Tilmeldte familiespil 2017

Imagine (Spilbraet.dk)

Et stærkt associationsspil hvor én spiller skal kommunikere en hemmelig ting, uden at måtte snakke eller tegne. Spillet indeholder derimod gennemsigtige kort, som man ved at lægge ovenpå eller ved siden af hinanden kan bruge i stedet.

Honshu (Spilbraet.dk)

Et trumf kortspil, hvor man efter at have spillet hver runde, bruger kortene for at bygge ens landskab større og større. Overraskende simpelt når først man er i gang.

Kongens Fald (Scandinavian Boardgames)

Kongens Fald er et nyt og underholdende strategispil, hvor du skal forsøge at vælte en af dine modspilleres konger af tronen. Fyld dine marker med bønder, hyr arbejdere til minerne, bortfør smukke prinsesser og lad din hær gøre det af med fjenden. Terningerne er kastet og freden er forbi. Er du klar til at forsvare og kæmpe for dit kongerige?
Spilletid: 60-90 minutter – Antal spillere: 3-4 – Alder: 12+

Who’s the Dude? (Maki)

Gæt hvem, hvad og hvor ’The Dude’ er i dette vanvittigt sjove spil!
Han er afslappet, klodset, og han tror, at han er den bedste. Det er the Dude! I dette hylende morsomme spil er den menneskestore Dude din bedste ven. Spil ”gæt og grimasser” med ham og lad de andre gætte, hvad I forestiller. Spil scener fra en film eller foregiv en sport eller en profession. De andre spillere prøver så, inden for en vis tidsgrænse, at gætte hvad du og the Dude laver. Bagefter er det den næste spillers tur. Den spiller, der har flest point efter 4 omgange, vinder spillet!
Og the Dude? Han vinder altid.
For 3-8 spillere – Fra 16 år – Spilletid: ca. 30 min – Vejl. udsalg: 249,95

PLINGO (Game InVentorS)

PLINGO er et selskabsspil, hvor det handler om at forklare rundens ord. Du skal vælge dine stikord med omhu, for de andre kan slå på klokken og stjæle turen og i sidste ende løbe med pointene, hvis du ikke er opfindsom nok. Et sjovt spil med masser af tempo.
Fra 15 år og opefter, 4-8 deltagere.

Glemmer du så husker jeg (festihuset.dk)

”Glemmer du, så husker jeg” er en lettilgængelig og underholdende nyfortolkning af den velkendte brætspilsklassiker Ludo. Med spørgsmål om livet i Danmark, Danmarks seværdigheder samt de store verdensbegivenheder i det sidste århundrede er ”Glemmer du, så husker jeg” målrettet ældre samt folk med demens. ”Glemmer du, så husker jeg” kan dog spilles af alle og er udviklet til at give familie og venner mulighed for at samles med deres ældre eller demensramte og lægge op til en snak om ”gamle dage”. Spil ”Glemmer du, så husker jeg” med familiens ældre generation, og se dem lyse op, når de mindes begivenheder i deres liv, eller brug det som et forfriskende pusterum for demensramte.

Codenames (Enigma Distribution)

De to rivaliserende spionmestre kender de hemmelige agenters identitet. Deres holdkammerater kender kun agenterne ved deres kodenavne. Holdene konkurrerer om først at komme i kontakt med alle sine agenter. Spionmestrene giver ledetråde på kun et ord, som kan relateres til et eller flere ord på bordet.

BEZZERWIZZER Familie (BEZZERWIZZER)

Nyt quizspil, der samler familien til en dyst på alverdens paratviden. Indeholder 2.400 underholdende spørgsmål og ledetråde til børnene, så de kan spille på lige fod mod de voksne. Spillepladen er spækket med billeder, der både indgår i spørgsmål og ledetråde. Til alle familier, der elsker at have det sjovt sammen og samtidigt blive klogere. Spilletid 30-60 min. Fra 2 spillere. Fra 10 år.

Sig det videre (Marektoy)

Sig Det Videre er partyspillet for venner og familie, hvor gætterier og tegninger skaber masser af urkomiske stunder i festligt lag! Det er spillet, hvor du TEGNER det, du hører, og GÆTTER, det du ser.