme opgaver.

Anbefalet alder: 8 år+. Antal spillere: 3-6. Varighed: 45+ minutter.

Vejl. pris kr. 249,95

Jungle Speed – asmodee Nordics

I dette super sjove spil gælder det om at have hurtig opfattelsesevne, hurtig reaktionsevne og hurtige bevægelser. Kort sagt: man skal være hurtig! Mellem spillerne står en træpind, og hver spiller har en bunke kort med forskellige symboler. Hver spiller vender et kort, og hvis der på noget tidspunkt er to ens motiver på bordet, skal pinden fanges. Vinderen er den spiller, der først kommer af med alle kort. 7 år+.

Vejl. pris kr. 149,95

Dobble – asmodee Nordics

Spillet hvor hurtighed, opmærksomhed og hurtige reflekser er i fokus! Dobble består af 55 kort med 8 symboler på hvert kort. På to vilkårlige kort findes der altid et sæt ens symboler; det er din opgave at finde sættene hurtigere end dine modstandere! 6 år+.

Vejl. pris kr. 129,95

Trails of Tucana – asmodee Nordics

Tucana er en lille øgruppe fyldt med seværdigheder og meget forskelligt terræn. Øboerne har brug for et netværk af stier mellem øens landsbyer og de mange seværdigheder, så de får mulighed for at besøge de mange steder. Spillerne skal skabe netværket ud fra de to terrænkort, som man får ved hver tur. Spilleren med flest point vinder spillet! 8 år+.

Vejl. pris kr. 199,95

Game of life classic – Hasbro

Kast dig ud i et stormfuldt liv fyldt med oplevelser, familie og uventede overraskelser! Vil du starte på en uddannelse eller påbegynde din karriere? Vil du starte en familie? Se, hvor mange børn du får. Du vælger selv dit liv. Gør dig klar til et liv fyldt med oplevelser og masser af uventede overraskelser. Men sørg for at bruge dine penge klogt – den rigeste spiller vinder nemlig spillet. 8 år+.

Vejl. pris kr. 279,-

Gæt 2 fra Impulse – Games4U

Kan du slå dine venner og familie i at gætte? Det populære GÆT-spil er tilbage i en ny version med nye spørgsmål og en helt ny bonuskategori! Det første GÆT-spil blev nomineret til årets familiespil, og efterfølgeren er blevet endnu bedre. Med det nye GÆT 2 kan du prøve kræfter med familie og venner for at finde ud af, hvem der har den bedste hukommelse og er bedst til at gætte! – glæd dig til mange timers sjov underholdning med hele familien.

Vejl. pris kr. 249,95

Alga Kidnappet – BRIO/Alga

Det nye Ramasjang Mysteriet spil. Det er et spil hvor du både skal tænke dig grundigt om som detektiv, men også bevæge dig lyn hurtigt så snart du har spottet skurken. Glæd dig til at være redningsmand i den store kidnapningssag. De farverige kidnappere er på spil, og Kristian kommer i problemer gang på gang.

Han har virkelig brug for din hjælp for at slippe væk. Skurkene bevæger sig på den ene side af det magnetiske spillebræt og forsøger desperat at skjule sporene efter deres misgerninger. På den anden side arbejder detektiverne med at løse mysterierne, redde Kristian og sætte de fæle kidnappere bag lås og slå. Det bliver en hård kamp, som kræver en snedig hjerne og smarte strategier for at vinde. 2-5 deltagere.

Fra 6 år. Spil tid 30-60 min.

Vejl. pris kr. 299,95

Ravensburger Minecraft Boardgame – Brio

I Minecraft: Builders & Biomes spillere udforsker Oververdenen, mineblokke og bygger fantastiske strukturer. Planlæg dine strukturer omhyggeligt, og bekæmp mobs for at vinde.

Et helt nyt Minecraft-eventyr lige foran dig. Saml sjældne blokke, og byg spektakulære strukturer, men vær på vagt over for farlige mobs og intrigante modstandere. Må den klogeste og modigste håndværker vinde! Fra 10 år. 2-4 spillere. Spilletid: 30-60 min.

Vejl. pris kr. 399,95.

Pirates CrossFire – Spilbræt

Fyr op under kanonerne… og din hjerne! Kan du navigere dine skibe, få fjendens skib ind i ildlinjen og synke hans skib? Eller vil du bevare freden og undgå total krig? Pirates Crossfire tilbyder 4 spil tilstande og inkluderer 80 udfordringer (20 i hver tilstand).

Vejl. pris kr. 199,-

Diamond Quest – Spilbræt

Følg sporene. Find diamanten! Træd ind i SmartGames diamantmine, grav alle juvelerne op og opdag lokationen på den røde diamant. Brug informationer som gives gennem tips og ledetråd i hver udfordring. Jo dybere du graver, jo mere testes dine evner! Diamond Quest er et unikt puslespil med 80 udfordringer fra let til ekspert.

Vejl. pris kr. 199,-

iMagic – Spilbræt

Fantasiens trolddomsbog indeholder mystiske, magiske besværgelser. Hvis det lykkes dig at tyde dem, kan du fremmane fantastiske former i himlen, på vandet eller på træernes blade. Der er sågar de fantasimagikere, der mener, at besværgelserne kan gøre selv drømme smukkere. Men først skal du tyde dem – du er jo stadig blot lærling! Kan du mon gennemskue, hvad der former sig for øjnene af dig?

iMagic er et unikt børne/familiespil for 2-4 spillere, fra 8 år+ og med regler på dansk, der virkeligt sætter gang i børnenes fantasi og forestillingsevne – eller gang i de voksnes kompetitive gener! Det er nemlig ganske underholdende for folk i alle aldre – og børnene kæmper på lige fod med de voksne.

Vejl. pris kr. 249,-

Quick Puck Pro – Spilbræt

Quick Puck Pro er et enkelt og super sjovt spil. Let at lære, endnu lettere at komme i gang. Spillet er klar til at løbe lige ud af pakken. Spillerne konkurrerer om at skyde skiver hurtigst og med størst mulig træfsikkerhed gennem åbningen mellem de to banehalvdele. Du vinder straks runden, når alle skiverne befinder sig på modspillerens banehalvdel.

Kom godt i gang og bombardér din modstander med pucker for at tage sejren hjem. Quick Puck Pro er et tempofyldt spil og god underholdning for alle aldre.

Vejl. pris kr. 249,-

Micro Macro – Spilbræt

Find Holger møder en hel serie af gode kriminoveller i Micro Macro, der på dybt original vis kombinerer skattejagt, gådeknusning og fri fantasi på magisk vis. På et kæmpe kort er der sket et hav af forbrydelser, og sammen skal spillerne forsøge at besvare en række vigtige spørgsmål i den valgte krimigåde. Hvem var morderen? Hvad var motivet? Udstyret med lup og en god portion samarbejde giver Micro Macro et hold af efterforskere masser af gode mordgåder at give sig i kast med.

Vejl. pris kr. 249,-

Trapped Escape Room The Art Heist – Liniex

Brug dit eget hjem til at lave et escape room. Findes i 3 sværhedsgrader.

I Art Heist versionen inviterer den utroligt rige Harrington-familie dig til en udstilling af deres eksklusive kunstsamling. Familiens yngste søn, Charles, er dog ked af familiens livsstil og beder dit selskab om at stjæle et maleri. Men du er ikke alene – Charles har også overbevist en af medarbejderne om at hjælpe dig med at flygte. Kan du løse alle gåder for at finde maleriet, stjæle det og flygte fra gerningsstedet inden tiden løber ud?

Vejl. pris: 129 kr.