Tilmeldt legetøj – karakterer 2024

Decora Girlz – Vilma Toys

Decora Girlz er en stilfuld gruppe veninder, der elsker at blive set og se godt ud, have det sjovt og style sig selv i den japanske decora kei-stil. De farverige dukker fremmer selvudtryk, inspireret af klistermærker og farverige accessories. Udover den flotte dukke medfølger forskellige accessories og tilbehør samt klistermærker til at dekorere dukken med. Decora-dukkenes hår er dejligt blødt og kan børstes med den medfølgende kam. Dukkens højde er cirka 28 cm. Sortiment med 4 forskellige dukker. 4+.

Vejledende udsalgspris: kr. 399,95

Squishmallows 40 cm P19 Cascade Skildpadde – Amo Toys

Mød Cascade, den kloge og kunstneriske skildpadde fra Squishmallows-verdenen! Med sine imponerende 40 cm er hun en flot tilføjelse til enhver Squishmallows-samling. Cascade skiller sig ud med sit galakse tie-dye skjold på ryggen, der tilføjer et strejf af mystik til hendes udseende. Hendes enkle ansigt med runde sorte øjne og et smil udstråler venlighed og charme.

Cascade er ikke den hurtigste læser, men hun kan skrive et digt på få minutter og optræder stolt på den lokale café’s slam poetry-aftener. Hun modtager ekstra undervisning for at forbedre sit ordforråd og stavning, og hendes tutor hjælper hende med at memorere hendes digte, så hun kan dele dem med verden.

Med Cascade får du ikke bare en blød og krammevenlig ven, men også en inspirerende kilde til kreativitet og poesi. Hendes tilstedeværelse bringer en følelse af eventyr og kunstnerisk ånd til enhver, uanset alder eller baggrund.

Vejledende udsalgspris: kr. 399,95

Zhu Zhu Aquarium Fisk – Amo Toys

De nostalgiske Zhu Zhu Pets er tilbage! Du genkender måske Zhu Zhu Pets som hamstrer, og nu findes Zhu Zhu Aquarium som fisk. Med en fisk fra Zhu Zhu Aquarium får du dit helt eget kæledyr uden alt besværet. De sjove og farverige fisk kan svømme på land og kræver slet ikke noget vand.

Dyk ned i den sjove leg! De interaktive fisk fra Zhu Zhu Aquarium gør legen levende. Med de flotte, tropiske fisk i plys er der garanteret timevis af fantasifuld leg. Fra 4 år.

Vejledende udsalgspris: kr. 149,95

AIRBRUSH PLUSH Cosmic Unicorn – Amo Toys

Kend din fremtid! Stil din plysenhjørning et hvilket som helst Ja- eller Nej-spørgsmål, og tryk den på hornet. Hornet lyser og afslører spådommen, som du kan få tydet i fortune guiden.

Til designet af din enhjørning kan du vælge at bruge skabelonerne til at få ikoner i flotte farver eller at være kreativ og freestyle. Du skal bare klæbe skabelonerne på plysdyret, vælge en farve, og spray med airbrushen – og når du er klar til et nyt design, vasker du plysdyret og starter forfra med nye dekorationer. Kræver 2 x 1,5V AA batterier (ikke inkluderet) og 3 x LR44 batterier (inkluderet). Fra 6 år.

Sættet indeholder: plysenhjørning med lys – airbrush – 4 forskellige airbrush farver – 120 genanvendelige klæbeskabeloner – 1 par handsker – 1 fortune guide

Vejledende udsalgspris: kr. 349,95

Animagic – Axolotl – Habitat – Spilbræt

Fyld Bubble Reef med vand, tryk på den magiske bobleknap, og se, hvordan Axolotl danser rundt i sit hyggelige akvariehjem. Hjertevarmende sjov: Se, hvordan Axolotls hjerte lyser, når det er nedsænket i sit naturlige habitat.

Vejledende udsalgspris: kr. 249,95

COOKEEZ MAKERY Freezy Cakes Playset – LINIEX

Fryser med ismiks der på magisk vis forvandler sig til en duftende og rystende plysbamse efter den har været i fryseren.

Vejledende udsalgspris: kr. 449,-

MAGIC MIXIES Pixie Supremes Mirror – LINIEX

Magisk spejl med dansk tale. Gennemgå de forskellige skridt og tryl frem en flot Pixlings dukke på 22 cm.

Vejledende udsalgspris: kr. 599,-