Tilmeldte familiespil 2022

A Game of Cat & Mouth – Asmodee Nordics

Det seneste skud på stammen fra skaberne af Exploding Kittens er præcis lige så sjovt og skørt som man kan håbe! I en sjov blanding af Air Hockey og Pin-Ball skal man forsøge at få alle bolde af en bestemt farve over på sin modstanders banehalvdel. Dette gøres ved – og hold nu fast: med en magnetisk kattepote der katapultere bolde gennem en kats mund og over på den anden banehalvdel! Super sjovt spil til både familiesjov og fester!

Vejl. pris kr. 319,-

Sonic Super Team – Asmodee Nordics

Sonic Super Teams er et sjovt og strategisk racerspil for hele familien. Du skal konkurrere med dine hold på en bane fuld af forhindringer og bonusfelter. Ved strategisk at bruge dine bevægelseskort skal du forsøge at få dine figurer først til målstregen og bremse dine modstanderes figurer ved at stoppe dem på forhindringsfelter. Kan du føre dit hold bestående af Sonic & Tails, Amy Rose & Knuckles, Shadow & Silver eller Metal Sonic & Rouge til sejr?

Vejl. pris kr. 199,-

Partners Duo – Game InVentorS

Et helt nyt Partners for kun to personer, hvor du som vanligt skal køre sejren i hus ved hjælp af de forskellige typer kort, der er i spillet – naturligvis blandet med en god portion taktik og en smule held. Der er kommet nye kort til og der er også blevet plads til gamle kendinge.

Hvis du kender Partners er du hurtigt i gang, men Partners Duo er dog ganske anderledes, så pas på med vanetænkningen.

Det gælder stadig om først at få alle brikker i mål og du kan kun takke dig selv for, hvis det går galt – og måske lidt din modspiller.

Det er stadig vigtigt, at du overvejer hvert træk nøje, for din modspiller sidder muligvis med kortene til at ødelægge din strategi og han kender dig og dine kort bedre end du er vant til.

Vejl. pris kr. 199,95

Mixing Box Deluxe – JH-Mixing

Mixing Box Deluxe udspringer fra den, for nogle, kendte selskabsleg Margretheskålen, hvor man selv skriver sedler med personer, ting eller begreber på. Med Mixing Box Deluxe er denne sjove selskabsleg blevet videreudviklet til et decideret brætspil.

Selve brætspillet Mixing Box Deluxe spilles gennem tre omgange: 1) Tale, 2) Mime og 3) Et Ord.

Sværhedsgraden bliver dermed gradvist øget fra omgang til omgang, men da det er de samme kort, som bruges i alle tre omgange bliver ens hukommelse sat på prøve, samtidig med at chancerne for at gætte rigtigt forhøjes.

Mixing Box Deluxe er derfor det perfekte selskabs- og familiespil. Uanset om det er familiehygge, spilaften med vennerne/kollegaerne eller for at pifte festen op, tager det kun 5 minutter at komme i gang med spillet og det er dermed let forståeligt for alle. For at spille skal man minimum være 4 spillere men kan sagtens spille 10 eller endda 20 personer ad gangen.

Vejl. pris kr. 349-399,-

Coco Crazy – spilbræt.dk

Coco Crazy er et sjovt spil for hele familien! Terningen fortæller hvad du må gøre på din tur, dreje brættet eller forsøge at finde en abe du mangler. Det er vigtigt at huske, hvilke aber der gemmer sig i hvilken kokosnød.

Vejl. pris kr. 199,-

Piccolo – spilbræt.dk

Piccolo er et sjovt familiespil, hvor det gælder om at være den første til at slå på klokken! Hvem finder først fem ens og når at slå på klokken?

Vejl. pris kr. 119,-

Catapults – spilbræt.dk

I Catapults er man general og skal passe på, at ens tropper ikke bliver skudt sønder og sammen af modstanderens katapult.

Begge spillere har en borg, hvor man skal forsøge at holde sine tropper sikre. Når alle tropper er væltet hos en spiller, er kampen ovre.

Den spiller, som har mindst en af sine tropper tilbage, vinder spillet.

Fyr dine ’kampesten’ af sted fra katapulten, og se om du kan destruere modstanderens borg og tropper.

Vejl. pris kr. 249,75

Kingdomino – spilbræt.dk

Hvis du drømmer om at eje et helt rige er Kingdomino spillet for dig. Spillet kan spilles fra 8 år og er perfekt til et familiespil inden aftensmaden.

Kingdomino er – som navnet antyder – baseret på dominoagtige brikker, der skal placeres så de på mest optimale vis danner hver spillers kongerige på 5×5 firkanter. Det er lige til at gå til, men der skal gang i de små grå for at regne ud, hvilke brikker man helst vil have til sit kongerige, da ens valg også påvirker hvilken rækkefølge, man får lov at vælge en brik i den efterfølgende runde.

Vejl. pris kr. 179

15 minutes Heist – Tactic

I er en gruppe mestertyve, der vil stjæle den store guldskat. I skal hente guldet i hvælvingen, transportere det op med elevatoren og selv slippe ud igen, inden alarmen går.

For at klare dette job, skal I have et virkeligt godt samarbejde, for enten er alle vindere – eller tabere.

Vejl. pris kr. 249,-