Tilmeldte familiespil 2018

Collecto – AMO Toys A/S

Et spil for hele familien! Observation og strategi er i højsædet, når der skal spilles Collecto. Vær strategisk, når kuglerne skal placeres, så mindst 2 kugler af samme farve bliver forbundet. For at få et point, skal man have 3 kugler af samme farve. Den spiller, der får flest par med ensfarvede kugler, vinder.

For 2-4 spillere Fra 7 år

Hold Masken – Maki 

Er du den bedste til at holde masken? Hold masken er et sjovt familiespil hvor det gælder om at holde masken og ikke grine. Spillet indeholder 120 joke kort og 100 action kort, som beskriver hvad du skal gøre for at få dine venner til at grine. I spillet er også rekvisitter, så som parykker og briller der gør det endnu sværere for dine medspillere ikke at grine. Er du god til at holde masken er du spillets vinder.

For 2+ spillere | Fra 8 år | Spilletid: 15+ min

Santorini – Maki

BYG SOM ET MENNESKE. VIND SOM EN GUD.

Santorini er et strategispil, der er simpelt nok til børn, men med gudekortene får spillet endnu mere dybde og gør spillet udfordrende selv for erfarne spillere.

Reglerne på begynderniveau er enkle. Hver tur består af 2 trin:

 1. Flyt – flyt en af dine arbejdere til et nærliggende rum. Enten på samme niveau, et niveau op eller hvilket som helst antal niveauer ned.
 2. 2. Byg – byg et bygningsniveau ved siden af bygherren du flyttede.

Hvis en af dine arbejdere når det tredje niveau, vinder du. I spillet finder du også 30 kort med gudekræfter. Det anbefales at man starter med begynderspillet uden gudekort. Med gudekortene ændres måden arbejderne flytter og bygger på, så spillet bliver mere avanceret og aldrig det samme.

For 2-4 spillere | Fra 8 år | Spilletid: 10-20 min

Piratjagten – Impulse International

Nyhed 2018! – Piratjagten er et spændende og udfordrende børnespil.

En gruppe pirater har overfaldet en by og stjålet guldskatten. Piraterne har låst alle de voksne inde i en fangekælder, og børnene må snige sig ombord på piraternes skib for at få skattekisten tilbage. Børnene skal hjælpe hinanden med at indsamle vigtigt udstyr for at kunne overmande piraterne, og de skal være forsigtige, for en del af brikkerne gemmer på uhyggelige overraskelser.

Hvis børnene lykkes i at overmande piraterne, så har de vundet spilet. Men hvis piraterne i stedet lykkes med at kaste børnene over bord eller låse dem inde i fangekælderen, så har piraterne vundet.

1-6 personer | 30 minutter | +4 år

Vampyrjagten – Impulse International

En sjov, uhyggelig og spændende 2018-nyhed til alle de spilleglade børnefamilier. Spillet indeholder mange timers sjov underholdning for hele familien.

Du og dine venner har sneget sig ind på et slot. På slottet bor den blodtørstige Grev Dracula. Pludselig smækker porten i bag jer, og I løber forskrækkede i hver jeres retning. Dracula jagter jer rundt på hele slottet, han vil bide jer og forvandle jer til vampyrer – en efter en. Nu gælder det om at slippe ud af slottet og undgå at blive bidt af Dracula. Den spiller, som først slipper ud af slottet, har vundet. Vampyrspillet indeholder taktiske elementer, som selv de mindste kan lære – spillet bølger frem og tilbage, og bliver du bidt af Dracula, så kan du fortsat vinde spillet som vampyr…

2-6 personer | 30 minutter | +5 år

Tør du? Familien Münster gør – Impulse International

Tør du? Familien Münster gør, er et nyt og udfordrende familiespil, hvor I skal udfordres i forskellige challenges. Der sættes gang i lattermusklerne, når Naja, Max og Morten Münsters (som tilsammen har over 500.000 følgere på YouTube) sjove challenges og lege fra YouTube, kan findes frem og spilles hjemme i stuerne.

Hold mod hold skal I dyste mod hinanden i fem udfordrende kategorier. Terningen bestemmer hvilken kategori I får, men I bestemmer selv, hvem I vil udfordre fra det andet hold, så vælg jeres modstandere nøje! Tør I at tage udfordringen op, og give jeres modstandere kamp til stregen?

Alder: 7+ | Spilletid: 45-60 min.

