Tilmeldte børnespil 2023

BrainBox – Bezzerwizzer

BrainBox er et huskespil for børn, der udfordrer og underholder både små og store hjerner. BrainBox Billeder indeholder 55 illustrerede kort med velkendte situationer fra hverdagen og i alt 330 spørgsmål. Gå sammen på opdagelse i de mange detaljer på kortene, der viser alt fra skole- og husholdningsaktiviteter til sport of friluftsliv. Spil sammen, udforsk kortene og lær nyt med BrainBox Billeder! Fra 4 år. 1+ spillere. Spilletid 10 min.

Vejledende Udsalgspris:  149,00 kr.

Gemmeleg i Dinosaurer Parken – TACTIC

Kan du finde alle de dinosaurer, der gemmer sig i junglen? Spillepladen er fuld af ældgamle krybdyr, men kan du finde dem alle før de andre spillere? – Den skiftende spilleplade er forskellig for hvert spil! – Dobbeltsidet spilleplade – med to sværhedsgrader. – Leveres med et hæfte med oplysninger om hver Dino. Alder 5 år. +

Vejledende Udsalgspris:  269,95 kr.

Skattejagt på Abeøen – TACTIC

Fang skatten, før kaptajnen fanger dig. En piratkaptajn har samlet en stor skat som de irriterende aber vil have. Bevæg dig rundt på spillepladen, tag dig til kaptajnens hule og stjæl så mange mønter som du kan. Men vær forsigtig, for kaptajnen vil ikke dele. Alder 4 år. +

  • Fantastisk spil-i-æsken-koncept.
  • Spillet er nemt at lære og virkelig sjovt at spille.
  • Et Børnespil fuld af spænding.

Vejledende Udsalgspris:  249,95 kr.

Gå på planken – Spilbræt

I børnespillet Gå på Planken er I pirater, der skal (forsøge at) beherske jeres grådighed. I skiftes til at trække værdifulde skattekort, så længe I tør blive ved, men pas på! Hvis I trækker to af de samme kort, går I længere ud på planken!

Vejledende Udsalgspris:  249,95 kr.

SmartGames: Huddle Up – Spilbræt

Jeres pingviner er spredt over isflagerne og kulden er på vej. I skal samle jeres pingviner i grupper og forsøge at spærre for jeres modstandere gør det samme.

Vejledende Udsalgspris:  249,95 kr.

Robyns Rejse – Juna Pack / Danspil

Følg Robotten Robyn på eventyr i to enkle spil. Sammen med dine medspillere, skal du slå med terningen og bygge robotten inden Dr. Sort får det gjort. I det andet spil gælder det om at huske hvor kortene ligger, så du kan blive den første til at bygge din robot.

Æsken indeholder 50 byggeelementer fra Zpiiel, som du kan bygge og lege med.

  • Alder: 4+ (Kids)
  • Antal spillere: 2-4
  • Spilletid: 20 min.

Vejledende Udsalgspris: 179,00 kr.