Tilmeldte børnespil 2021

FotoFisk – Amo toys

Et charmerende børnespil, som går ud på at finde den bedste undervandsfotograf. Kast terningen, og brug kamerarammen til at finde den fisk på brættet, som terningen viser. Den, som hurtigst har fundet det rigtige billede, kan tilføje et stort stykke til sin fisk. De øvrige spillere, som også har fundet det rette billede, kan tilføje et lille stykke. Vinderen er den spiller, som hurtigst har samlet en fisk, som er længere end akvariet. Spillet har flere sværhedsgrader og kan spilles med enten en lille eller stor kameraramme. Spillebrættet har også 2 sider, den ene sværere end den anden. Man kan også vælge, at den svære version er til de voksne og den lette til børnene. Til 2 -4 spillere. Spilletid ca. 15 min. Fra 4 år.

Vejl. pris kr. 199,95

Fredagsslik – 1concept

Et børne/familiespil som alle, der elsker slik vil holde af. Spillepladen med virkelig mange action felter: Du kan stjæle slik fra dine modspillere, du kan bytte dig til dit favorit slik, du kan miste hele din pulje med slik i et slag og du kan få lov til at spise det bedste stykke slik undervejs.

Og endelig kan du vinde hele den ekstra store pulje slik, ved at komme først i mål.

Spillet kan naturligvis også spilles uden ”slik”. Man kan vælge at spille med ”sundt slik” som frugt og nødder, eller man kan lave små ”mønter” af papir som der spillet om.

Vejl. pris kr. 149,-

Triominos Junior – Goliathgames

Saml så mange pointmønter som muligt ved at placere talbrikkerne rigtigt.

Vejl. pris kr. 179,95

CrazySharky – Goliathgames

Prøv at fange så mange fisk, du kan. Men pas på! Hvis hajen får fat i dig, taber du!

Vejl. pris kr. 199,95

Gemmeleg i Safariparken – Tactic Games

Velkommen på safari! Led efter de vilde dyr på kortene og peg på dem samtidigt.

Hvis du er hurtigere end de andre spillere, vinder du en dyrefigur. Den dobbeltsidede spilleplade består af enorme puslespilsbrikker, så den er forskellig hver gang. Anbefalet alder: 4 år+. Antal spillere: 2-4.

Varighed: 20+ minutter.

Vejl. pris kr. 249,95

Lær om Bogstaver og Ord – Tactic Games

Disse 4 sjove bogstavspil hjælper børn med at lære om læsning og skrivning.

Det er nemt, da bogstavpladerne hjælper børn med at danne ord, og gradvist bliver opgaverne sværere.

De 4 spil er: Bogstavspil: Lær bogstaver og dan nemme ord lidt efter lidt. Kig på billederne og stav til ordene ved hjælp af pladerne, der har 3 forskellige sværhedsgrader. ABC: Lær alfabetet og læg bogstaverne i rigtig rækkefølge. Ordkapløb: Dan så mange ord som muligt på 2 minutter med bogstavbrikker. Du får et point for hvert brugt bogstav, og spilleren med flest point vinder. Pip!: Spillerne tager bogstaver i posen og prøver at danne ord med 3 eller flere bogstaver så hurtigt som muligt. Den hurtigste spiller råber ”PIP!” Hvem mon først kan danne 3 ord? Anbefalet alder: 4 år+. Antal spillere: 1+. Varighed: 15+ minutter.

Vejl. pris kr. 199,95

Pindsvineræs – Amo Toys

Pindsvineræs (Speedy Roll) er et sødt børnespil med nye, innovative mekaniske funktioner. Spillerne skal hjælpe et pindsvin hjem ved med pelsbolden at samle æbler, svampe og blade i skovbunden. Den spiller, der først når hjem, har vundet. Brætspillet kan spilles på 2 måder: Som et konkurrencespil, hvor pindsvinene konkurrerer mod hinanden, eller som et samarbejdsspil, hvor man som team vælger et pindsvin, som skal i kapløb mod den snu ræv. Spillet kræver fingerfærdighed og lærer børnene om taktisk planlægning og samarbejde. 1-4 spillere. Fra 4 år.

Vejl. pris kr. 199,95

Mr Wolf – asmodee Nordics

Endnu et supergodt nyt børnespil til de små børn! Natten nærmer sig, og alle dyrene skal i sikkerhed i deres lade inden Mr. Wolf kommer! Man vender dyrebrikker for at se, hvilket dyr, der gemmer sig på den anden side. Er det et bondegårdsdyr, skal man huske, hvilken af de fire lader det hører hjemme i, og få det sikkert hjem. Men er det Mr. Wolf betyder det, at han sniger sig en smule tættere på de stakkels dyr! 4 år+.

Vejl. pris kr. 179,95

Sequence Junior – asmodee Nordics

En enklere SEQUENCE variant, hvor du først skal få en række med fire stykker på række. For at lægge en brik skal du spille et kort, der matcher brikken. Læsefærdigheder er ikke et krav i spillet. Antal spillere: 2-4. Alder 3-6 år.

Vejl. pris kr. 249,95

Pet shop – Danspil / Juna Pack

I pet shop har du din egen dyrehandel, hvor du skal købe og sælge dyr og foder. Indret din butikken, som du vil, med de dyr og varer du har købt, og se om du kan sælge den til kunderne. Hvem tjener først penge nok til at købe den hvide, og eftertragte kakadue og tjener 1.000.000 kroner?

Lær om handel ved at købe og sælge varer, lær at regne med enkle beløb.

Vejl. pris kr. 199,-

Tropic Race – Danspil / Juna Pack

Tropic Race er et løb gennem junglen. Hvem får først alle sine aben over floden og i

mål? Hop op på skildpadderne og skyd genvej over floden for at blive den første der kommer over målstregen. Ryk dine aber, men pas på ikke at blive fanget af løven, for så skal du starte forfra.

Vejl. pris kr. 199,-

Hungry Cats fra Impulse – Games4U

Et spændende strategispil for børn. Du skal flytte din sultne kat, så du samler så mange madfavoritter som muligt. Men pas på de smadrede tallerkener – de giver minus point.

Spillets regler er simple og nemme at lære, men du bliver bedre og bedre jo mere du spiller.

Vejl. pris kr. 249,95

Ramasjang Dysten fra Impulse – Games4U

Er du Ramasjang-mester? Vend timeglasset og start dysten – hvem kan gætte flest ting fra Ramasjang-øen?

I Ramasjang Dysten går det ud på at beskrive og gætte så mange Ramasjang-ting som muligt. Ramasjang-tingene er enten skrevet eller tegnet på bagsiden af spillekortene, og både små og store kan derfor spille med. Men skynd jer – timeglasset løber stærkt! Spillet består af i alt 300 kort, med 6 kategorier. Kortene er opdelt i børneversioner (med tegninger) og tekstversioner for lidt ældre deltagere som kan læse. Spillet åbner dermed op for at det kan spilles af børn uden hjælp fra voksne.

Vejl. pris kr. 249,95