Monkey Mania – Liniex

Your family is going to go bananas for this hilarious, high energy game! Gather up all your friends and family for a game night full of laugh out loud moments. Monkey Mania is the game where you attach a cheeky monkey to part of your body while he clings on for dear life, making crazy ape sounds. The longer he’s on you, the louder and crazier he becomes, with the aim of the game being to shake him off before he goes ape! Once he’s been shaken off, you have to race to pull his tail to stop the timer. The monkey will then tell you how many points you scored according to how quickly you shook him off. Player with the highest score wins!

Target audience: Families with children aged 5-10 | Players: 2+

Go Go Eskimo – Tactic

Flyt eventyrerne langs deres stier, og prøv at samle så mange fiskeskiver af samme slags som muligt! Spilleren med bedste samlede fangst ved slutningen af spillet vinder! Brug en lille smule strategi, og lad den bedste vinde i dette eventyr for hele familien!

 • Leveres med træbrikker i høj kvalitet samt en isbjørn.
 • Isbjørnen skaber mere spænding.
 • Spændende spil designet af en prisbelønnet spildesigner.
 • 7+

Ninja Rush – Tactic

Vend et kort og følg Senseiens befalinger! Spillerne vender timeglassene på spillebrættet efter tur i overensstemmelse med instruktionerne på deres kort. Hvis du lader sandet løbe ud, risikerer du at tabe spillet! Et familiespil fuldt af fart og handling!

 • Leveres med fantastiske 3D Ninjafigurer med timere!
 • Let at lære, men svært at mestre.
 • Kræver hurtig tankevirksomhed og hurtige reflekser!
 • 7+

iKNOW Family – Tactic

I dette innovative trivia-spil besvarer spillerne spørgsmål fra fire forskellige kategorier, mens de andre spillere satser på, om deres svar er rigtigt eller ej. Men der er en drejning – hvis du tror, du ved bedre, kan du også prøve at få fat i nogle point til dig selv!

 • Leveres med spørgsmål, der er nemme for én aldersgruppe, men en sjov udfordring for en anden!
 • Nyt spil, der er perfekt til hele familien.
 • I dette spil kan du vinde ved at kende de andre spillere!
 • 11+

Truth Detector – Bjerre & Co. A/S

Sjovt elektronisk spil for hele familien og venner! Hvor meget kender du dine venner eller din familie?

Dette sjove spil handler om at sidde med så mange livskort tilbage! Sæt din finger på løgnedetektoren, tør du svare sandt på spørgsmålet foran dine venner eller familie?

Indeholder en masse spørgsmålskort eller improviser med dine egne spørgsmål.

Kan spilles fra 2+ personer. Spillet anbefales fra 8 år.

5 Seconds – Danspil

5 Seconds er et super sjovt spil, hvor det gælder om at være hurtig. En af modspillerne trækker et kort og læser det højt. Kortet kan f.eks. være ”Nævn 3 brætspil” Timeglasset vendes og du har 5 sek. til at komme med 3 rigtige svar. Du kan f.eks. svare ” Ludo, Spejle æg, Klodsmajor. Når du at svare, inden kuglerne når bunden af timeglasset, må du rykke frem på spillepladen.

Spilletid: 30 Min. | Antal spillere. 3-6. | Alder: 8+

Jump In’– Leikkien (SmartGames)

Hjælp kaniner med at hoppe og gemme sig! Vælg en udfordring. Placer kaninerne, rævene og svampene på spillepladen som vist i udfordringen. Formålet med spillet er at flytte kaninerne og rævene rundt på spillepladen indtil alle kaniner er sikkerhed i de brune huller. Kaninerne rykker ved at hoppe horisontalt eller vertikalt over et eller flere felter med forhindringer: andre kaniner, ræve, svampe eller en kombination af disse. Du har fundet løsningen, når alle kaninerne sidder inden i de brune huller!

1 spiller | Anbefalet alder 7+

Conezilla– Leikkien

Hverken børn eller voksne kan få nok af dette vidunderligt enkle og fristende huske- og taktikspil! Hold godt øje med, hvilke kugler der vendes om, vælg dine kugler med omhu, og du vil være godt på vej til at blive Conezilla-mester.

2-4 spillere | Anbefalet alder 6+ | Varighed af spillet 10 min

Craftalong – Panduro Hobby

Craftalong er et sjovt og kreativt spil for hele familien. Hér kan alle være med – også dem, der har 10 tommelfingre… Det er det perfekte spil for kreative voksne og børn. Alle kan nemlig være kreative sammen, uanset alder. Det er også en sjov måde for børn at udvikle både kreativiteten og finmotorikken på. Reglerne er ret nemme, så bare kast Jer ud i det – slip fantasien løs og opdag de uendelig mange muligheder! Idéen med spillet er at være kreativ – og at man kan være kreativ på sin helt egen måde. Spillet kan spilles på 2 forskellige måder, så I vælger selv den måde, der passer bedst til Jeres venner og familie. Husk, at det ikke kun gælder om at vinde, men om at have det sjovt sammen!

