Tilmeldte børnespil 2020

Prinsesserne er blevet kaldt tilbage til slottet til det årlige slotsbal. Men dragen har opdaget, at der er bal på slottet, og vil nu forsøge at spolere festen. Det vil prinsesserne for alt i verden undgå. Spillet går derfor ud på at få alle prinsesserne hjem til slottet, så de kan forhindre dragen i at ødelægge festen. Princesse er et nyt spændende eventyrspil, hvor spillerne skal klare opgaverne sammen. Red prinsesserne hjem til borgen uden at støde ind i den ildspruttende drage. I vinder eller taber sammen. Spillet lærer deltagerne om samarbejde via simple regler og enkelte spilmekanismer. Anbefalet alder fra 5 år for 1-4 spillere.

Forventet salgspris: 129,95 DKK

Spillet går ud på at finde de 4 rigtige billedkort til sin samleplade.

De store billedkort er start­brikker og bestemmer hvad det er man skal samle på, ex. en Dykker. Her skal man finde en Iltflaske, dykkerdragt, har­pun og svømmefødder som skal lægges på samlepladen.

Alle billedkort bliver lagt ud på bordet med billedsiden opad. Efter tur vælger hver spiller en startbrik, som skal lægges på det store felt på samlepladen. Derefter skal spillerne efter tur finde en billedbrik der passer til start­brikken. Når en spillers samleplade er helt fuld, gemmes de 5 kort som et stik. Dernæst skal spilleren enten sige en lyd eller lave nogle fagter der passer til startbrikken. Alder 3-7 år.

Forventet salgspris: 199 DKK

Kæmp for skatten på det dybe blå ocean! Hvilken eventyrlig måde at introducere børn til det ikoniske Risk-brand. Brætspillet Risk Junior indeholder et let tilgængeligt spil med pirater og farvestrålende sørøverskibe som brikker. På jagt efter den begravede skat, bevæger børnene sig rundt på spillebrættet i deres sørøverskib. Kampen for kontrol over øerne samt målet om at indsamle den største skat, er nu i gang. Spillet kræver ingen forberedelse og kan spilles på mindre end 30 minutter. Underhold familiemedlemmer fra 5 år og opefter med denne juniorudgave af det klassiske strategiske Risk spil.

Forventet salgspris: 179 DKK

Børnespil hvor hver spiller skal sejle deres båd med én finger for at nå til skatteøen i midten af spilleplanen. Her skal de nemlig få fat i skatten. Men pas på strømmen (magneter under spillet) da din båd måske kan synke og så skal du starte forfra. Den første spiller som får 4 forskellige skatte vinder. For 2-4 spillere. Alder 7+.

Forventet salgspris: 249,95 DKK

De lokale på Hugos ø er meget stolte af deres haver. Beboerne på denne lille ø kan ikke lade være med at konkurrere om, hvis have der er flottest. Vil du være med? Grib din spade og skynd dig hen til haven… Forresten, der er en lille udfordring ved navn Hugo. Hugo er en gigantisk abe, som for det meste sover en fredfyldt søvn. Uheldigvis er han altid sulten. Og når Hugo er sulten, smadrer han alt på sin vej. Det eneste du skal gøre, er at have den rigtige taktik og håbe at det er din heldige dag. For 2-4 spillere. Spil tid: 15-20 min. Alder 6+.

Forventet salgspris: 149,95 DKK

Det bliver en dejlig fiskedag!

Grib din fiskesnøre og gør dig klar til at fange så mange fisk du kan. Pas på, der er strenge fiskeregler som må overholdes: Du må kun fange det som er nødvendigt, for at få fat på den lille gule and. Klar! Parat! Fisk! Spillere: 2-4. Spil tid:     15 min. Alder:                     5+.

Forventet salgspris: 179,95 DKK

Nu skal der bygges en dæmning. Gå rundt i skoven og lad den ivrige bævere fælde de rigtige træer til dig. Nær et træ er fældet, kan du lægge det i din egen dæmning. Spilleren, som får har tre forskellige træer i sin dæmning, vinder spillet.

Forventet salgspris: 129,95 DKK

Sjovt og dynamisk scenespil for børn. En spiller optræder, mens de andre gætter. Når de andre gætter, hvad skuespilleren forestiller, skal de prøve at snuppe det rigtige kort på bordet med en slammer. Den hurtigste får kortet, og første spiller med 5 kort vinder spillet.

Forventet salgspris: 129,95 DKK

Træet bugner af frugter som papegøjerne elsker at spise. Men det er lettere sagt end gjort, for træet står ikke stille. Hver gang en papegøje sætter sig på træet, svinger og drejer det. Spilleren, som først kommer af med sine papegøjer, vinder spillet.

Forventet salgspris: 249,95 DKK

Hjælp Alibaba med at pakke sin kamel til en rejse gennem ørkenen. Tag et kort og læg objektet, som vises på kortet forsigtigt på kamelen. Men pas på! For kamelen er gnaven, og hvis den bliver irriteret, smider den tingene af. Spilleren med flest point vidner.

Forventet salgspris: 249,95 DKK

Det er tid til en lur for de små killinger, men de små nuttede pelsklumper har mest lyst til at lege! Din opgave er at hjælpe dem med at have det sjovt, uden at katteforældrene opdager det. I Kitty Cat bliver børnenes fantasi og hukommelse stimuleret, når spillerne skal huske, i hvilken retning de voksne kigger, så legen kan fortsætte! Alder 4+.

Forventet salgspris: 149 DKK

I Myretuen skal du fange modstandernes myrer og, som den første, bruge dem til bygge din myredronning, så det lige netop er dig, der overtager tue-herredømmet, og vinder spillet. Men det er lettere sagt end gjort – myre-brikkerne er magnetiske, så hvis du går til angreb, kan du selv risikere at blive fanget, og så er du på den! Alder 7+.

Forventet salgspris: 199 DKK

I Speed Colours gælder det om at sætte lidt kulør på hverdagen og farvelægge kort. Det lyder enkelt, men der er ét benspænd – alle spillerne skal huske, hvordan billedet skal farvelægges. Så det gælder både om at være hurtig OG farvelægge de rigtige områder på de mange billeder. Et lynhurtigt og hyggeligt spil, man lærer i et snuptag. Alder 6+.

Forventet salgspris: 149 DKK

Squirrels go nuts fra SmartGames er et super sjovt spil, hvor det gælder om for hvert egern, at få deres nødder ned i hullerne på spillepladen. Alder 6+.

Forventet salgspris: 149 DKK