Tilmeldte voksenspil 2016

Alias Kvinder mod mænd (Tactic)

Det er mænd mod kvinder i en hård Alias-kamp. Mænd skal forklare ord fra kvindernes verden og vice versa.

Skylines (Spilbræt.dk)

Hvem bygger den smukkeste skyline? Sammen med de andre spillere bygger du højhuse, men kan netop du få den smukkeste skyline, eller bygger de andre arkitekter højhuse, der forpurrer din udsigt?

Port Royal (Spilbræt.dk)

Som pirat og handelsmand forsøger du hele tiden at presse citronen så du slipper af sted med mest guld og de bedste søfolk! Et hurtigt lille strategisk kortspil fra 10 år og op.

Blondinen og Nørden (Scandinavian Boardgames)

Blondinen & Nørden er et underholdende spil for alle, der elsker at quizze. Reglerne er enkle og hurtige at lære. Er man mere end to spillere, spilles der i hold.
Spillerne dyster i de seks følgende kategorier: Mandehørm, hønsegården, børn og barnlige sjæle, oldies but goodies, moderne tider og (U)brugelig viden. Et kast med terningen afgør, hvilken kategori der dystes i. Spillerne vælger selv, om de vil have et let (Blondine) eller et svært (Nørd) spørgsmål i denne kategori, når det er deres tur. Den sværhedsgrad de ikke vælger, sender de videre til modstanderholdet. Med viden og taktik skal spillerne således forsøge at få enten Blondinebrikken eller Nørdbrikken først i mål.

New York 1901 (Marektoy)

Vær med i den spændende kamp om at bygge byen New York op. Vi befinder os i året 1901, hvor byen står på springbrættet til at blive den metropol, den er i dag. Hvem bygger de højeste skyskrabere? Måske bliver det dig, der får bygget et af de 4 berømte skyskrabere: Park Row, Singer, Metropolitan Life eller Woolworth!

Ordet Fanger (Marektoy)

Ordet Fanger er et lille hurtigt og intenst spil, hvor spillerne skal være hurtig på aftrækkeren og opmærksom på kortene foran sig. Ganske enkelt handler spillet om at spillerne skiftevis trækker et kort med en kategori skrevet på, f.eks. “frugt”. Sådan fortsætter man indtil to spillere sidder med to matchende. Nu gælder det om at være den første til at nævne en ting indenfor kategorien på modstanderens kort.

Spyfall (Marektoy)

Kan du finde spionen? Spyfall er et enkelt, men tidsløst humoristisk spil, hvor grin, bluff og grimasser skaber et usædvanligt fængslende selskabsspil, når klapjagten går i gang efter spionen omkring bordet. Et spil, der både får spillerne til at observere adfærd og mimik, men også krydsforhøre hinanden. Sjovt, nemt og hurtigt.

Castles of Mad King Ludwig (Marektoy)

Evner som byggelyst, kreativitet og økonomisk snuhed går stærkt i spænd i Castles of Mad King Ludwig, når spillerne dyster om at tilfredsstille den gale kongens ønsker ved at bygge hver deres slot på bordet. Ikke alene bliver slottene skøre, men alle er med hele tiden, og ingen sejr er sikker før pointoptællingen til slut. Et slående originalt og veldesignet strategispil med både dybde, variation og udfordring til voksne spillere.

Triominos Travel (Brio-Alga)

Perfekt spil til alle Sudoku, Domino og Rummikub spillere. Match brikkerne, læg tallene sammen og forsøg at bygge de mest pointgivende former. Spillet der holder ”de små grå” i topform!

Behind Football (Behind Football)

Nu har du muligheden for, at blive MANAGER i din favoritklub, og konkurrere mod familien.
Spillet handler om alt det, bag om fodbolden, nemlig hele det forretningsmæssige i form af køb af klub, ansætte din træner stab, udbyg din stadion og invester i klubaktier. Dommerens kort, 3. halvlegs kort og Rangkort sørger for stemningen hele tiden er intakt, med sprudlende kommentarer og ordrer, som skal følges.
På vej mod din SUCCES, møder du sponsorer og fanklubben. Du bliver bragt igennem nervepirrende kampe og en gang i mellem må du bide i det sure æble og afsone karantæne.