AZUL – Asmodee Nordics

Azul er et ganske æstetisk tilfredsstillende spil og er underholdende for bade øvede og nybegyndere. Man konkurrerer om at lave den flotteste væg med og på den made høste flest point. I hver tur tager man alle brikkerne af ens farve fra en af fabrikspladerne, som der er flere af per spiller, og sætter dem på sin produktionsplade. Her gælder det om at fylde rækkerne ud, for at sætte fliserne op på væggen. Spillet slutter når en hel vandret linje er færdiglavet, hvorefter der tælles de sidste point. Azul er et af den slags spil der kan læres på få minutter, men som man har lyst til at vende tilbage til igen og igen.

Spilletid: 30-45 minutter | Antal Spillere: 2-4 personer | Alder: 8 år og opefter

When I Dream – Asmodee Nordics

I When I Dream er én af spillerne drømmeren, der bliver udsat for alle mulige drillerier fra ånderne omkring sig. De andre spillere tager rollerne som ånderne, enten féer, ole lukøjer, eller bøhmænd der prøver at hjælpe, drille og mislede drømmeren. I hver tur trækkes der et kort og de forskellige ånder giver så et ord som ledetråd til ordet, og drømmeren må forsøge at gætte det. Til sidst skal drømmeren berette sin drøm og får point for hvert kort der er blevet gættet rigtigt. When I dream er et rigtig godt selskabspil for hele familien der sætter både fantasien og lattermusklerne på prøve.

Spilletid: 30-45 minutter | Antal Spillere: 4-10 personer | Alder: 8 år og opefter

Monopoly Cheaters Edition – Hasbro Nordic

Et Monopoly spil, der bøjer reglerne! Hvad kan du slippe afsted med? I Monopoly Cheaters Edition opfordres man til at ”bøje” reglerne, ”låne” fra banken, og alternativ forretning er velkommen. Kreative forslag på brættet, kort og regler opfordrer spillerne til at finde deres indre snyder frem i håb om at vinde det hele. Udfør en snydeudfordring for at få en belønning, men undlad en snyde og betal konsekvenserne! Håndjern lænker spillere til brættet, indtil de er frigivet.

Alder: 8+ | For 2-6 spillere

Gold Fever – Spilbræt 

Endelig et familiespil, hvor børnene også kan være med – Gold Fever gælder om at grave efter guld. Stik hånden ned i posen og se, hvor længe du tør blive ved med at grave!

Oh S% – Spilbræt

Et charmerende lille kortspil om det at gå på toilettet – og det gør selv enhjørninge! Hvem kan holde ud længst, før de skal på toilettet? Et hurtigt kortspil for hele familien, der ikke kan undgå at sprede latter.

Queendomino – Spilbræt

Storesøsteren til verdenshittet Kingdomino, der bl.a. vandt Årets Spil i Tyskland, Norge og et væld af andre lande, er større, flottere og byder på endnu flere udfordringer!

I Queendomino handler det om at skabe et lille kongerige ved hjælp af farverige dominobrikker. Reglerne kan læres på to minutter, et spil tager 20 minutter, men hvem bliver den herskende Dronning? Det er der tusindvis af strategier til.

Fantastic Park – Spilbræt

Det er tid til at samle alle dyrene sammen i verdens bedste park – men hvilke dyr foretrækker du, at der er flest af? Det er målet i Fantastic Park, hvor der skal stabels med dominobrikker, spærres ben for modstanderne og hele tiden tænkes et par skridt fremad. Et herligt tænkespil med god dybde.

Bonk – Asmodee Nordics

Bonk er et kanon sjovt spil hvor man ved hjælp af jernkugler skal lave mål på modstanderens side. Spillepladen er udstyret med fire slisker som man bruget til at sende kuglerne afsted. Bonk er enormt nemt at gå til og ustyrligt morsomt.

Partners+ – Game InVentorS

Partners+ er et taktisk, sjovt og drilsk spil for 6 deltagere. Det kan spilles af enten 3 par mod hinanden eller af 2 hold med hver 3 deltagere i duel. Det gælder om at være de ”Partners” – altså det par eller hold – der først får alle brikker i mål. Det er meget afgørende for spillets udfald, hvor gode deltagernes evner til at arbejde sammen er, for det er ikke nok at spille sit eget spil. Hvis man vil vinde i Partners+, så er man også nødt til at hjælpe sine medspillere på vejen til succes.

Fra 8 år og opefter, 6 deltagere. 45-60 minutter.