Tilmeldte familiespil 2017

Bucket King 3d (Spilbraet.dk)

En variant af kortspillet ‘røvhul’ hvor taberen hver runde skal knipse en spand ud af sin pyramide. Når hele din pyramide er faldet er du ude af spillet.

Crazy Doodle (Spilbraet.dk)

En nytænkning af det klassiske tegn og gæt, hvor man her skal tegne på en plade spændt fast til din pande. Du kan med andre ord ikke se hvad du tegner! Lattergaranti.

 IceCool (Spilbraet.dk)

I IceCool knipser man små pingvinger rundt på en bane for på skift at fange de andre, eller undgå at blive fanget. Alt i mens man samler lækre fisk op til at snacke.

Flamme Rouge (Spilbraet.dk)

Først over målstregen vinder! Et forfriskende simpelt strategispil der kan spilles af børn fra 8 år og op, og får dem til at komme igen og igen. Puslespilsbanen sikrer at man aldrig behøver spille den samme bane to gange.

Kingdomino (Spilbraet.dk)

Domino er blevet nytænkt fra bunden og op i denne moderne udgave af spillet. Hver brik bygger skridt for skridt dit kongerige større.

0-9 (NMBR9) (Spilbraet.dk)

De forskellige tetris lignende brikker, kædes sammen i et puslespil der løbende bygges op i nye etager. Stærkt vanedannende.

Match Madness (Leikkien)

Lad den hæsblæsende morskab begynde! Spillerne konkurrerer om at være den hurtigste til at samle fem blokke, så de matcher mønstret på et kort. Den, der kommer først, tager kortet – og et nyt kapløb begynder. Spændingen stiger, mens du kæmper for at være hurtigere end dine modstandere i dette geniale hjernevriderspil. Så fyr op under dine neuroner, og lad dig skyde af sted af Match Madness!

 • 1-4 spillere
 • Anbefalet alder 7+
 • Varighed af spillet 20 min

STIX (Game InVentorS)

STIX bygger på principper fra det kendte kortspil Rummy. I STIX handler det om at samle kort til at udføre bestemte missioner og deltagerne får point både for at udføre missionen og for efterfølgende at “lukke runden” ved at skille sig af med sine resterende kort. Et sjovt spil med kæder, bander og slanger!
Fra 10 år og opefter – 2-4 deltagere.

Cortex Challenge (Enigma Distribution)

Spillet hvor du får testet din hjerne indenfor 8 forskellige kategorier, gæt rigtigt og hurtigst for at vinde en af fire hjernedele, sammel en hel hjerne først for at vinde!

Gold Armada (Tactic Games)

Kast terningen og saml så mange guldmønter som muligt. Jo bedre kast, jo nemmere er det at få flere mønter. Gode kast belønnes med guld, men dårlige kast medfører et dødningehoved.

 • Ukompliceret spil som bliver mere udfordrende under spillets gang.
 • Passer til hele familien.
 • Smuk og farverig spilleplade.

Emojito (Tactic Games)

Tag et kort og udtryk den følelse, kortet viser. Nu er det op til de andre spillere at gætte, hvilken følelse du prøver at formidle. Den første spiller, som når spillepladen rundt fem gange, vinder.

 • Unikke og detaljerede kulørte billeder af forskellige finurlige sindsstemninger.
 • Enkle regler – så de yngre spillere også kan være med.
 • Anderledes spil med variation og underholdning.

OrdRæs (Tactic Games)

Læg ni bogstavkort på spillepladen, træk et kategorikort og vend timeglasset. Nu skal du nævne nogle ord med et af bogstaverne, men jo længere tid du bruger, jo længere tid får næste spiller.

 • Den enkle spilidé og de nemme regler gør Ordræs til en sikker klassiker.
 • Timeglasset sætter ekstra pres på spillerne.
 • En klassisk ordleg med masser af spænding.