Tilmeldt legetøj – fartøjer 2024

LEGO® City Havnefront med fragtskib

Bring en hyggelig kajstemning til børns leg med dette LEGO® City Havnefront med fragtskib legetøjsbyggesæt til 8 år og opefter. Børn kan bruge legetøjskranen til at løfte containere fra LEGO-skibet og nyde havnens turistområde komplet med en butik, fiskerestaurant og strand. Sættet indeholder også en mindre legetøjsbåd og en vandscooter samt 8 minifigurer til rollespil og historiefortælling. Dette kreative byggelegetøj inkluderer en trin-for-trin trykt byggevejledning og 3D-instruktioner i LEGO Builder-appen – en digital byggeledsager med intuitive zoom- og rotationsværktøjer, der gør det muligt for børn at visualisere modeller fra alle vinkler, mens de bygger. LEGO City-sæt har seje køretøjer, realistiske strukturer og sjove figurer, der inspirerer uden grænser. Børn kan tilføje dette LEGO City-sæt til andre (sælges separat) fra LEGO City-serien for at udvide verden af legemuligheder.

Vejledende udsalgspris: kr. 949,95

Bluey’s Escape Convertible Plane – LINIEX

Bluey Fly Legesæt 3-i-1! Velkommen ombord på Blueys ultimative ferie flyver, som kan omdannes til hotel og båd. Inkl. eksklusive figurer, rejsetilbehør og 25+ ferielyde. 3+ år

Vejledende udsalgspris: kr. 699,-

Playmobil stort piratskib

Stort piratskib med opdriftskrop under det boltede dæk, der forhindrer båden i at synke, selvom den er helt fyldt med vand. Piratskibet har en fangegrotte og et sømonster. Egner sig til børn 4-10 år.

Vejledende udsalgspris: kr. 899,-