Tilmeldte voksenspil 2022

Tegnespillet Tankestreger – Sky High Games

Tankestreger er et underholdende tegnespil, hvor alle spillere er med hele tiden – enten som tegner eller gætter. For 3-8 spillere fra 8 år. Spillet er tænkt til familier med større børn, til unge og til voksne, der synes, at det er sjovt at tegne og gætte. Tankestreger kan dog i sin enkleste form spilles med børn ned til 8 år, mens der er en ekstra svær kategori til dem, der er både supertegnere og -gættere.

Vejl. pris kr. 299,95

Quizzone TIMEOUT Blue Edition – Sky high Games

TIMEOUT Blue Edition er en ny udgave af det anmelderroste originale TIMEOUT. TIMEOUT er et intenst og dynamisk quizspil, hvor tiden er en afgørende faktor. At deltagerne har begrænset tid til at svare på deres spørgsmål, gør spillet medrivende og rigtig sjovt og giver det en intensitet, der ikke kan matches af andre quizspil. For 3-8 spillere fra 15 år.

Vejl. pris kr. 499,95

Pictures – spilbræt.dk

Pictures er et skægt familiespil, der kan læres på 2 minutter! Kan du få de andre til at gætte dit hemmelige fotokort, kun ved snedigt at arrangere enten snørrebånd, terninger, symbolkort, pinde og sten eller byggeklodser?

Vejl. pris kr. 249

Insider – spilbræt.dk

20 Spørgsmål til professoren i herlig nyfortolkning, hvor alle kan være med!

Spillet starter med en quiz. Spørg spillederen, der kender spørgsmålene til rundens tema! Vedkommende må kun svare “ja”, “nej” og “ved ikke”.

  • “Er det et dyr?” – “Nej”
  • “Eksisterede det for 100 år siden?” – “Ja”
  • “Kan jeg købe det i supermarkedet?” – “Nej”

Spillerne skal finde svaret ved at stille mange spørgsmål. Men de har kun fem minutter. Hvis de ikke finder svaret inden for fem minutter, taber alle!

Quizzen er ikke nem, men spillerne kan finde svaret de fleste gange. Af denne grund er der en insider i blandt dem, der kender det rigtige svar.

Denne insider skal forsøge at forblive ukendt og samtidig styre spørgsmålene væk fra det rigtige svar. Hvis en af de andre spillere gætter insiderens identitet, taber insideren, så det er vigtigt at spille forsigtigt.

Når det rigtige svar er fundet, skal alle – inkl. spillederen – forsøge at gætte insideren.

Vejl. pris kr. 129

Sure gamle mænd – Impulse

Er du en ”sur gammel mand”, der bliver irriteret over alt?

Eller er du et mere gemytligt væsen, som finder sig i alt? Også hvis nogen springer dig over i køen? Eller hvis du sidder i bussen ved siden af en, der taler meget højt i mobiltelefon? Eller bilister, som drejer uden at bruge blinklyset?

Uanset hvem du er, vil der helt sikkert være nogle ting i dette spil, som går dig på. Og du kender sikkert nogle ”sure gamle mænd”, som vil komme helt op i det røde felt over nogle af situationerne i spillet.

Kan du gætte, hvad der irriterer de andre spillere mest blandt tre valgmuligheder?

Vejl. pris kr. 199,95

Metro Domino London – Tactic

En spilklassiker med et nyt twist.

Domino blev allerede spillet på Song-dynastiets tid i Kina, men denne spilklassiker er lige så spændende. Metro Domino indeholder de mest berømte metrostationer i London, som bringer et helt nyt twist til spillet.

Velkendt spilklassiker med nye handlinger. Indeholder kvalitetsbrikker. Spilles med dobbelt-ni dominobrikker.

Vejl. pris kr. 299,00

Crime Scene: Lazio 1356 – Tactic

Djævelen går i kloster.

I dette spændende spil bliver spillerne en munk fra det 12. århundrede og forsøger at finde ud af, hvilken mærkelig magt, der spreder frygt i et kloster højt oppe i bjergene. Crime Scene er et helt nyt koncept, der kombinerer et detaljeret gerningsstedsbillede, fascinerende gåder og en krimi skrevet af forfatteren Arttu Tuominen.

  • Velegnet til en eller flere spillere.
  • Hver historie i serien er forskellig og byder på en unik spiloplevelse.
  • Indeholder en historie skabt af krimiforfatteren Arttu Tuominen.

 Vejl. pris kr. 149,95