Tilmeldte fartøjer 2021

VW T1 campingbus – Playmobil

I årtier har den været et ikon på vores veje: Volkswagen T1 campingbussen. Elsket af generationer er allerede utallige eventyrlystne unge og gamle taget jorden rundt i den. Klassikeren blandt campingbusserne har også i PLAYMOBIL-versionen mange kultiske detaljer som det ikonografiske frontparti med V-facon, rød-hvide farver og rødt VW-logo, afrundet tag, delt frontrude og aftagelig tagbagagebærer. Når tagpartiet åbnes, er der adgang til den autentisk indrettede kabine. Lige som i virkeligheden er der inde i T1 et klapbord med to siddepladser, en håndvask og et køleskab. Bænkene med det typiske ternede mønster fra 60erne kan laves om til et liggeareal til to personer. Også sidedørene kan åbnes, der er hylder til fødevarer, og i den anden dør er der en indbygget opklappelig hylde og et spejl. Volkswagen T1 campingbus: Hop ind, kør afsted, og nyd friheden!

Vejl. pris kr. 449,-

Xtreme Bots Robbie – Amo Toys

Robotten Robbie har mere end 20 forskellige funktioner, og den kan programmeres til at udføre 50 forskellige handlinger. Robbie er bl.a. udstyret med smartcontrol, 16 forskellige robotlyde, 26 forskellige LED-lys – og så kan han danse og udtrykke sit humør. Robbies styres med en infrarød fjernbetjening, som virker op til 5 meter væk. Oplad din robot via USB-stik. Robotten måler 27,5 cm. Egnet til børn fra 5 år.

Vejl. pris kr. 399,95

Nikko Rock CrushR – Amo Toys

Udlev dit fulde potentiale med Nikko Rock CrushR! Det firhjulstrukne køretøj har hjul, som automatisk udvider sig, og giver det et vejgreb, som gør, at køretøjet indtager ethvert terræn. Rækkevidde op til 100 m. Fås i grøn og rød Køretøjet bruger 9.6V LiFePo4 batteri, som er inkluderet sammen med USB oplader. 6 år+.

Vejl. pris kr. 749,95

Smart Tech Sound Lokomotiv – Brio

Smart Tech Sound skaber et interaktivt miljø inden for BRIO World, og giver barnet fuld kontrol over legen med dette batteridrevne tog. Programmér legen med Smart Tech lydeffekter ved bevægelse, lys i forskellige farver og tilpassede lyde. Brug den røde knap oven på toget til at optage dine egne lyde, og hør dem afspillet, når toget kører gennem lyd action tunnellen.

Smart Tech lydteknologi gør det muligt for toget at kommunikere med omgivelserne, automatisk at reagere på Smart Tech tilbehør med forskellige handlinger som f.eks. lys i flere farver, bevægelse og lyde der fremmer fantasilegen. Flere muligheder for tilpasning, hvis du forbinder toget med Smart Tech Sound app.

Toget er fremstillet i kvalitetsplastik med fine metaldetaljer. Et fantastisk supplement til enhver BRIO World togbane, der vokser og udvikler sig sammen med barnet. Virkelighedsbaseret togbaneleg hjælper barnet med at forstå og lære om omgivelserne på en sjov måde og samtidig udvikle sine finmotoriske færdigheder. 3 år+. Lokomotiv bruger 2 stk. AAA batterier (ikke incl). Incl. 1 action tunnel.

Vejl. pris kr. 349,95

Micro Machines Super Van City – Proxy

Micro Machines Super Van City Large Playset forandres fra Super Van til Super City og indeholder en arbejdsbro, en byggeplads, et højhus, en dragstrip og en masse ramper. Du kan tilslutte Super Van City til andre legesæt fra Micro Machines verden! Legesættet Indeholder også 3 seje Micro Machines-køretøjer.

Vejl. pris kr. 499,95

Sharper Image Bumper cars – Proxy

Kør for at vinde! Ram din modstanders kofanger og se racerkøren hoppe ud af sin bil. De fjernstyrede biler styres via de trådløse fjernbetjeninger. Bilerne har seje lydeffekter og kører på 2,4 GHz frekvens med en rækkevidde på 30 m.

Vejl. pris kr. 349,95