Tilmeldte børnespil 2016

Early Bird (Liniex)

Vær den første der hjælper spætten med at få ormen ud af træstammen. Sjovt action spil for hele familien hvor præcision og taktik hjælper på heldet.

LEO Needs a Haircut (Spilbræt.dk)

Den langhårede løve Leo har brug for en klipning, og spillerne skal samarbejde med at få ham til barberen inden lukketid, men Leo falder hele tiden i snak med de andre dyr. I løbet af fem dage prøver de at finde den mest optimale vej til barberen. Husk, hvor de forskellige dyr befinder sig på Leos vej, inden det hele går i hårknude.

Det lille tog (Tactic)

Flyt toget langs skinnerne rundt på spillepladen og prøv at finde den tabte bagage. Hvis du finder den før de andre, vinder du spillet.

Stone Age Junior (Spilbræt.dk)

Tag med Jono og Jada på tur i stenalderen, og oplev, hvordan vores fjerne forfædre levede i denne børnevenlige version af det klassiske spil Stone Age. Hjælp med at samle træ, sten og andre brugbare ting, så netop din landsby bliver flottest.

Kanin Hop Hop (Spilbræt.dk)

Kaninboet er ved at blive oversvømmet af regnmasserne. Skynd dig at redde så mange kaniner som muligt.

Zoobaloo (Spilbræt.dk)

Det er tid til den årlige sejltur med alle dyrene, men er der plads til dem alle? Gæt, om de kan være der, og få point, hvis du gætter rigtigt.

Coco Loco (Marektoy)

Coco Loco handler om abesjov og narrestreger. Her skal der kastes med kokosnødder, eller mere præcis katapulteres med kokosnødder. Ved hjælp af en abekatapult skal du slynge kokosnødder ned i bægerne midt på bordet. Vinderen er den, der først får samlet en pyramide med seks bægre.

Mucca Pazza (Marektoy)

Ti skøre dyr er kommet på besøg fra planeten Kopiter. Men hvad er nu det? Den fjollede ko Mucca Pazza har trykket på den forkerte knap, så teleporteren fik blandet helt rundt på alle de stakkels dyre hoveder, ben og kroppe! Kan du sørge for at abefukatten, frøgrikøer og Drafuheste kommer på plads, og bliver til rigtige dyr igen?

Spinderella (Marektoy)

Spinderella er et underfundigt spil, hvor spillerne dels skal sikre sig at de kan få deres myrer gennem skoven, og dels skal manipulere edderkopperne oppe mellem trækronerne for at fange de andre spilleres myrer. En herlig leg med magneter og snore, der sætter fantasien fri.

Rejsen (Brio-Alga)

Rejsen – Actionfyldt spil for børn og forældre, der elsker at rejse: Rejs rundt i kongeriget med bus, fly, båd, tog og andre transportmidler. Vejen fra øen til byen påvirkes af spillets færdselskort, så du er nødt til at planlægge rejsen på kortet. Det er ikke en vinderstrategi at suse igennem landet.I stedet for gælder det om stoppe og samle på unikke oplevelser undervejs!